Cheritka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No co jest dziewczyny :crazyeye: zmieniłyście orientacje :cool3:. I nie calowac się baby z rana bo deszcz będzie padał.....:angryy: Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Witanko No i gdzie nasza Basia sie podziala? Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Poswiatecznie przyszlam sie przywitac i slodkiego kusiola poslac ;-) Quote
justysiek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 czesc cio tam kobieto zapracowana strasznie?:loveu:u mnie 4 pory roku dzis:-(i zdjecia mam u siebie:evil_lol::eviltong::multi: Quote
agaciaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witajcie Zuzkowe :multi: jak wam święta minęły? :) Quote
sota36 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']zaglundamy jakby cus ;-)[/quote]i jo!I jo! I jo! Ale skundmota ta pileczka, to zesta nie powiedziały!:mad::mad::mad: Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc Zuzankowa dawno nas nie było!:multi: Jak tam po Świętach?;) Buziaczki od Kory i ode mnie!:loveu: Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 siemanko:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [COLOR=Purple][B]cześć Kochani!!:calus: dzięęki, że do nas zaglądacie... pamiętacie...:loveu: ja znów na nic czasu nie mam... w pracy reorganizacje... jedna dziewczyna odchodzi na dniach, druga poszła na zwolnienie, bo jej się dzieciątko urodzi... przyjmujemy nowe osoby... przekazywanie obowiązków... + robota na bieżąco... masakra.. wyrobić się nie można... ja też zmieniam pracę... siedzę do późna, wysyłam aplikacje... nie wyobrażam sobie tego wszystkiego, jak tutaj pokończę wszystko... jak będzie w nowej pracy... JUTRO JADĘ NA ROZMOWĘ:) :multi: do W-wy:) w poniedziałek na kolejną, w środę na następną... żeby jechać na rozmowy, dziś musiałam dłużej siedzieć w pracy... biedna Zuzinka tyle sama była :-( a taka dzielna jest! że tylko mogę być z niej dumna:p trzymajcie kciuki za rozmowy:cool3: bo bardzo mi zależy, żeby jak najszybciej zmienić pracę... bo w starej pracy mam już dość atmosfery i tego zasuwu ciągłego... a święta... minęły szybko, spokojnie, w rozjazdach rodzinnych... nawet nie zauważyłam jak się skończyły...;) Wszystkiego dobrego życzymy Wszystkim!! :multi: :loveu: a najbardziej Wiosny!! ;) Buziole :loveu: P.S. W weekend postaram się trochę fotek wrzucić;) [/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Basiu, powodzenia w takim razie i trzymamy kciuki !!! :kciuki: Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 TRZYMAMY KCIUKI!!! [SIZE=1]a info o pilce dalej brak... nie lubianas, nie lubia....:oops:[/SIZE] Quote
jonQuilla Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Basiu :multi::multi::loveu: trzymam mocno kciuki za te rozmowy :) na pewno wypadniesz znakomicie :kciuki::kciuki::kciuki: buziaki i miziaki dla dzielnej Zuzki :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
justysiek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Basiu:kciuki::bigok:trzymam kciuki napewno wszystko bedzie oki:multi:i zaZuzke zeby nadal byla taka dzielna:loveu:i czekamy na zdjecia.U mnie to juz ze 2 albo 3 razy dawalam bo juz cie dawno u nas nie bylo:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dzień dobry :multi: Trzymamy mocno kciuczki, żeby wszystko Ci się udało załatwić!!! I dużo dzielności dla Zuziaczka ;) Quote
e.v.a Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 siemanko Zuzki .... czekamy na foty :diabloti: Quote
Cheritka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Cześć, ja mocno trzymam, bo jak Ci się uda to do Wawy przyjedziesz :cool3: Quote
basia2202 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [COLOR=Purple][B]dzięęki za kciukole:) takie mam.. mieszane uczucia po dzisiejszej rozmowie... dziwnie jakoś było... no ale nie wiem... facet mówił, że być może się spotkamy w kolejnym etapie rekrutacji... także się okaże;) teraz mam kolejne 3 rozmowy w poniedziałek:) od 9.00 do 15.00 mniej więcej:) wtedy trzeba trzymać kciukole :loveu: zwłaszcza za tą rozmowę pierwszą i trzecią, bo fajne firmy;) no i potem jeszcze jedna rozmowa w czwartek... miało być w środę, ale przełożyli... ech... ciakawe, co to z tego wyjdzie:cool3: buziaki dla Was Wszystkich ogromne!! :loveu: a szczególnie uślinione od Zuzanki :eviltong: :evil_lol: lecimy z gadzinką na psacerek;) [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts