Jump to content
Dogomania

Nie stary, już nie w mordowni, z ucha nic się nie leje;) Forest szuka super domu!

Recommended Posts

Posted

[quote name='zozola77']Forest - super inię ....to taki nasz Tom Hanks ;) no moze ciut przystojniejszy :evil_lol:

ja też obiecałam grosik końcem miesiaca...anett dac innej bidzie na razie???[/QUOTE]

Zozola jasne jak masz inną biedę, Forest na razie jest zabezpieczony więc na już można pomóc innemu

Z Olkusza w poniedzialek mają być wywiezione psy do Szczytów, z jednej mordowni do kolejnej!!!

[quote name='Ayame Nishijima']Forest... To co? Robimy nowy - ładniejszy - banerek? Czy jeszcze czekamy?[/QUOTE]

koniecznie!:lol: bardziej optymistyczny:lol:

[quote name='prunia']wpłaciłam dzisiaj te mikre 15zł z deklaracji :D bo jeszcze cegiełki na Foreścika poszły, a kasy niby po wypłacie jakoś mało :([/QUOTE]

Prunia bardzo dziękuje!:lol::lol:

Foreścik czuje się całkiem dobrze:lol: Ewa doczyściła uchole do końca, żadnego syfu, ma codziennie zakrapiane, wygryziona rana ładnie przysycha, na szczęście już się nie gryzie i nie wylizuje:lol: ale leczenie skóry przy takich zmianach może trwać kilka tygodni

Posted

[quote name='MALWA']Zaglądam do przystojniaka.......

Jeszcze trochę i będzie można go ogłaszać, skoro pies zdrowieje, to czas, by znalazł juz swój domek.[/QUOTE]

zdrowieje:lol: nie trzepie już główką, nie drapie się, uszy czyste, za dwa dni kończy się seria antybiotyku i zobaczymy co dalej po kontroli
Ewa opitoliła Foreścika na sznaucera, prawie:cool3: czekam na fotki...

Posted

haha, proszę bardzo Foreścik w całej krasie...

Forest jest spokojnym, nieco zdystansowanym psiakiem jeżeli chodzi o całe stado, ale bardzo polubił się z dwoma psiakami - starszym, schorowanym Edziem i naszą Sabusią po operacjach usunięcia guzów i stale trzymają się razem.
Bardzo garnie się do człowieka, jak tylko ma Ewę lub Arka w zasięgu wzroku podbiega się przytulać i na głaskanie - nieodmiennie mnie to zadziwia, że psy po takich przejściach, po takim bólu i tylu nieprzyjemnych przecież zabiegach tak lgną do człowieka...

Na konto OTOZu wpłynęły kolejne wpłaty dla Foreścika:
28.04. Marycha35 i Kropa 10zł
28.04. AgusiaP - bazarek cegiełkowy MALWY 10zł
30.04. Prunia 15zł
30.04. Prunia 20zł
02.05. FLY bazarek imienny 260zł

bardzo gorąco DZIĘKUJĘ!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']odwiedzam Pana Golaska :lol: przydał by się chłopakowi na zimne wieczory kubraczek.[/QUOTE]

Mam fajny kubraczek przeciwdeszczowy. Gdyby go podszyć od wewnątrz np polarem, to byłby super płaszczyk dla Foreścika i na chłody i na chlapy.
Zmierz proszę długość Foresta od karku do nasady ogonka. Jak będzie pasował kubraczek, to go prześlę dla Foresta.

Posted

Elik bardzo dziękuję!!:lol::lol: ale dziewczyny kochane Foreścik na zdjęciach wyszedł tak jakby Go Ewa zgoliła do skóry a on ma podszerstek i sierść tylko jasną - stąd takie wrażenie;) stracił długie ciemne włosy i z bruneta zrobił się blondi ale nie jest golaskiem;) Ewa nie dała by chłopakowi zmarznąć.

Posted

[quote name='anett']Elik bardzo dziękuję!!:lol::lol: ale dziewczyny kochane Foreścik na zdjęciach wyszedł tak jakby Go Ewa zgoliła do skóry a on ma podszerstek i sierść tylko jasną - stąd takie wrażenie;) stracił długie ciemne włosy i z bruneta zrobił się blondi ale nie jest golaskiem;) Ewa nie dała by chłopakowi zmarznąć.[/QUOTE]

To może bez podszywania polarem będzie miał extra płaszczyk przeciwdeszczowy ?