Mysza2 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A ja miałam telefon, to chyba ta sama osoba. Pytała czy Aiszunia jest agresywna do dzieci, czy dowozimy psy. Jak powiedziałam, że najpierw przyjeżdżamy na wizytę to powiedziała, że się zastanowi. Quote
AgusiaP Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 hmmmmm to taka rozmowa przeważnie kończy się potem ciszą.... Quote
Bogusik Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Mail przyszedł wczoraj wieczorem.ale dopiero dzisiaj go odczytałam.Zapytanie było z Gumtree i leci na Dąbrowę G. Dziwi mnie to,że ludzie dzwonią, chociaż jak byk jest napisane w ogłoszeniu,że bedzie wizyta p/a...... Quote
Gabi79 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Dziewczynki kochane!Jest zapytanie o Aiszę. WITAM. OGŁOSZENIE JEST NADAL AKTUALNE ODNOŚNIE AISCHY? PROSZĘ O KONTAKT. Myszko,podam Tobie maila tej osoby na pw. A ja miałam telefon, to chyba ta sama osoba. Pytała czy Aiszunia jest agresywna do dzieci, czy dowozimy psy. Jak powiedziałam, że najpierw przyjeżdżamy na wizytę to powiedziała, że się zastanowi. hmmmmm to taka rozmowa przeważnie kończy się potem ciszą.... Mail przyszedł wczoraj wieczorem.ale dopiero dzisiaj go odczytałam.Zapytanie było z Gumtree i leci na Dąbrowę G. Dziwi mnie to,że ludzie dzwonią, chociaż jak byk jest napisane w ogłoszeniu,że bedzie wizyta p/a...... Dopiero teraz odczytałam. Ludzie są dziwni.... delikatnie mówiąc, nawet im się nie chce do końca przeczytać. Na konto Aiszy wpłynęło 20,- (wrzesień) od AgusiP. Aguś, dzięki serdeczne!!! Quote
Panna Marple Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ja w ogóle nie kumam ludzi, którzy piszą "proszę o kontakt". Kurczę, to chodzi o przyszłego, nowego członka rodziny-mają podane dane, mogą zadzwonić sami, a nie czekać i żałować paru złotych na telefon... Quote
Mysza2 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ja w ogóle nie kumam ludzi, którzy piszą "proszę o kontakt". Kurczę, to chodzi o przyszłego, nowego członka rodziny-mają podane dane, mogą zadzwonić sami, a nie czekać i żałować paru złotych na telefon... Dokładnie Aniu. Quote
kolejna kobietka Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Odwiedzam Aiszkę. No niestety takich nie brakuje :( Quote
AgusiaP Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Podejrzewam, że nawet dokładnie ogłoszenia nie czytają.... Quote
Mysza2 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 A my mamy wiadomości z domku Brunka (braciszka Lakiego) "U Bruna wszystko okej, strasznie urósł :) W domu już dawno jest ze wszystkim oswojony, nawet taty przestał się bać bo na początku był z tym problem. Teraz śpi z tatą, je z tatą i chodzi na spacery :) Na dworze nadal jest bardzo strachliwy jeśli w pobliżu są ludzie, jeśli jesteśmy np. na stadionie w miejscach gdzie nie ma ludzi to jest zupełnie inny pies. Uwielbia się też bawić z innymi psami.. Pozdrawiamy Viola i Dawid. Quote
Neelith Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 To Bruno jest? :o Wow, cudnie wyrósł! * O, i jeszcze zdjęcie Lakusia wyczaiłam. Piekny jest i nareszcie dorasta do swoich uszu :) Quote
Mysza2 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 To Bruno jest? :o Wow, cudnie wyrósł! * O, i jeszcze zdjęcie Lakusia wyczaiłam. Piekny jest i nareszcie dorasta do swoich uszu :) Te Kangurze uszy to u nich rodzinne:) Quote
AgusiaP Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Uszka to one takie duże dostały w spadku po rodzinie :) Quote
andegawenka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 a może to miniaturka owczarka :siara: Quote
Gabi79 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Uszka to one takie duże dostały w spadku po rodzinie :) Uszy Brunek ma obłędne, cudny chłopak :loveu: Przelałam Kasi wrześniowy czynsz. Quote
Mysza2 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 a może to miniaturka owczarka :siara: U nas wyłącznie rasowe Ninuś:) Quote
Mysza2 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Tylko rodowodu nie mają :) Jak to nie mają :) Wprawdzie nieznane ale mają :):) Quote
Panna Marple Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Oczywiście, że mają rodowód: niespotykany i oryginalny, a co! Quote
Gabi79 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Na konto Aiszuni wpłynęły następujące deklaracje 30.09. Karolina C. 15,- (wrzesień) 01.10. Alla Chrzanowska 20,- (październik) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Bardzo pięknie dziękujemy :calus: :loveu: :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Tak sobie zaglądam odwiedzając Kangurka :) Quote
AgusiaP Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 I ja zaglądam do naszej dziewuszki :) Quote
Recommended Posts