Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Całe szczęście z ogonka kangurka nie przypomina:diabloti:[/QUOTE]

No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;)

AgusiP to ja nie poznaję, tyle samo postów ale jakaś inna[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_m8_orig.gif[/IMG]

Posted

[quote name='andegawenka']No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;)

[B]AgusiP to ja nie poznaję, tyle samo postów ale jakaś inna[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_m8_orig.gif[/IMG][/B][/QUOTE]

A wiesz Ninuś, że ja też mam z tym problem :grin:

Posted

[quote name='AgusiaP']A wiesz Ninuś, że ja też mam z tym problem :grin:[/QUOTE]

Możesz, możesz ale z avatara proszę się wytłumaczyć bo Tu człowiek się przyzwyczaja i szok, ta czy nie ta?[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,48_WJ_orig.gif[/IMG]

Posted

[quote name='andegawenka']No nie wiem , może i miała ale dostała się w Twoje i Myszki łapki to kto wie?;) Każdy Wasz podopieczny zawsze coś straci:p:evil_lol:;)[/QUOTE]
Bezwzględnie tak :evil_lol:
Ale do żadnego ogona się nie przyznajemy :-P

Posted (edited)

O rany Agusia ma w Avatarku swoje Królewny:loveu:

Aguś, dotarła Twoja lipcowa deklaracja (20,-) Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='andegawenka']Możesz, możesz ale z avatara proszę się wytłumaczyć bo Tu człowiek się przyzwyczaja i szok, ta czy nie ta?[IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,48_WJ_orig.gif[/IMG][/QUOTE]

W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:

Posted

[quote name='AgusiaP']W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:[/QUOTE]
No ale tak jakoś obco wyglądasz mimo znajomych dziewczynek:):):)

Posted

[quote name='Mysza2']No ale tak jakoś obco wyglądasz mimo znajomych dziewczynek:):):)[/QUOTE]

Ja Ci dam obco :mad::loveu:

[quote name='Ada-Vebby']Zaglądam do Aiszuni i też jestem zdumiona,że jakieś "nowe twarze" tu się pojawiły..;)Ślicznotki takie masz Agusiu i dopiero teraz się chwalisz:lol:[/QUOTE]

Masz rację kochana;) zdecydowanie za późno ;)

Posted

[quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE]Nie tylko o Aiszę, na innych wątkach o inne psiaki też zero pytań.
Za to mamy wysyp psiaków porzuconych na stacjach benzynowych, przy drodze i wszędzie.

Posted

[quote name='AgusiaP']W końcu po tylu latach na Dogo zamieściłam w avatarku swoje dziewczynki :cool3:[/QUOTE]

Ślicznotki :)

[quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE]

:sad::sad::sad: nieustannie :kciuki:

[quote name='jolantina'](...).
Za to mamy wysyp psiaków porzuconych na stacjach benzynowych, przy drodze i wszędzie.[/QUOTE]

czyli jak zwykle w tym temacie bez zmian :shake: :-(

Posted

Szorściak też był fajny :)

[quote name='Bogusik']Odnawiam Aiszuni ogłoszenia,ale niema nawet jednego zapytania...:-([/QUOTE]

Sezon urlopowy.....

Posted

No niestety ani jednego telefonu.
Też odnawiam regularnie ogłoszenia.
Lawiny telefonów Aiszunia nie potrzebuje i na pewno ich nie będzie, ale czekamy z nadzieją na ten jeden właściwy:):)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Zawsze tak jest na wakacjach. Jeszcze tylko sierpień, a potem na pewno Ktoś wypatrzy Dziewczynkę:)[/QUOTE]

Mimo, że u Kasi Aiszunia ma jak w raju wszystkim nam się marzy dla suni DS.

A tymczasem uzupełniłam rozliczenie:

[B]31.07.
Karolina C. 15,- (lipiec)
Gabi79 5,- (lipiec)

01.08.
[/B][B][COLOR=#000000]Alla Chrzanowska 20,- (sierpień)

Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: