Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wstawię zdjęcia Diego, mam nadzieję, że ostatnie u Sylwii- tfu, tfu, tfu- żeby nie zapeszyć- i mocno trzymam kciuki by się powiodło.

Diego po kastracji czuje sie dobrze, bawi sie, dokazuje

[url=http://www.iv.pl/]87345725411691584253.jpg[/URL]

[url=http://www.iv.pl/]15786108465515143931.jpg[/URL]

[url=http://www.iv.pl/]87074059111939042849.jpg[/URL]

Posted

Wręcz przeciwnie, nie moga sie juz doczekać. Przyjeżdżają po niego w sobotę. Za moją i Sylwii radą adoptowali dziś suczkę - dobraną temperamentem do Diego. Organizują najbliższy tydzien tak, by poświęcić go dla psow, dopracowali wszystko w najmniejszych szczegółach - są bardzo zaanażowani.

Posted

"Pies idealny!" - zgadnijcie od kogo dziś usłyszałam te słowa. ;) oczywiście to dopiero pierwszy dzień, ale Diego spisuje się wzorowo - do kota, dzieci, Mamby...

Posted

No,no,tylko tak dalej Diego! :klacz: Cały czas,mocno zaciskam kciuki :kciuki: Teraz jest w nowym miejscu,obserwuje,poznaje i "rozgryza domową"hierarchię.Mam nadzieję,że tym razem, nie zdominuje swojej nowej Rodziny :kciuki: :smile:

Posted

Dieguś na swoim a my robimy porządki.

Mam skan rachunku za kastrację - za wszystko wyszło 190 zł, cena tak mile odbiega od rynkowych :)

Do zapłaty za listopad w hoteliku mamy 280 zł.

Dopytam jeszcze czy nie musimy wplacić za karmę.

@ monika083: Wysle rano pani Sylwi 470 zl. Teraz mam zablokowana karte kodow... To taki moj prywatny piatek trzynastego w niedziele. Wieczorem przesle Ci potwierdzenia przelewow i numer konta w pakiecie ;)

Pozdr!

rutta

Posted

To jeszcze ode mnie słow kilka.

Dzis rozmawiałam z panem Slawkiem , Diego nie sprawia problemow sa nim zachwyceni. Z nową kolezanką dogadali się choc dziewczynka boi się jeszcze " dość mocnej " zaczepki do zabawy ale stanowią duet i po terenie biega przy nim. Przy miskach nie ma problemu ( czego obawiałam się najbardziej ) z kotem rownież.  Jesli chodzi o ogrodzenie to Dieguś widzac przechodzace psy za plotem probuje uniesc siatkę przy betonie ale technicznie " chyba " nie da rady  ale pokonac go gorą nie probuje ;)

Na spacerku byli na 15 metrowej lince ( poki co pan Sławek ćwiczy operowanie bez platania :) ) okolo 7 kilometrow pies szczesliwy.

Były pierwsze proby gdy pan Sławek odjechal autem na krotki czas i psy zostaly same ( dzis ma jeszcze urlop ale jutro wraca do pracy ) i po powrocie wciąz tam były :)

Dieguś wyjechal od nas nauczony paru rzeczy, potrafi aportować piłkę, siada , waruje,daje głos ;) Bez problemu zakladamy kaganiec i wsiadamy do samochodu . Nowym włascicielom pokazałam wszystko osobiście z prośbą o kontynuowanie i nie zmarnowanie mojej pracy .

Mam nadzieję ,ze będzie wszystko dobrze i ten " fantastyczny ' pies znalazł juz " swoje" miejsce .

Diego przy obrozy ma numerek z lecznicy i dodatkowo( zamowi jutro u grawera ) pan Slawek obiecal przyczepic mu adresówkę ( to tak dla bezpieczeństwa ludzi i psa )

To chyba tyle ......

a wracajac do rozliczenia.

Pan Slawek nie chciał adoptowac psa za free ani za zlotówkę . Dał 200 zł " dla czarnej " to przyjaciółka od wspolnych szaleństw Diega ale z racji tego ze " czarna Diana " jest moim bezplatnym tymczasem i ma pełną michę ustalilismy ze przekazuję te pieniadze na kastrację Diega :) Sama kiedyś trzymałam psy w hotelach i wiem niestety jak się zbiera grosz do grosza ;(

Proszę zatem o odliczenie tych 200 zł a reszta według rozliczenia ;)

Jestem w kontakcie z rodziną Diega i ...pozostaje mi trzymac kciuki i nadal twierdzę , że " dostałam innego psa " :)

Posted

Ja trzymam mocno i nieustająco kciuki by dalej było dobrze !

Ruda  czarodziejko :klacz:  za pracę, którą w niego włozyłaś! I za Twoje SERCE :kiss_2:

Posted

Ja trzymam mocno i nieustająco kciuki by dalej było dobrze !

Ruda  czarodziejko :klacz:  za pracę, którą w niego włozyłaś! I za Twoje SERCE :kiss_2:

czarownico chyba :)