Saththa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 O włąsnie miałam pytam, ze na ogródku a na lince;) Ale juz sie wyjasnilo;) Fajnie macie ;) Quote
AnkaG Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Jak nasz ulubiony kurcok? Śniłas mi się dzisiaj Aniu z Brokasiem i Inką. Kurcok nie :) Quote
ania0112 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 hhmmmnnn nie wiem co mam sądzić o braku kurcoka.... mam nadzieje ze to tylko jakieś niedopatrzenie było ;) Cały weekend się szlajałam więc załatwiłam na sobote i niedziele niańke pieskom - przyszła Sylwia z Karą więc może stwierdzić ze psy imprezke robiły :) Skrzatoria jak to skrzatoria... mała, śmiszna i powinnam ją ukatrupić... poszłam zamknąc drzwi za koleżanką a ten łepet wskoczył na stół i ukradł mały wafelek w czekoladzie!!! nie wygląda jak by jej coś dolegało więc mam nadzieje ze reperkusji nie będzie.... no ale co się skrzatowi dziwić jak Sylwia mi powiedziała ze w sobote wieczorem Brokat jej wskoczył na stół i przewrócił kubek z herbatą.... na szczęście to właściwie po herbacie :) a dzisiaj straciłam obroże Inki z adresówką... w windzie odpinałam tałatajstwo co daje 1 x obroza, 2 x szelki i 2 x flexi i nagle zorientowałam się ze nie mam obrozy... chyba mi w windzie wypadła i wpadła w szczeline i spadła pod windę :placz: bo innego wytłumaczenia nie ma.... kurde zasem w tej szczelinie papierek się haczy a teraz obroza przeleciałą tak szybko ze nawet tego nie zauważyłam...:angryy: Quote
ulana Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Nie lubię wind... Nawet jak parę la mieszkałam na ósmym piętrze, to się nie przyzwyczaiłam... Twoje psiaki, to widzę takie kociaki bardziej, skoro po stołach skaczą. :) Zibiemu to nie w głowie w ogóle. Hmm, własciwie to nie znam osobiście skaczącego po stołach psa. Fotnij małą. Wdzięczne miny robi. :) Quote
WATACHA Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ja też nie lubię wind i jak mam tylko okazję to idę po schodach.Zawsze mam wrażenie, że mi wpadną klucze, albo inna "wartościowa" rzecz. Strasznie niewychowane te Twoje pieski :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 ulana napisał(a): Twoje psiaki, to widzę takie kociaki bardziej, skoro po stołach skaczą. To już wszystko jasne skąd moje mają takie pomysły. Podpatrzyły koty ;) Tez wind nie lubię. U mnie obsesja poważniejsza, boję się, że mi psa wciągnie :nerwy: Zgubionej obroży współczuję. Która to? Quote
malawaszka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 zerduszko napisał(a): Tez wind nie lubię. U mnie obsesja poważniejsza, boję się, że mi psa wciągnie :nerwy: Zgubionej obroży współczuję. Która to? to samo miałam w Dąbrowie :shake: zawsze obsesyjnie pilnowałam żeby pies stał daleko od tej szpary i zeby żadna smycz nie wystawała... Quote
WATACHA Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 zerduszko napisał(a):To już wszystko jasne skąd moje mają takie pomysły. Podpatrzyły koty ;) Tez wind nie lubię. U mnie obsesja poważniejsza, boję się, że mi psa wciągnie :nerwy: Zgubionej obroży współczuję. Która to? Ta z kluczami to jedna z wielu.Mam jeszcze taką podobną do Waszej tylko to, że pies wsiada, ja trzymam za smycz na zewnątrz, drzwi się zamykają i winka odjeżdża, albo odwrotnie ja wysiadłam pies został itd.Jeszcze mam z spadaniem windy, ale to już nuda pewnie ;) Quote
ania0112 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 hahahaha wy to macie dziwna obsesje.... mi winda nie przeszkadza, ince czasem przypominam zeby nie zblizała sie bardzo... no i skrzata czasem musze odciagac bo jak jedziemy w dol to wacha mijające pietra..... ta czerwono, szaro bialo czarna z ostatnich fot moniki czyli najnowasza :angryy: kiedys klucze od auta mi wpadły tez... na szczescie mama wychowana w bolku z winda wiec potrafila zatrzymac winde na polpietrze i otworzyc drzwi wiec sobie zeszlam i je wyciagnełam.... moze i teraz te sie uda z obrozą ale to dopiero jak mama z Hiszpani wróci.... Quote
AnkaG Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 ania0112 napisał(a):hhmmmnnn nie wiem co mam sądzić o braku kurcoka.... mam nadzieje ze to tylko jakieś niedopatrzenie było ;) Cały weekend się szlajałam więc załatwiłam na sobote i niedziele niańke pieskom - przyszła Sylwia z Karą więc może stwierdzić ze psy imprezke robiły :) Skrzatoria jak to skrzatoria... mała, śmiszna i powinnam ją ukatrupić... poszłam zamknąc drzwi za koleżanką a ten łepet wskoczył na stół i ukradł mały wafelek w czekoladzie!!! nie wygląda jak by jej coś dolegało więc mam nadzieje ze reperkusji nie będzie.... no ale co się skrzatowi dziwić jak Sylwia mi powiedziała ze w sobote wieczorem Brokat jej wskoczył na stół i przewrócił kubek z herbatą.... na szczęście to właściwie po herbacie :) a dzisiaj straciłam obroże Inki z adresówką... w windzie odpinałam tałatajstwo co daje 1 x obroza, 2 x szelki i 2 x flexi i nagle zorientowałam się ze nie mam obrozy... chyba mi w windzie wypadła i wpadła w szczeline i spadła pod windę :placz: bo innego wytłumaczenia nie ma.... kurde zasem w tej szczelinie papierek się haczy a teraz obroza przeleciałą tak szybko ze nawet tego nie zauważyłam...:angryy: No nie wiem czemu kurcok nieee ... może to jakiś omen? Pieski po stołach latają - faktycznie herbatka i wafelki - imprezka :) Quote
ania0112 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 hahah nawet nie pomyślałam ze herbatka i wafelki na imprezke miały być... no ale masz racje :) To, ze Figuś lata po stole to wiemy od początku dlatego nic na nim nie zostawiamy i już dawno dawno nie wskakiwała... a Brokat... chyba nigdy go na stole nie widziałam... nie żeby nie zaglądał;) Wiecie jak to jest Pańci nie ma to psy harcują :lol: Quote
WATACHA Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='ania0112']hahahaha wy to macie dziwna obsesje.... mi winda nie przeszkadza, ince czasem przypominam zeby nie zblizała sie bardzo... no i skrzata czasem musze odciagac bo jak jedziemy w dol to wacha mijające pietra..... ta czerwono, szaro bialo czarna z ostatnich fot moniki czyli najnowasza :angryy: kiedys klucze od auta mi wpadły tez... na szczescie mama wychowana w bolku z winda wiec potrafila zatrzymac winde na polpietrze i otworzyc drzwi wiec sobie zeszlam i je wyciagnełam.... moze i teraz te sie uda z obrozą ale to dopiero jak mama z Hiszpani wróci.... A czy to bezpieczne? Quote
malawaszka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 nie jest to bezpieczne!!! nie da się wezwać jakiegoś konserwatora windy? ale to pewnie łupie kogoiś takiego prosić o wyjęcie obróżki :lol: Quote
ania0112 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 głupie jak głupie ale pewnie drogie... o ile nie oleją czegos takiego.... ja to boje się ze im winda za miesiąc się zepsuje a oni znajdą obroze z nr telefonu i stwierdzą ze to nasza wina i każą zapłacic.... w koncu czyjes dane bedą mieć na talerzu... Quote
danyww Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ania0112 napisał(a):głupie jak głupie ale pewnie drogie... o ile nie oleją czegos takiego.... ja to boje się ze im winda za miesiąc się zepsuje a oni znajdą obroze z nr telefonu i stwierdzą ze to nasza wina i każą zapłacic.... w koncu czyjes dane bedą mieć na talerzu... ..to Wy im zarzucicie, że winda zeżarła psa i tylko obrożę wypluła :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='danyww']..to Wy im zarzucicie, że winda zeżarła psa i tylko obrożę wypluła :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 jak powiem ze to było szczenie po fidze i pokaze takiego kurdupla to mi uwierzą :) Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 pitu pitu a tu mam dla was fotki ze spaceru w środę :) " class="ipsImage" alt=""> Inka " class="ipsImage" alt=""> ratflerek :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> oczęta :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 " class="ipsImage" alt=""> Moja Skrzatoria :loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> zęby? a co to? UŚMIECH GUPOLKA :) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Jedyny mądry pieseczek który docenia fakt pójscia nad jezioro a nie tylko po trawie... " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Elegancki patyczek... nawet pomalowali jej na różowo by ładniej z nim wyglądała :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts