kakadu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) [quote name='zachary']Docha, jakiś czas temu, pan z firmy kurierskiej, jak zobaczył,że z mojego domu wybiegły 4 psiaki, powiedział do mnie: szkoda,że inne nie mają tak dobrze...I wspomniał o jakiejś wsi, gdzie widział 2 małe, krótkowłose psiaki stojące na metrowych łańcuchach obok kawałka blachy opartej o oborę...Te blachy służyły za ...budę...[/QUOTE] nie dopytałaś gdzie te psy widział...? może można by im jakoś pomóc? dyzio jest przecudnej urody, co oznacza, że długo nie posiedzi w hotelu; na szczęście; dwóch pozostałych szkoda; pozostaje wierzyć, że będzie im w nowych domach mimo wszystko lepiej niż w schronisku... przepraszam, ale się spłukałam, więc finansowo nie pomogę :shake: Edited March 25, 2014 by kakadu Quote
Romka Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 (edited) Poprosiłam dziś rano o sprawdzenie uszu Dyzia. Edited March 25, 2014 by Romka Quote
Olena84 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ten włochatek z pierwszego postu i ogolony to ten sam pies? Quote
happy_animals Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='joanka40']Zapisuję wątek.[/QUOTE] Również zapisuję. Quote
Anula Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Potrzebny jest skarbnik Dyziowy i namiary na dane do przelewu.Kto pomoże? Quote
hop! Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='kakadu']dyzio jest przecudnej urody, co oznacza, że długo nie posiedzi w hotelu; na szczęście;[/QUOTE] Na szczęście trafi do hotelu, w którym nie będzie miał źle. ;) Będzie więcej informacji o Dyziu i dzięki temu adopcja będzie pewniejsza. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, by Dyzio trafił do BDT (póki co, taki się nie zgłosił). [quote name='Romka']Poprosiłam dziś rano o sprawdzenie uszu Dyzia.[/QUOTE] Dzięki. Klapciuchy kryją w sobie niespodzianki. Quote
bela51 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Zapisuje Dyzia. Nie jestem w stanie wesprzec go na dzien dzisiejszy, ale bede zaglądac, moze cos sie zmieni. Quote
docha Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='Anula']Potrzebny jest skarbnik Dyziowy i namiary na dane do przelewu.Kto pomoże?[/QUOTE] pomyślałam o skarbniku i napisałam wczoraj pw do asia-s, ostatnio była na dogo w lutym. nie wiem czy się pojawi. Quote
kakadu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 wszystkie bdt przepełnione - niełatwo je teraz znaleźć; jestem pewna, że dyzio będzie miał w hotelu dobre, domowe warunki; głównie chodziło mi o to, że dzięki swojej niebanalnej urodzie nie powiększy grona psów przebywających po hotelach latami... Quote
b-b Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Anula mnie zaprosiła. Jak będę miała chwilkę to poczytam. Quote
renatka_s Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Zaglądam do psiaków są śilczne, niestety nie mogę pomóc finansowo :-( Quote
milagros19853201 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 poki co zapisze i hopkne wateczek wysoko Quote
Anula Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Smyku oferuje pomoc jednorazową dla Dyzia ale potrzebuję dane do przelewu. Quote
b-b Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Romka dobrze by było w 1 poście nad zdjęciami napisać, że mała (niestety) idzie do DS a potrzebna pomoc w utrzymaniu Dyzia. Podać koszt utrzymania w hoteliku i tam podawać na bieżąco wpłaty: stałe deklaracje i jednorazowe. To tak dla ułatwienia i przejrzystości zaglądających tu ludzi bo nie każdemu będzie się chciało czytać przybywające strony wątku;) Pomogę małemu - kocham kudłacze. Czy wolno zrobić tak zeby np moja "stała deklaracja" była z robionego mojego bazarku? Np robię dla jakiegoś psiaka ze "swoich" fantów" i raz w miesiącu np 20 zł idzie na konto małego?Albo robię tylko dla Dyzia bazarek - moja "stała" jest 20zł miesięcznie wiec jak się zbierze się z bazarku 100zł to mam 5 miesięcy zapłacone stałej? Wydaje mi się, ze kiedyś spotkałam się z czymś takim...ale nie jestem już pewna:roll: Quote
Yoana Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Jestem na zaproszenie Anuli, chociaż tajniacko :lol: wątek Dyzia śledzę od początku. Rzutem na taśmę zadeklaruję 15 zł miesięcznie od kwietnia. Quote
Maria1957 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUrcezNZWTUzTPDwKDrXRV5jv4iLv4PNYtVhvIXqx1kv8JjdHR[/IMG]Zaglądam do psiaczków i trzymam mocno kciuki by znalazły swoje domki Quote
Mela Jakimiuk Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ja też jestem na zaproszenie Anuli, mogę wspomóc psiaki tylko finansowo i w tej chwili tylko jednorazowo Quote
margoth137 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ja narazie zaglądam a jak będe miała jak pomóc to pomogę.... kochane psinki Quote
Maryna Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Przyszłam, na zaproszenie,zapiszę,później poczytam Na dziś nie pomogę finansowo,może w przyszłym m-cu Quote
magenka1 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 gdyby nie było osoby chętnej na skarbnika to ja mogę być, byłam już raz u pieska, który była u Renatki Quote
Juldan Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Jestem na zaproszenie Anuli- finansowo nie pomogę:oops: Romka Dyzio u hop! będzie miał fantastyczną opiekę- sama mam w Jej hoteliku moje dziewuchy- Korę i Majkę. Quote
Recommended Posts