AMIGA Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Robić mogę wszyściutko, tylko potem mogę się przyglądać jak inni szamają :-( Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 cudny widok i łzy same cisną się do oczu ....cudne stadko :loveu: Quote
Panna Marple Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Rozczulające zdjęcia:loveu: i -może to myślenie życzeniowe - Grzybuś lepiej wygląda:loveu:. Oby tak dalej! Quote
mar.gajko Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Lepiej, lepiej. Grzybuś piękny jest. Taki ... gładszy jakoś. Quote
AgaG Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='mar.gajko']Lepiej, lepiej. Grzybuś piękny jest. Taki ... gładszy jakoś.[/QUOTE] no właśnie! a stan futerka dużo mówi.. :) Zjadł dziś całkiem sporo jak na niego. Gdyby jeszcze chciał troszkę więcej się ruszać po domku albo po trawce. Ale może jak go odkarmię w końcu i ciałka nabierze więcej, to i to się zmieni. Dziękuję [B]wszystkim ciociom[/B] za zagladanie, a AMIGA i wellington za wstawienie zdjęć. Quote
Figunia Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Jak te psiaczki do Ciebie lgną... Jak pięknie, że są tacy Ludzie, jak Ty Aguniu :buzi::iloveyou::Rose: Spełnienie psich marzeń...nie...nie sądzę, by którykolwiek mógł sobie wymarzyć podobny dom. Tyle miłości, starań i serca. Quote
AgaG Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='sharka']piękne stadko [/QUOTE] zdjęcia nie oddają ich piękności. W rzeczywistosci są jeszcze bardziej śliczne :) [quote name='Marycha35'] A Grzybinka nasza kochana kwitnie i stadko też, huraaaaaaaa. Ale te psiaki miały szczęście...[/QUOTE] Grzybinka troszkę nieruchawa ale kocha pańciów: mamusię i tatusia i będzie się dalej starać zwalczać choróbsko. [quote name='Martika@Aischa']cudny widok i łzy same cisną się do oczu ....cudne stadko [/QUOTE] Kochane nasze pieszczochy :):loveu: [quote name='Panna Marple']Rozczulające zdjęcia może to myślenie życzeniowe - Grzybuś lepiej wygląda Oby tak dalej![/QUOTE] Dziękuję :) Lepiej wyglada, bo w końcu je! ufff [quote name='Kamila Proc']to na zdrowie kochany staruszku[/QUOTE] Wszyscy kochają Fenomenka i bardzo mnie to cieszy:):loveu::loveu: Quote
AgaG Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='Figunia']Jak te psiaczki do Ciebie lgną... Jak pięknie, że są tacy Ludzie, jak Ty Aguniu :buzi::iloveyou::Rose: Spełnienie psich marzeń...nie...nie sądzę, by którykolwiek mógł sobie wymarzyć podobny dom. Tyle miłości, starań i serca.[/QUOTE] Dziękuję Figuniu :) :loveu:Nio rozpieszczone są nieprawdopodobnie :) to mi najlepiej wychodzi, gorzej z wychowaniem :) Majunia mnie po schodach zwleka, gdy pędzimy na spacer, Zahira nie oduczyłam obszczekiwania psów na spacerach, choć miałam na to 8 lat :roll: Pomidorcia nie uznaje czegoś takiego jak moje prawo do spania bez niej w ramionach czy przy szyji :) no może w największe upały przenosi się na chwilę na dywanik pod stołem. A mój pupilek Fenomenek dobrze wie, że jest najważniejszy w całym domu i nigdy to się nie zmieni :p Quote
AgaG Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 dziewczyny może zaglądniecie... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253770-IGA-i-MALWA-2-ma%C5%82e-suczki-DT-na-WCZORAJ[/url]! jakaś katrastrofa.. dwóm suczkom: z Cushingieem po zmarłej właścicielce, suni z urazami po wypadku (stare złamanie) i pieskowi który ma 16 lat i jest ledwo żywy grozi śmierć w schronisku... :( takich psów tam nie trzymają.. Można się załamać od tego wszystkiego... :( Quote
AMIGA Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='AgaG'] A mój pupilek Fenomenek dobrze wie, że jest najważniejszy w całym domu i nigdy to się nie zmieni :p[/QUOTE] Ciekawe co powie Córcia, jak już potrafi to przeczytać :-) Quote
Grażyna49 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='AMIGA']Ciekawe co powie Córcia, jak już potrafi to przeczytać :-)[/QUOTE] Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała. Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi. Słów brakuje....... Quote
1izabelka1 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 jeżeli są problemy z jedzeniem to słabiutki dziadzio po prostu nie ma sił na chodzenie , jak zacznie pięknie jeść to ich nabierze i będzie spacerował po chałupce :) Quote
AgaG Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 [quote name='Grażyna49']Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała. Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi. Słów brakuje.......[/QUOTE] Zuzi podstawiałam psiaki do głaskania już gdy miała parę dni :) a jeszcze roczku nie skończyła to jechała z nami, z bardzo chorym Pomponkiem, z Zahirem i Pomidorcią na wakacje w takie miejsce, gdzie zakceptowano tę gromadkę psów :) Teraz, choć ma dopiero dwa latka wie, że się piesków nie budzi, że nie wolno im przeszkadzać zabawkami, za włosy mnie czasami ciągnie, ale nigdy psy :) Na spacerkach do każdego napotkanego pieska macha. :) Jak będzie starsza, pewnie zrozumie to, co jej każdego dnia mówię, że pieski są słabsze od niej, niektóre chore i w tym sensie są najważniejsze, że wszystko będziemy do nich dostosowywać.:) [B]1izabelka1[/B], [B]Kamila[/B] [B]Proc[/B] no bardzo czekamy na te efekty odżywienia. Dziś po spacerku "stanym" ładnie gulasz z makaronem zjadł, potem antybiotyk, ale za chwilę już lulał w swoim pontoniku:) Quote
mari23 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='Grażyna49']Moim zdaniem,córcia,która od niemowlęctwa jest z psiurkami i wie co to jest miłość bliźniego,uśmiechnie się i jeszcze bardziej/jeśli to możliwe/będzie rodziców kochała. Mnie po prostu łzy ciurkiem lecą jak czytam i oglądam to co Aga robi. Słów brakuje.......[/QUOTE] i ja tak myślę ! i też łzy kapią na klawiaturę... Quote
Grażyna49 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Może by mu udało się żółtko dodać do tego co je. Żółtko ma w sobie wszystko co do życia potrzebne. Może z czasem całe jajeczko na" miętko" ugotowane :iloveyou: Quote
AMIGA Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 No to superowe wieści, że Grzybek szama i że przez niego już tak nie przelatuje HURRAAAAAA Quote
mar.gajko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Aguś, uważaj :) bo niedługo będziemy się zastanawiać jak odchudzić grzybusia kochanego. Tak się rozeżre słonko. Quote
Panna Marple Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='mar.gajko']Aguś, uważaj :) bo niedługo będziemy się zastanawiać jak odchudzić grzybusia kochanego. Tak się rozeżre słonko.[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Rozeżarte słonko, tak trzymać;)[/QUOTE] Wtedy to już nie będzie słonko, tylko słoniszcze:evil_lol: Quote
Recommended Posts