Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Romka dobrze by było w 1 poście nad zdjęciami napisać, że mała (niestety) idzie do DS a potrzebna pomoc w utrzymaniu Dyzia. Podać koszt utrzymania w hoteliku i tam podawać na bieżąco wpłaty: stałe deklaracje i jednorazowe. To tak dla ułatwienia i przejrzystości zaglądających tu ludzi bo nie każdemu będzie się chciało czytać przybywające strony wątku;)[/QUOTE]

To jest b. ważne spostrzeżenie!

Posted

[quote name='magenka1']gdyby nie było osoby chętnej na skarbnika to ja mogę być, byłam już raz u pieska, który była u Renatki[/QUOTE]
Kopiuję,aby gdzieś nie umknęło pomiędzy innymi postami...
Pięknie dziękujemy za propozycję :smile:

Posted

[quote name='Olena84']Ten włochatek z pierwszego postu i ogolony to ten sam pies?[/QUOTE]

Tak Oleno,to jest ten sam psiak:lol:.Miał bardzo sfilcowaną sierść i nie było innego wyjścia.

Posted

[quote name='b-b']Romka dobrze by było w 1 poście nad zdjęciami napisać, że mała (niestety) idzie do DS a potrzebna pomoc w utrzymaniu Dyzia. Podać koszt utrzymania w hoteliku i tam podawać na bieżąco wpłaty: stałe deklaracje i jednorazowe. To tak dla ułatwienia i przejrzystości zaglądających tu ludzi bo nie każdemu będzie się chciało czytać przybywające strony wątku;)
Pomogę małemu - kocham kudłacze.
Czy wolno zrobić tak zeby np moja "stała deklaracja" była z robionego mojego bazarku?
Np robię dla jakiegoś psiaka ze "swoich" fantów" i raz w miesiącu np 20 zł idzie na konto małego?Albo robię tylko dla Dyzia bazarek - moja "stała" jest 20zł miesięcznie wiec jak się zbierze się z bazarku 100zł to mam 5 miesięcy zapłacone stałej?
Wydaje mi się, ze kiedyś spotkałam się z czymś takim...ale nie jestem już pewna:roll:[/QUOTE]
Zaraz wszystko uzupełnię w pierwszym poście

Posted

Znam magenka1 osobiście,to jest bardzo fajna,kontaktowa, odpowiedzialna osoba.Jeżeli nikt nie będzie miał przeciw temu to polecam.Skarbnik potrzebny na już.Bardzo bym chciała aby jeszcze wpłaty wpłynęły w marcu.
Wszystkim Kochani bardzo dziękuję za przybycie na wątek.Jest to bardzo miłe i wspaniałe,że Dyziulek nie jest jednak "niepotrzebnym przedmiotem upchanym gdzieś w kącie"

Posted (edited)

[quote name='magenka1']gdyby nie było osoby chętnej na skarbnika to ja mogę być, byłam już raz u pieska, który była u Renatki[/QUOTE]
Magenko,jak bardzo chciałabym,żebyś została skarbnikiem Dyzia,nie daję rady sama z wątkami całego schroniska.Psiakami w hoteliku i całą resztą...

Edited by Romka
Posted

[quote name='Juldan']Jestem na zaproszenie Anuli- finansowo nie pomogę:oops:
Romka Dyzio u hop! będzie miał fantastyczną opiekę- sama mam w Jej hoteliku moje dziewuchy- Korę i Majkę.[/QUOTE]
Juldan,ja też bardzo się cieszę.A tak na marginesie,Państwo z Ozorkowa chcą oddać Lodzię.To chyba już przesądzone...

Posted

[quote name='Poker']Anula mnie tu przygoniła.Na co zbieracie kasę?[/QUOTE]

:) jak to na co? oczywiście, że na dt :) tzn. musimy uzbierać 270 zł/m-c . Wiem Poker i znam twoje zdanie, ale nie ma wyjścia, chyba że zostawimy go w schronie z możliwością pójścia na wieś do pilnowania podwórka, a wiesz jak pielęgnowane są kudłacze u "rolników"

Posted

[quote name='docha']:) jak to na co? oczywiście, że na dt :) tzn. musimy uzbierać 270 zł/m-c . Wiem Poker i znam twoje zdanie, ale nie ma wyjścia, chyba że zostawimy go w schronie z możliwością pójścia na wieś do pilnowania podwórka, a wiesz jak pielęgnowane są kudłacze u "rolników"[/QUOTE]
Miałam pietra wysyłając do Poker prośbę o wsparcie Dyziulka ale pomyślałam sobie,że Poker może mnie pogonić ale raczej nie odmówić:razz:

Posted

Jestem na zaproszenie [B]Anula[/B], tylko mogę kibicować - dół finansowy od kilku miesięcy :(
Śliczny chłopak, u kudłaczy najszybciej widać metamorfozie jedna wizyta w spa i wyglądają cacy :)

Posted (edited)

[quote name='b-b'][COLOR=#a9a9a9]Romka dobrze by było w 1 poście nad zdjęciami napisać, że mała (niestety) idzie do DS a potrzebna pomoc w utrzymaniu Dyzia. Podać koszt utrzymania w hoteliku i tam podawać na bieżąco wpłaty: stałe deklaracje i jednorazowe. To tak dla ułatwienia i przejrzystości zaglądających tu ludzi bo nie każdemu będzie się chciało czytać przybywające strony wątku;)
Pomogę małemu - kocham kudłacze. [/COLOR]
Czy wolno zrobić tak żeby np moja "stała deklaracja" była z robionego mojego bazarku?
Np robię dla jakiegoś psiaka ze "swoich" fantów" i raz w miesiącu np 20 zł idzie na konto małego?Albo robię tylko dla Dyzia bazarek - moja "stała" jest 20zł miesięcznie wiec jak się zbierze się z bazarku 100zł to mam 5 miesięcy zapłacone stałej?
Wydaje mi się, ze kiedyś spotkałam się z czymś takim...ale nie jestem już pewna:roll:[/QUOTE]
Ponawiam pytanie może ktoś wie???

edit. Zapytałam na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/28037-Wszelkie-pytania-na-temat-BAZARKU-zadajemy-TUTAJ!"]Wszelkie pytania na temat BAZARKU zadajemy TUTAJ![/URL]

Edited by b-b
Posted

[quote name='zachary']Ja Dyziowi stałej mogę 10 zł a jednorazowo też coś pomyślę.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję,już wpisałam w poście pierwszym.

Posted

[quote name='Anula']Deklaruję 30,00zł - stała deklaracja.Bardzo proszę o dane do przelewu.
Magenka1 - skarbniku,odezwij się.[/QUOTE]

Już wpisałam w poście pierwszym.Bardzo dziękuję!

Posted

[quote name='Romka']Mamy już 85zł deklaracji stałych.Brakuje 185zł.PIERWSZY POST JUŻ UZUPEŁNIONY!Czy mogę wpisać magenkę jako skarbnika?[/QUOTE]
Anula dała Dyziowi 30zł deklaracji stałych a zachary 10zł.W ten sposób [B]Dzyziowi brakuje "tylko" 145zł.[/B]

Posted

[quote name='caryca26']Zaglądam na zaproszenie Anuli. To jest prześliczny psiak. Trzeba go intensywnie poogłaszać i dom napewno się znajdzie szybko.[/QUOTE]
Ma ogłoszenia,wyróżnioną tablicę,teraz...czekamy na telefony.Podrzuciłam Dyzia już do 2 domków przy okazji pytania o inne psiaki.

Posted (edited)

POWYSYŁAŁAM JUŻ DANE ALE POMYLIŁAM OCZYWIŚCIE IMIĘ BO NIE CHODZI O SUNIĘ lLILKĘ TYLKO O PIESKA [B]KUDŁATKA DYZIA [/B]
PRZEPRASZAM :)
moj nr telefonu gdyby była potrzeba Marzena 667 440 784

Edited by magenka1