Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
o zesz kurde :evil_lol::evil_lol:

zerduszko napisał(a):
Omg :evil_lol:

No właśnie! :placz:

Ale cóż... innych kolorów nie było a jak ma płaszczyk ubrany to przynajmniej jakoś idzie w tym deszczu i nie zachowuje sie jak rozgnieciony pająk... no i ta cena... nie można wybrzydzać ;)

No szczęście chwilowo nie pada:multi:

Posted

Pewnie że jest brzydka! ( Ania znaczy!) . Szura była paskudna, Skrzat jest tak cudny że klękajcie narody! W swoim rodzaju śliczności ale jednak :)

Posted

Skrzacik jest cudowny ale nie jest ładna :p
Szkoda tylko, że skrzatek znowu choruje... chyba coś z pęcherzem... już dzisiaj mocz poszedł na badania... jutro wizyta u weta... ciągle coś z tym kurczakiem :shake:

Posted

Hym.... Na stawy to szkoda na serio płacić ogrom kasy, chyba że już przeciwbólowo i przeciwzapalnie Inflamex.
Kupcie Aniu kurze łapki i ugotujcie z nich samych wywar. Potem ostudzić, porozlewać do malutkich pojemniczków i do zamrażalki. To najtańszy a jednocześnie najlepszy sposób na poprawę kondycji stawów. No i nie obciąża wątroby jak te wszystkie środki kupowane za ogromną kase a faszerowane chemią ;)

Mnie z 2 kg wystarczy na 2 tyg. wywar. Przy czym ja daję sporo Zmoreczce...

Posted

Pysia napisał(a):
Hym.... Na stawy to szkoda na serio płacić ogrom kasy, chyba że już przeciwbólowo i przeciwzapalnie Inflamex.
Kupcie Aniu kurze łapki i ugotujcie z nich samych wywar. Potem ostudzić, porozlewać do malutkich pojemniczków i do zamrażalki. To najtańszy a jednocześnie najlepszy sposób na poprawę kondycji stawów. No i nie obciąża wątroby jak te wszystkie środki kupowane za ogromną kase a faszerowane chemią ;)

Mnie z 2 kg wystarczy na 2 tyg. wywar. Przy czym ja daję sporo Zmoreczce...

Myśmy też kiedyś z Izą gotowały łapki dla naszego Niufka, na stawy :lol: ..i dla boksiołka też.