Jump to content
Dogomania

Fenomen-skrajnie wyniszczony kaleki staruszek na zawsze w moim sercu Żegnaj kochany śliczny

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']Lepiej, lepiej.
Grzybuś piękny jest.
Taki ... gładszy jakoś.[/QUOTE]
no właśnie! a stan futerka dużo mówi.. :)
Zjadł dziś całkiem sporo jak na niego. Gdyby jeszcze chciał troszkę więcej się ruszać po domku albo po trawce. Ale może jak go odkarmię w końcu i ciałka nabierze więcej, to i to się zmieni.
Dziękuję [B]wszystkim ciociom[/B] za zagladanie, a AMIGA i wellington za wstawienie zdjęć.

Posted

Jak te psiaczki do Ciebie lgną...
Jak pięknie, że są tacy Ludzie, jak Ty Aguniu :buzi::iloveyou::Rose:
Spełnienie psich marzeń...nie...nie sądzę, by którykolwiek mógł sobie wymarzyć podobny dom. Tyle miłości, starań i serca.

Posted

[quote name='sharka']piękne stadko
[/QUOTE]
zdjęcia nie oddają ich piękności. W rzeczywistosci są jeszcze bardziej śliczne :)
[quote name='Marycha35'] A Grzybinka nasza kochana kwitnie i stadko też, huraaaaaaaa. Ale te psiaki miały szczęście...[/QUOTE]

Grzybinka troszkę nieruchawa ale kocha pańciów: mamusię i tatusia i będzie się dalej starać zwalczać choróbsko.

[quote name='Martika@Aischa']cudny widok i łzy same cisną się do oczu ....cudne stadko [/QUOTE]
Kochane nasze pieszczochy :):loveu:

[quote name='Panna Marple']Rozczulające zdjęcia może to myślenie życzeniowe - Grzybuś lepiej wygląda Oby tak dalej![/QUOTE]

Dziękuję :) Lepiej wyglada, bo w końcu je! ufff
[quote name='Kamila Proc']to na zdrowie kochany staruszku[/QUOTE]
Wszyscy kochają Fenomenka i bardzo mnie to cieszy:):loveu::loveu:

Posted

[quote name='Figunia']Jak te psiaczki do Ciebie lgną...
Jak pięknie, że są tacy Ludzie, jak Ty Aguniu :buzi::iloveyou::Rose:
Spełnienie psich marzeń...nie...nie sądzę, by którykolwiek mógł sobie wymarzyć podobny dom. Tyle miłości, starań i serca.[/QUOTE]

Dziękuję Figuniu :) :loveu:Nio rozpieszczone są nieprawdopodobnie :) to mi najlepiej wychodzi, gorzej z wychowaniem :) Majunia mnie po schodach zwleka, gdy pędzimy na spacer, Zahira nie oduczyłam obszczekiwania psów na spacerach, choć miałam na to 8 lat :roll:
Pomidorcia nie uznaje czegoś takiego jak moje prawo do spania bez niej w ramionach czy przy szyji :) no może w największe upały przenosi się na chwilę na dywanik pod stołem.

A mój pupilek Fenomenek dobrze wie, że jest najważniejszy w całym domu i nigdy to się nie zmieni :p

Posted

dziewczyny może zaglądniecie... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253770-IGA-i-MALWA-2-ma%C5%82e-suczki-DT-na-WCZORAJ[/url]!

jakaś katrastrofa.. dwóm suczkom: z Cushingieem po zmarłej właścicielce, suni z urazami po wypadku (stare złamanie) i pieskowi który ma 16 lat i jest ledwo żywy grozi śmierć w schronisku... :( takich psów tam nie trzymają..
Można się załamać od tego wszystkiego... :(

Posted

[quote name='AgaG']
A mój pupilek Fenomenek dobrze wie, że jest najważniejszy w całym domu i nigdy to się nie zmieni :p[/QUOTE]

Ciekawe co powie Córcia, jak już potrafi to przeczytać :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Ciekawe co powie Córcia, jak już potrafi to przeczytać :-)[/QUOTE]
Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała.
Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi.
Słów brakuje.......

Posted

[quote name='Grażyna49']Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała.
Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi.
Słów brakuje.......[/QUOTE]
Zuzi podstawiałam psiaki do głaskania już gdy miała parę dni :)
a jeszcze roczku nie skończyła to jechała z nami, z bardzo chorym Pomponkiem, z Zahirem i Pomidorcią na wakacje w takie miejsce, gdzie zakceptowano tę gromadkę psów :)
Teraz, choć ma dopiero dwa latka wie, że się piesków nie budzi, że nie wolno im przeszkadzać zabawkami, za włosy mnie czasami ciągnie, ale nigdy psy :) Na spacerkach do każdego napotkanego pieska macha. :)
Jak będzie starsza, pewnie zrozumie to, co jej każdego dnia mówię, że pieski są słabsze od niej, niektóre chore
i w tym sensie są najważniejsze, że wszystko będziemy do nich dostosowywać.:)

[B]1izabelka1[/B], [B]Kamila[/B] [B]Proc[/B] no bardzo czekamy na te efekty odżywienia. Dziś po spacerku "stanym" ładnie gulasz z makaronem zjadł, potem antybiotyk, ale za chwilę już lulał w swoim pontoniku:)

Posted

[quote name='Grażyna49']Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała. Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi. Słów brakuje.......[/QUOTE] i ja tak myślę ! i też łzy kapią na klawiaturę...

Posted

[quote name='mar.gajko']Aguś, uważaj :)
bo niedługo będziemy się zastanawiać jak odchudzić grzybusia kochanego.
Tak się rozeżre słonko.[/QUOTE]

[quote name='Marycha35']Rozeżarte słonko, tak trzymać;)[/QUOTE] Wtedy to już nie będzie słonko, tylko słoniszcze:evil_lol: