KarolinaS. Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cudo sunia:) Podbijam do góry! Na pewno znajdzie dom! ;) Quote
RITA & DIANA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 O Majce też pamietamy i podbijamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RITA & DIANA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Maleńka ty też do przodu , do przodu!!! Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kiedy taka fajna sunia znajdzie fajny domek? Quote
Rybc!a Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Hej Gośka, ty zrobiłaś te ogłoszenia na Pet Worlds, czy nie? Quote
Rybc!a Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kochane, nie musicie już podbijać tego wątku. Maja od wczoraj siedzi we własnym, nowym domku w Gdańsku! Teraz jestem w Lidzbarku Warmińskim, ale mam dostęp do neta. Jak przyjadę, dodam zdjęcia. Jej nowy pan jest wspaniały, a od wczoraj wysłał mi chyba z 30 SmS! Quote
agusiazet Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rybko, z Ciebie złota dziewczyna - super, że Majce się udało!!! GRATULACJE!!!! Quote
RITA & DIANA Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 To cudownie,że Majeczka ma kochający domek.RYBCIU!!!! Jesteś skarbem!!! Quote
Tola Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi: :multi: :multi: A mówią, ze na wakacje trudno o domek. Ale sie cieszę:multi: Nalezało sie sunce takie szczęscie! Quote
Rybc!a Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ja również bardzo się cieszę ! Sunia będzie miała sterylizację we wrześniu, bo wtedy jej nowy pan, Piotrek, będzie miał urlop. Podobno chodzi za Piotrkiem jak cień! Wczoraj dostałam info, że byli na długim spacerku, Maja (imię zostaje) wróciła zmęczona i od razu zasnęła... Dostanę zdjęcia, jak Piotrek pożyczy aparat. To naprawdę wspaniały facet, miał już psa ze schroniska, niestety zmarł 2 lata temu. Oby każdy piesek trafił tak dobrze! Quote
Rybc!a Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Najświeższe informacje: Maja potrafi zostawać sama w domu, nie jest konfliktowym psem, boi się huku samochodów i rowerzystów, trochę ciągnie na smyczy, już wie gdzie mieszka i kto jest jej Panem, jest ogromnym pieszczoszkiem, dostałam nawet na komórkę jej zdjęcie z MIZIANIA, Piotrek zarejstruje się na Dogomanii, sam będzie wam opowiadał o małej, zdjęcia też będą . Cieszę się z kontaktu z nowym domem, to wspaniałe ;) Aa...Wraz z Piotrkiem rozmawiając doszliśmy do wniąsku, że po jakimś czasie dobrzeby było zaprowadzić małą na jakiś kursik posłuszeństwa, nauczyłaby się kilku rzeczy, może mniej ciągnęła- ja poleciłam szelki. A ten rozrabiak przegryzł już trzy smycze! Quote
Recommended Posts