agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nad czym tu dyskutować, tu trzeba byłoby wypowiedzieć wojnę, tylko kto najbardziej na tym ucierpi - psy. Majeczka na pierwszą, żeby choć Tobie się udało!!! Quote
Rybc!a Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Podbijam, prowadzę na wieczorny spacerek, wzbijaj się do góry! Quote
Rybc!a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Mam dom dla małej suczki w Płocku, zaprezentowałam Maję, może się uda? Quote
Bonsai Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Taka trochę borderowata. ;) Nie widać na zdjęciach, że jest aż tak malutka. ;) Quote
Rybc!a Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Narazie nie zapeszajmy i nie róbmy sobie nadziei, niestety nie będzie mnie przez dwa tygodnie, więc proszę, podbijajcie wątek i jakby co, telefonicznie się kontaktujcie. Quote
Rybc!a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Muszę się z Wami pożegnać na dwa tygodnie. Wyjeżdżam na Mazury, nie będzie mnie i nie będę miała dostępu do internetu nad czym bardzo, ale to bardzo ubolewam. Jak wrócę, to pozakładam nowe wątki, zrobię ogłoszenia, adopcjami zajmę się całą parą. A tymczasem, proszę choć czasem o podbijanie wątków. Kurczę, ale mi będzie dziwinie bez wizyt w schronie, psów i Was, dogomaniacy! Pozdrawiam gorąco, trzymajcie kciukasy za pogodę. Przesyłam całusy! Quote
agusiazet Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ciekawe, kiedy Maję ktoś weźmie na wakacje? Quote
Rybc!a Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Moi rodzice pilnie musieli załatwić coś w okolicach Elbląga, więc ja korzystając z okazji, na dzień dzisiejszy wróciłam do domu i odwiedzam forum. Na Mazury wracam wieczorem. Quote
Rybc!a Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ja je tyle ściskam, pieszczę, tarmoszę i całuję, że wystarczyłoby od wszystkich dogomaniaków ;) Quote
Recommended Posts