Bzikowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 To cudooooownie, że Zuza taka się grzeczniasta zrobiła :loveu: Obie się przestaniecie męczyć nareszcie! Uśmiałam się z tosa inu, wyobraziłam sobie Zuzkę w stroju samuraja:evil_lol: Quote
basia2202 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 hej hej Wszyscy:) Zuzka jutro idzie znowu do szkoły:) a póki co.... prace domowe odrabiamy;) soczysty buziak dla Wszystkich ciotek od samurajki:evil_lol::loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Fuga*** napisał(a):brawo, Zuzka ! ...no i Basia, tyż...;) Quote
Selket Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ojej..I jeszcze pracki domowe dla Zuzi som???? Szkoła pełną gębą ;) Dobranoc :loveu: Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ...Hej Basieńko:loveu::loveu::loveu: otwórz okienko na wschodnia stronę daj dla ochłody łyk zimnej wody e no przeczytałam że Zuza ma w sobie coś z tosa-inu jak sie już wyrobi i uspokoi będziesz miała z niej same przyjemności:cool3::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Czytalam samurajskie wiesci i hostoryjki ze szkolki niedzielnej :loveu: GRATULEJSZYN POSTEPOW W NAUCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No super ze Zuzka wreszcie pokazuje ze jest naprawde intelihentna pannicą ....a to tosa inu .....no w zyciu bym nie wpadła ze to taki mix obstawialam raczej asta i doga :evil_lol::evil_lol: czekam na dalsze wiesci i caluje mocnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Cheritka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cześć Zuzolki gdzie się podziewacie ? :roll:...:lol: Quote
madziorna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Cheritka']cześć Zuzolki gdzie się podziewacie ? :roll:...:lol: Zuzolki chyba właśnie się szkolą... Są w szkole dla Samurajów... :cool3: Quote
basia2202 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 no nie szkolą się... znowu musiałam przełożyć ze względu na moją robotę:( w sobotę i niedzielę idziemy do szkoły ależ tekst dziś usłyszałam...:crazyeye: :splat: jesteśmy z Zuzką na spacerze... mijamy faceta (na oko koło 50-tki) ... a ten do mnie: "ostatnio taki podobny zagryzł dziewczynkę!" :wallbash: :stupid: a ja na to "jassssneee" :cool3: :diabloti: jeszcze miałam dodać, że chłopców też zagryzają... i jak Zuzkę puszczę, to i jego zaraz zagryzie... ale kurna nie zdążyłam, bo się gościu za szybko oddalił:roll: no taką przyjemność mi odebrał :obrazic: :cool3: :diabloti: Quote
Selket Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A to niedobry facet :obrazic: Trzeba było za nim gonić i mu powiedzieć, że to właśnie TEN pies :D Niektórym to natura zapominała zrobić przeszczep narządu pawianowego, tzw mózgu :roll: Quote
Izabela124. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Hej No do mnie ostanio podszedl w pociagu facio i mowi, ze nie pglaszcze mego psa, bo to ratlerek (chyba slepy byl haha) a one sa bardzo groze i sie rzucajka na ludzi hahha Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jaki gościu w ogóle :roll::roll: drażnią mnie tacy ludzie :mad::mad: cześć Wam :multi::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Są ludzie i ............... :diabloti: wiadomo :evil_lol: a tak w ogóle to cześć ;) :multi: Quote
basia2202 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 zagadka na dziś: czy krokodyl jest bardziej zielony czy bardziej długi? :cool3: :evil_lol: :diabloti: buziaki Zuzkowe ciotki!! ;) :loveu: Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko :multi: Krokodyl jest zielony :loveu: i jest słodki :loveu: Quote
basia2202 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Selket']Witanko :multi: Krokodyl jest zielony :loveu: i jest słodki :loveu: oj tam.. nie znasz się... :eviltong: właściwa odpowiedź brzmi: :cool3: krokodyl jest bardziej zielony niż długi.. booo.... jest zielony tak jak długi i jeszcze po bokach :evil_lol: wiem wiem.. głupie :diabloti: :cool3: ale nie mogłam się oprzeć :eviltong: :evil_lol: Quote
madziorna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='basia2202']oj tam.. nie znasz się... :eviltong: właściwa odpowiedź brzmi: :cool3: krokodyl jest bardziej zielony niż długi.. booo.... jest zielony tak jak długi i jeszcze po bokach :evil_lol: wiem wiem.. głupie :diabloti: :cool3: ale nie mogłam się oprzeć :eviltong: :evil_lol: He he... Dobre... :p Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='basia2202']oj tam.. nie znasz się... :eviltong: właściwa odpowiedź brzmi: :cool3: krokodyl jest bardziej zielony niż długi.. booo.... jest zielony tak jak długi i jeszcze po bokach :evil_lol: wiem wiem.. głupie :diabloti: :cool3: ale nie mogłam się oprzeć :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm wyjaśnienie tego pytania połozyło mojego TZ:diabloti: Ale ja nie znam tej odpowiedzi, ja tylko tak strzelałam, bo ja lubię zielony kolorek:oops::oops::oops: Quote
Bzikowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 łoczywiscie ze bardziej zielony , toż to banał ! :evil_lol: Łapencje ma przecież zielone! :evil_lol: Quote
Recommended Posts