andegawenka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='AgusiaP']Całe szczęście z ogonka kangurka nie przypomina:diabloti:[/QUOTE] No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;) AgusiP to ja nie poznaję, tyle samo postów ale jakaś inna[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_m8_orig.gif[/IMG] Quote
AgusiaP Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='andegawenka']No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;) [B]AgusiP to ja nie poznaję, tyle samo postów ale jakaś inna[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_m8_orig.gif[/IMG][/B][/QUOTE] A wiesz Ninuś, że ja też mam z tym problem :grin: Quote
andegawenka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='AgusiaP']A wiesz Ninuś, że ja też mam z tym problem :grin:[/QUOTE] Możesz, możesz ale z avatara proszę się wytłumaczyć bo Tu człowiek się przyzwyczaja i szok, ta czy nie ta?[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,48_WJ_orig.gif[/IMG] Quote
Mysza2 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='andegawenka']No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;)[/QUOTE] Bezwzględnie tak :evil_lol: Ale do żadnego ogona się nie przyznajemy :-P Quote
Gabi79 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) O rany Agusia ma w Avatarku swoje Królewny:loveu: Aguś, dotarła Twoja lipcowa deklaracja (20,-) Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose: Edited July 25, 2014 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='andegawenka']Możesz, możesz ale z avatara proszę się wytłumaczyć bo Tu człowiek się przyzwyczaja i szok, ta czy nie ta?[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,48_WJ_orig.gif[/IMG][/QUOTE] W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3: Quote
Mysza2 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='AgusiaP']W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:[/QUOTE] No ale tak jakoś obco wyglądasz mimo znajomych dziewczynek:):):) Quote
Ada-Vebby Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Zaglądam do Aiszuni i też jestem zdumiona,że jakieś "nowe twarze" tu się pojawiły..;)Ślicznotki takie masz Agusiu i dopiero teraz się chwalisz:lol: Quote
andegawenka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Panna Marple']Pozdrawiam Mamę Kangurzycę:lol:[/QUOTE] I ja też[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,04_0p_orig.gif[/IMG] Quote
Yoana Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Też zaglądam do Aiszuni-Kangurzycy w ten upalny dzień i pozdrawiam zainteresowane panienką Cioteczki :lol: Quote
AgusiaP Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Mysza2']No ale tak jakoś obco wyglądasz mimo znajomych dziewczynek:):):)[/QUOTE] Ja Ci dam obco :mad::loveu: [quote name='Ada-Vebby']Zaglądam do Aiszuni i też jestem zdumiona,że jakieś "nowe twarze" tu się pojawiły..;)Ślicznotki takie masz Agusiu i dopiero teraz się chwalisz:lol:[/QUOTE] Masz rację kochana;) zdecydowanie za późno ;) Quote
Mysza2 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny u kangurzycy :):) Kasiu co tam u Was dobrego? Quote
halszka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 zaglądam:) faktycznie ciocie Agusię ciężko rozpoznać ;) Quote
Bogusik Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-( Quote
jola&tina Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE]Nie tylko o Aiszę, na innych wątkach o inne psiaki też zero pytań. Za to mamy wysyp psiaków porzuconych na stacjach benzynowych, przy drodze i wszędzie. Quote
kolejna kobietka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='AgusiaP']W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:[/QUOTE] Ślicznotki :) [quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE] :sad::sad::sad: nieustannie :kciuki: [quote name='jolantina'](...). Za to mamy wysyp psiaków porzuconych na stacjach benzynowych, przy drodze i wszędzie.[/QUOTE] czyli jak zwykle w tym temacie bez zmian :shake: :-( Quote
andegawenka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='AgusiaP']W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:[/QUOTE] Szorściak też był fajny :) [quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE] Sezon urlopowy..... Quote
Mysza2 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 No niestety ani jednego telefonu. Też odnawiam regularnie ogłoszenia. Lawiny telefonów Aiszunia nie potrzebuje i na pewno ich nie będzie, ale czekamy z nadzieją na ten jeden właściwy:):) Quote
AgusiaP Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Może po wakacjach zadzwoni ktoś kto się w naszej Aiszuni zakocha ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Zawsze tak jest na wakacjach. Jeszcze tylko sierpień, a potem na pewno Ktoś wypatrzy Dziewczynkę:) Quote
Gabi79 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Zawsze tak jest na wakacjach. Jeszcze tylko sierpień, a potem na pewno Ktoś wypatrzy Dziewczynkę:)[/QUOTE] Mimo, że u Kasi Aiszunia ma jak w raju wszystkim nam się marzy dla suni DS. A tymczasem uzupełniłam rozliczenie: [B]31.07. Karolina C. 15,- (lipiec) Gabi79 5,- (lipiec) 01.08. [/B][B][COLOR=#000000]Alla Chrzanowska 20,- (sierpień) Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts