Irkowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Wiec tak!!! Sunia moze zostac w lecznicy do czasu znalezienia domu .... ale... potrzebna jest kasa na opatrunki , leki i sterylke... co wy na to ? ile ? tego nie wiem , bede jeszcze gadac w tej sprawie! to chyba dobra wiadomosc , nie ? ;) trzeba szybko znalezc domek bo sunia mieszka w klatce i zapewne niebawem nie za bardzo bedzie zadowolona z tego powodu. Sunia przebywa kolo Pomiechowka... Quote
deszczowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 moja propozycja: jakd o 15 lipca nei znajdzie sunia domu to przenieśmy ją do oferowanego DT - zawsze to się bardziej do ludzi przekona, ok? a do tego czasu zbierajmy na leczenie... oferowałam 50 zeta dla suni co miesiąc - może iść na leczenie, tylko Chrupek napsiz, jak wpłacać biedactwo:placz: musi się udać jej pomóc do końca (Ewa, daj tekst itp. rzeczy do ogłoszeń - mogę wystawić allegro). Quote
Irkowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Deszczowa - wiem tyle ile napisalam :( ze to chodzaca łagodnosc... lize po rekach , kiedy sie na nia spojrzy to odrazu merda ogonem , chetnie je , nie szczeka , nie wyje.... narazie zadnych minusow nie ma :multi: dobra mysl z DT u Neigh :multi: czekam na info co do kosztow.Odezwe sie w tej sprawie. Numer telefonu do ogłoszen : 606 - 903 - 286 Quote
Neigh Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No pewnie ze dobra. Jak oszaleję...........do reszty to klatkę mi jakąs znajdziecie bez trudu. Dobra to ja się pakuję na urlop. Ewa trzyma rękę na pulsie i w razie czeg sms. Jadę w Tatry, tam o net trudno hihih:-) Quote
Ada-jeje Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 szkoda ze sunia jest tak daleko u nas najprawdopodobniej znalazl by sie DT dla biednej suni. Quote
emdziolek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 W takim razie swój bazarek przeznaczam na leczenie i opłacenie sterylki dla suczki. 3mam za sunie kciukaski idzisiaj postaram się wystawić kilka ogłoszeń o suczce.:loveu: Quote
emdziolek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 BAZAREK DLA SUNI: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4043086#post4043086 postaram się wystawić jeszcze kilka rzeczy. Zapraszam do licytacji:loveu: Quote
ania14p Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Poproszę o Nr konta na PW, bo ostatnio mało zaglądam na wątki, ale PW sprawdzam systematycznie. Quote
Irkowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ania14p - numer konta kobiety wysle na pw. jak wplacisz kaske napisz prosze na dogo ile wplacilas zebysmy mieli nad tym kontrole - oki ? i wogole to BAAAAAAAARDZO CI DZIEKUJE!:loveu: :multi: Quote
emdziolek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Neris napisał(a):Podniosę małą, tylko tyle mogę... halo halo czy mogę prosić o nr konta? pieniążki z bazarku muszą mieć do kad lecieć:cool3: a co u sunieczki??:-( Quote
Neris Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie wiem czy Chrupek da radę koordynować zbieranie funduszy, a czy w razie czego zgadzacie się wpłacać bezpośrednio do lecznicy? Tylko wtedy trzebaby pisać na wątku kto ile wpłacał. Quote
Irkowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Neris-osoby proszace o numer konta dostaja konto lecznicy prosilam rowniez zeby kazda wplacajaca osoba napisala na dogo sume ktora przelala ;) Emdziolek-wysylam pw Quote
deszczowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 deszczowa napisał(a):ja też proszę nr konta - wpłacę 50 zł i wpłaciłam trzymaj się śliczna sunieczko:-( Quote
Neris Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Okazało się, że sunia jest w ciąży... Rany na szyi goją się ładnie, sunia jest młoda i dobrze się o nią troszczą, ale tyje w oczach, więc trzeba zaraz ciachać... Quote
deszczowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 oj, ciachajcie....:-o a my zbierajmy dalej pieniążki....:mad: trzymaj się biedactwo kochane....:-( Quote
deszczowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi: hop do góry z rana po zdrowie i domek! Quote
Neris Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Rana na szyi bardzo łądne się goi. Miałąm dostać jej zdjęcia mms-em, upomnę się jutro... Quote
Neris Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzień dobry wszystkim!!!! Tak ładnie mi się szyja wygoiła... Quote
Neris Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Luna dzisiaj: Na szyi pozostała jej blizna po ranie. Jest miła, cichutka i bardzo grzeczna. Lekko nawet nieśmiała. Ciągle czeka na dom... Quote
akucha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Podnoszę biedactwo, bo dom pilnie potrzebny!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts