Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='zachary']Docha, jakiś czas temu, pan z firmy kurierskiej, jak zobaczył,że z mojego domu wybiegły 4 psiaki, powiedział do mnie: szkoda,że inne nie mają tak dobrze...I wspomniał o jakiejś wsi, gdzie widział 2 małe, krótkowłose psiaki stojące na metrowych łańcuchach obok kawałka blachy opartej o oborę...Te blachy służyły za ...budę...[/QUOTE]
nie dopytałaś gdzie te psy widział...?
może można by im jakoś pomóc?

dyzio jest przecudnej urody, co oznacza, że długo nie posiedzi w hotelu; na szczęście;
dwóch pozostałych szkoda; pozostaje wierzyć, że będzie im w nowych domach mimo wszystko lepiej niż w schronisku...
przepraszam, ale się spłukałam, więc finansowo nie pomogę :shake:

Edited by kakadu
Posted

[quote name='kakadu']dyzio jest przecudnej urody, co oznacza, że długo nie posiedzi w hotelu; na szczęście;[/QUOTE]

Na szczęście trafi do hotelu, w którym nie będzie miał źle. ;) Będzie więcej informacji o Dyziu i dzięki temu adopcja będzie pewniejsza. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, by Dyzio trafił do BDT (póki co, taki się nie zgłosił).

[quote name='Romka']Poprosiłam dziś rano o sprawdzenie uszu Dyzia.[/QUOTE]

Dzięki. Klapciuchy kryją w sobie niespodzianki.

Posted

[quote name='Anula']Potrzebny jest skarbnik Dyziowy i namiary na dane do przelewu.Kto pomoże?[/QUOTE]
pomyślałam o skarbniku i napisałam wczoraj pw do asia-s, ostatnio była na dogo w lutym. nie wiem czy się pojawi.

Posted

wszystkie bdt przepełnione - niełatwo je teraz znaleźć;
jestem pewna, że dyzio będzie miał w hotelu dobre, domowe warunki;
głównie chodziło mi o to, że dzięki swojej niebanalnej urodzie nie powiększy grona psów przebywających po hotelach latami...

Posted

Romka dobrze by było w 1 poście nad zdjęciami napisać, że mała (niestety) idzie do DS a potrzebna pomoc w utrzymaniu Dyzia. Podać koszt utrzymania w hoteliku i tam podawać na bieżąco wpłaty: stałe deklaracje i jednorazowe. To tak dla ułatwienia i przejrzystości zaglądających tu ludzi bo nie każdemu będzie się chciało czytać przybywające strony wątku;)
Pomogę małemu - kocham kudłacze.
Czy wolno zrobić tak zeby np moja "stała deklaracja" była z robionego mojego bazarku?
Np robię dla jakiegoś psiaka ze "swoich" fantów" i raz w miesiącu np 20 zł idzie na konto małego?Albo robię tylko dla Dyzia bazarek - moja "stała" jest 20zł miesięcznie wiec jak się zbierze się z bazarku 100zł to mam 5 miesięcy zapłacone stałej?
Wydaje mi się, ze kiedyś spotkałam się z czymś takim...ale nie jestem już pewna:roll:

Posted

Jestem na zaproszenie Anuli, chociaż tajniacko :lol: wątek Dyzia śledzę od początku. Rzutem na taśmę zadeklaruję 15 zł miesięcznie od kwietnia.

Posted

[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUrcezNZWTUzTPDwKDrXRV5jv4iLv4PNYtVhvIXqx1kv8JjdHR[/IMG]Zaglądam do psiaczków i trzymam mocno kciuki by znalazły swoje domki

Posted

Jestem na zaproszenie Anuli- finansowo nie pomogę:oops:
Romka Dyzio u hop! będzie miał fantastyczną opiekę- sama mam w Jej hoteliku moje dziewuchy- Korę i Majkę.