ania0112 Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 właśnie jest u weta.... zobaczymy jak badania moczu wyszły ale już nie sika :D Quote
AnkaG Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 No i ....??? Ona to juz chyba zostanie.... :P Quote
ania0112 Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 no mocz za fajnie nie wyszedl... :lookarou: dostała inne antybiotyki na 2 tygodnie... Quote
WATACHA Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 O rany, współczuję.Coś wiem na temat przewlekle chorych "dziadów" :mdleje: .My dziś lecimy do nowego weta i zobaczymy co powie.Trzymać kciuki :thumbs: żeby miał jakiś pomysł Quote
malawaszka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 tak to już jest z dziadkami :( Silverek dziś słaby jakiś i biegunkę zrobił Jarkowi w domu :( i posiusiał się na legowisku... mam nadzieję, że to przejściowe Quote
ulana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 W pracy zmieniamy biura i przez to drugi tydzien pracujemy w domach... masakra.. probuje się skupić a tu na łóżku rozwalone kundle i śpią i chrapią.... a skrzat jest najgorszy bo przeważnie leży pyskiem w moją stronę i ciągle mnie obserwuje.... Zdecydowanie jeżeli mam pracowac musze jechać do biura... Właśnie dlatego uwielbiam pracę w domu. Otwieram laptop, a Zibuś już wie, że kimanko poranne będzie dziś na kanapie. Uwala się tuż obok i poświstuje przez nos. A jak się tuli, to i ciepełko jest darmowe. :) W skupieniu i pracy nie przeszkadza mi to nic a nic. Prawdę mówiąc, gdyby nie te dni domowe, to pewnie szukałabym już czegoś innego, hihi. Skrzatek słodki nic się nie zmienił przez moją nieobecność. :) Szkoda tylko, że taka chora bidulka wciąż... Quote
ania0112 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 no mi śpiochy przeszkadzają.... zazdrość nie daje mi się skupić :) No niestety skrzatek uszatek coś nie potrafi się ogarnąć i być zdrowy dłużej niż 2 tygodnie... Quote
ania0112 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 o humorek bardzo dopisuje! włazi na człowieka, sępi smaczki, sępi ludzki czas a przy tym jest tak słodka :loveu: Dzisiaj była mniej słodka bo rzuciła się z "zębami" do Brokata! Leżała mi na brzuchu Brokat przyszedł i stanął obok mnie i niechcący nadepnął jej łapkę ( w sumie jej wina bo się chciała przytulic do Brokata) Złapałm ją za pysk w połowie, od razu jej przeszło i zaczęła się cieszyć o mnie i brokata, pysk i ucho mu wylizała a brokat...... jak brokat nawet nie spojrzał na nią :) Quote
malawaszka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 hahaha mała zołzica - ale kto by się nie wkurzył jakby zostal podeptany :lol: Quote
ania0112 Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Trochę fot... ale miniaturek ;) [attachment=7080:fiziol.jpg] chomiczek :loveu: [attachment=7081:WP_000658.jpg] i jak jej nie kochać? [attachment=7082:WP_000644.jpg] Brokat ma coś nie tak z kregosłupem... jest tak elastyczny... tu siedzi w idealnym pionie... psy chyba tak nie powinny siadac co? [attachment=7083:WP_000642.jpg] Ktoś mówił ze nie ma Brokata w zdjęciach z barłożenia.... [attachment=7084:WP_000638.jpg] Generalnie babcia z nami mieszka od 3 tyg... Brokat chodzi za nia jak cień a ona nic nie robi tylko go głaszcze, rano jak wychodzimy do pracy to brokat gową wywarza drzwi do niej... taki jest nieustępliwy.... Quote
malawaszka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ania czy Skrzatek ma jedno oko większe???? kochane pościelówki :loveu: Quote
ania0112 Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 hahah nie ma :) takie zdjęcie ze jedno się szkliło a druge chyba przymrużyła... Ona tą mimike ma śmieszną raz wygląda słodko , innym razem jak wypłoch a jeszcze innym jak szalony piesek :) Quote
ania0112 Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 no i ona generalnie nie ma sznaucerowych oczu... trosze bardziej ma wystające :P Quote
ania0112 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Skrzatowi się pogorszyło - dostaje antybiotyk codziennie, za tydzien kontrola pęcherza. Ma mleko, znowu. Ma jeść warzywa i ograniczyć białko. Quote
ania0112 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Że ma bajzel hormonalny... i ze trzeba zrobic badanie pluc by wiedzec czy jest szansa na sterylke bo bez tego moze ciagle dostawac mleko a ona je dostaje takie szare ze stanem zapalnym... A pęcherz... tu nie specjanie mowia trzeb wyleczyc stan zapalny itp a ze sie odnawia.. taki urok Fizi... Monika jak nazywają się te tabletki na wspomaganie pracy mózgu? Brokatowi chyba jednak trzeba zacząc podawac bo wczoraj rozbebeszył siatkę u mnie w pokoju.... siatkę w ktorej były kable a w drugiej poszewki... więc nic nie pachnące żarełkiem... Quote
malawaszka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 a nie boli go nic????? kurcze :( brainactiv balance Quote
danyww Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ania, gdzie będziecie zamawiać? Podeślij linka bo ja też muszę dla mojego staruszka. Quote
malawaszka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 www.mksklep.pl - ja tutaj zamawiam dla Viki Quote
danyww Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 www.mksklep.pl - ja tutaj zamawiam dla Viki Dzięki :) Quote
ania0112 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Monia nic go nie boli :) chyba, ze głowa od tego jak wywarza drzwi do babci rano zeby się miziać :P Wet mówił ze on sie starzeje i może mu coś sie zapominać po czym nagle sobie przypomni i będzie gdzieś chciał biec, ze może np właśnie rozerwac nam siatki zeby sprawdzić czy nie ma papu itp. że to podobno zdarza się starszym psom a on jeszcze ogłuchnął i to mu tez moze przeszkadzac... albo po prostu nie słyszy opier... wiec wydziwia :) Ale nic go nie boli bo on inaczej się zachowuje jak go boli... Z tą siatką było też tak ze dzień wcześniej babca polozyła siatke na ziemi , on włożył głowe i wyciagnął ogromną kiełbache.. moze chciał sprawdzić czy i z tych nie wyciągnie niczego fajnego :) Quote
ania0112 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 tak czy siak, musimy uwazac na brokata bo pal licho siatkę ale mógłby byc problem np. gdyby zjadł jej kawałek... Skrzatek trochę lepiej - nie liże tych cycków i chyba ma mniej mleko, generalnie mniej się lize więc chyba stan zapalny jej schodzi... a jak się nie lize to i mniej kszle więc jest trochę lepiej. zobaczymy co wyjdzie w badaniu we wtorek... Quote
Saththa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 :eek2: się macie widzę... :) 3mam kciuki za Kurczaka niech już się ogarnia dziewczyna zdrowotnie n oi za Brokata coby poszedł jednak po rozum d o głowy :) Quote
Recommended Posts