Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Przynajmniej mamy większą pewność że nikt inny poza nami też zdjęć robić nie może. Że nie tylko my. O to mnie chodziło... Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Szuka, szuka tylko jakoś znaleźć nie może... Ona jest taka fajna.... Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wszystkie te niczyje psiaki sa fajne i kochana, ale jak wszystkim znaleźć domy!!! Te straszne ilości psów bezpańskich są przerażające!!! Może choć Majce się uda!!! Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Właśnie- wydaje mi się że znalezienie domu dla wszystkich jest po prostu niemożliwe- tym bardziej, że psów zamiast ubywać- przybywa... Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dlatego kundle powinny byc kastrowane i sterylizowane, rasowe też, jeśli nie są wystawowe i bez rodowodów! Tylko ludzie są tacy głupi i nieodpowiedzialni. Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dokładnie. Mój Orient po mimo tego, że z rodowodem jest wykastrowany i nigdy nie był dopuszczany;) Ale niewiele jest tak odpowiedzialnych osób. Ja sama spotkałam sie nieraz z opinią że skrzywdziłam psa... Quote
Rybc!a Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Dokładnie. Mój Orient po mimo tego, że z rodowodem jest wykastrowany i nigdy nie był dopuszczany;) Ale niewiele jest tak odpowiedzialnych osób. Ja sama spotkałam sie nieraz z opinią że skrzywdziłam psa... Tak, a na dodatek jesteś paskudna, bo LABRADOROWI zakładasz kaganiec...:shake: Quote
Rybc!a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Nie poddawaj się maleńka- i na ciebie przyjdzie pora! Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 E, tam nie znasz gorszych? Majeczka się ciotkom przypomina. Oto Allegro: http://allegro.pl/item211991583_maja_nie_moze_zyc_w_schronisku_.html Quote
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dziękuję za allegro;) To taka metafora była co do mnie;) Quote
Rybc!a Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):Dziękuję za allegro;) To taka metafora była co do mnie;) Cytuj wiadomości do których odpowiadasz, tak będzie lepiej! Quote
agusiazet Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzisiaj nikogo jeszcze nie było - to choć podniosę! Quote
Rybc!a Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Myślę tak o tobie kruszynko, myślę i przestać nie mogę. Ale co ja mogę jedna począć, bez żadnych możliwości? Ani domku dać nie mogę, ani tymczasu... Quote
Gonitwa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja też... Skoro nie ma MOPa to Ty jesteś moją ulubienicą... Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A z Waszego schronu można psy brać na spacery? Quote
Gonitwa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nam psa nawet pogłaskać nie wolno nie mówiąc już o jakimkolwiek wyciąganiu! Quote
Rybc!a Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Znalazłam jeszcze kilka zdjęć Majki. Dodam je jutro. Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Psa nie wolno pogłaskać, co za bezsens! Psy są właśnie do głaskania i kochania, a kto ma to robić jak nie ludzie? Quote
Rybc!a Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Obiecane zdjęcia, znalezione na komputerze: Quote
Recommended Posts