Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie może w tytule wątku, że płatny tymczas potrzebny, wiem, że kiedyś Diana z Tczewa dawała psiakom płatne tymczasy. Ona pomaga dobkom, ale nie pamiętam jej loginu Diana chyba z jakimś numerkiem!

Posted

Napiszę do niej dzisiaj, choć wątpię, że przy takim natłoku pracy przy psach i tej osobistej,przy rodzinie i dzieciach, zdecyduje się na kolejnego psa, który także potrzebuje opieki, nie wiadomo nawet, czy nie wychowawczej lub weterynaryjnej.

Posted

agusiazet napisał(a):
Jest chora, agresywna, czy coś w tym stylu?

Agresywna z pewnością nie, a czy chora, tego nie wiem, na pierwszy rzut oka oczywiście nie, zachowuje się jak najzwyklejszy w świecie piesek, jest radosna i skoczna, myślę, że nic jej nie dolega, ale nie jestem żadnym specem, a przez kraty boksu nie wielę mogę zaobserwować.

Dzisiaj ją wymiziałam, to kochana, maleńka sunia. Idealna na kolanka.

Posted

A tym bardziej, że teraz ma jakieś problemy z kilkoma użytkownikami Dogomanii. Ale o tym pisać nie będę, to są jej prywatne sprawy. Majka jest bardzo ufną sunią, bardzo domaga się kontaktu z człowiekiem.

Posted

agusiazet napisał(a):
A, to w tym rzecz. Majeńka jest ładna, mała, ale niestety Allegro się skończyło i nic!!!

Czy mogę poprosić o przedłużenie aukcji?

Posted

Uwierz mi, że jakby była, to zdjęcia już gościłyby na wątku. Wczoraj nie miałam czasu na nic, było zamieszanie z Azją i Aszką, a przedwczoraj było to niemożliwe. Wcześniejsze zdjęcia są na wątku i tyle.A niestety tylko ja robię tam zdjęcia.