Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, musimy zacząć zbierać deklaracje... :( Cały dzień wiszę na telefonach, i choć póki co nic konkretnego nie jest nagrane, to i tak raczej nie unikniemy hotelowania kolejnego psa...

Nie chcę też Ałtaja przytrzymywać w tym domu dłużej, im szybciej opuści to miejsce, tym lepiej dla niego.

Posted

[quote name='mdk8']dam 5,- tylko tyle mogę :placz:

może Amadorka ma miejsce? http://www.dogomania.pl/forum/threads/226056-Hotel-dla-zwierząt-4łapy

Dziękuję za deklarację, to stała, tak? Wiem, że jesteś zadeklarowana po uszy, więc tym bardziej dziękuję...

Zapytam Amadorki. Pytanie jakie ona ma doświadczenie z tego typu psami.

Jutro jednak dzwonię do p. Magdy Bartoszewskiej, może tam się uda...

[quote name='Hope2']witam-przychodzę od Rudego

[quote name='Aimez_moi']Ja takze od Rudego przyczlapalam.....

Cześć, dziękujemy za obecność! Liczymy na dobre pomysły, my jesteśmy lekko podłamane...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja takze od Rudego przyczlapalam.....

no....chyba bym się zdziwiła gdybys nie przyszła do takiego przystojniaka :evil_lol:
ja pierdziu! ależ żałuję,że nie mam domu z ogrodem!
tak czy inaczej-na stałą mnie nie stac, ale mogę mu robić bazarki

Posted

Jestem ba zaproszenie Bonsai, chociaz juz wczesniej zagladam do psinki.
Moge oelnic funkcje skarbnika i dorzuce 50 zl /msc,od czerwca do grudnia poki co ,bo nie mam jeszcze w pracy umowy na stale:/Moge zrobic tez bazarek.

Posted

sharka napisał(a):
prześlę to co obiecałam na behawiorystę, proszę o nr konta :)

podeślę jednorazowo - mam dla chłopaka odłożone 50 zł, miało być na behawiorystę ale może być i na hotelik, tak mi szkoda chłopaka, wiozłam go po lepsze życie i dupa.

Posted (edited)

monika083 napisał(a):
Jestem ba zaproszenie Bonsai, chociaz juz wczesniej zagladam do psinki.
Moge oelnic funkcje skarbnika i dorzuce 50 zl /msc,od czerwca do grudnia poki co ,bo nie mam jeszcze w pracy umowy na stale:/Moge zrobic tez bazarek.

Dziękuję Monika, Twoja pomoc jest bezcenna. :loveu:

sharka napisał(a):
podeślę jednorazowo - mam dla chłopaka odłożone 50 zł, miało być na behawiorystę ale może być i na hotelik, tak mi szkoda chłopaka, wiozłam go po lepsze życie i dupa.

Dziękuję. Niech to już idzie na poczet jego przyszłego życia. Zaraz podeślę numer konta. :)

Edited by Bonsai
Posted

[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Jeśli będzie taka potrzeba mogę Ałtaja zawieźć na kastrację, odebrać i przetrzymać u siebie do tygodnia, żeby wydobrzał. Niestety tylko w kojcu ze względu na naszą bardzo terytorialną sunię i tylko tydzień. Kojec mamy nie za duży – bo postawiony tylko z myślą o krótkotrwałym pobycie w nim suni (np. kiedy na posesję wchodzi listonosz). Oczywiście spacer Ałataj miałby codziennie, ale poza spacerem musiałabym separować psy. Więc gdyby już nie było innej opcji, to taka jest moja propozycja.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

[quote name='JJD'][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Calibri]Jeśli będzie taka potrzeba mogę Ałtaja zawieźć na kastrację, odebrać i przetrzymać u siebie do tygodnia, żeby wydobrzał. Niestety tylko w kojcu ze względu na naszą bardzo terytorialną sunię i tylko tydzień. Kojec mamy nie za duży – bo postawiony tylko z myślą o krótkotrwałym pobycie w nim suni (np. kiedy na posesję wchodzi listonosz). Oczywiście spacer Ałataj miałby codziennie, ale poza spacerem musiałabym separować psy. Więc gdyby już nie było innej opcji, to taka jest moja propozycja.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Dziękuję. Zobaczymy jak wszystko się ułoży, oczywiście najlepiej by było, gdyby od razu pies trafił w docelowy dom tymczasowy/hotel, ale w razie awarii będzie to bardzo pomocne. Dzięki!

Ja jestem w kontakcie z osobami zajmującymi się adopcjami azjatów. Być może pomogą nam znaleźć dla niego miejsce. :) Finansowo niestety nie pomogą, bo mają 4 nieadopcyjne psy w hotelikach, ale w każdej innej sytuacji możemy na nich liczyć.

Posted

Bonsai,mogę dać 10zł stałej dla Ałtaja.Jeszcze są jakieś pieniążki u Zybiego,więc można by było je przekazać Ałtajowi.Oczywiście,jeżeli darczyńcy wyrażą zgodę i upłynie te 2tyg. zawarte w umowie adopcyjnej.

Posted

Bogusik napisał(a):
Bonsai,mogę dać 10zł stałej dla Ałtaja.Jeszcze są jakieś pieniążki u Zybiego,więc można by było je przekazać Ałtajowi.Oczywiście,jeżeli darczyńcy wyrażą zgodę i upłynie te 2tyg. zawarte w umowie adopcyjnej.

Dziękuję :) Tak, oczywiście będziemy prosić o zgodę na przeniesienie pieniędzy, które uzbieraliśmy na Zibiego. Na razie boję się zapeszać adopcji Zibiego, więc tak po cichutku na razie na to liczę. ;)

Posted

tak to chyba chodzi o Ałtaja. Przeczytałam i już sama nie wiem co myśleć. Wcześniej był tylko ugryziony PAN a teraz się okazuje,że WCZEŚNIEJ DOTKLIWIE 2 x PANI . Ciekawe. PODOBNO ugryzł dzisiaj dziecko. ????????
Bonsai myślę,że trzeba go szybko zabierać bo "brzydko" mi to pachnie. Wątek założyli wczoraj i wygląda mi to na szykowanie gruntu do czegoś " strasznego" :shake: