Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Oj uszka zacności nieopisanej:evil_lol:. Chyba zając w rodzinie się zdarzył...:diabloti:[/QUOTE]

Oj te uszka to rzeczywiście mają rodzinne ;) Lakuś i Brunuś mają coś po babci :diabloti:

Jak robiłyśmy ścieżkę z pieczonego kurczaczka, żeby Brunuś wszedł do klatki, ptaki nam tą ścieżkę zjadały, myszki :placz: nie było łatwo...ale zająców tam nie widziałyśmy, ale kto wie:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj te uszka to rzeczywiście mają rodzinne ;) Lakuś i Brunuś mają coś po babci :diabloti:

Jak robiłyśmy ścieżkę z pieczonego kurczaczka, żeby Brunuś wszedł do klatki, ptaki nam tą ścieżkę zjadały, myszki :placz: nie było łatwo...ale zająców tam nie widziałyśmy, ale kto wie:evil_lol:[/QUOTE]No to łatwo nie było...

Posted

Łatwo nie było :)

Dzwoniłam do domku Brunka ;)
Są już po pierwszych spacerach, Brunuś tak samo jak Lakuś boi się na spacerkach, ludzi i skuterów.
Ostatnio był z Wiolą na spacerku i szedł jakiś pan, tak pociągnął Wiolę za strachu, że wpadła w krzaki.
Nie boi się za to psów, sam chętnie chce do nich podejść :)
Wybrał Dawida za swojego pana, jak Dawid wraca to jest szaleństwo radości :):):) Na Wiolę też się oczywiście cieszy, ale to nic w stosunku do tego jak szaleje z radości jak Dawid wraca ;)

Lakuś zanim Elunia zabrała go na działkę ;)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Zrobiłam kilka zdjęć ale nie wiem czy nadają się do ogłoszeń :roll:

[/QUOTE]

Nie znam się na tym, jak ocenić jakość zdjęcia, ale na zdjęciach widać że Aisza ma pogodne pyszczydło:)

Posted

Jestem w końcu i ja:)
Kasiu zdjęcia bardzo fajne.
Uszy rzeczywiście cała rodzinka ma powalające:), kto wie , może zając się przewinął:)

out.php?i=782012_dsc01578.jpg

out.php?i=782013_dsc01579.jpg

out.php?i=782014_dsc01588.jpg

out.php?i=782015_dsc01589.jpg

out.php?i=782016_dsc01608.jpg

out.php?i=782017_dsc01610.jpg

out.php?i=782018_dsc01618.jpg

Lakuś się wyszalał, zasypiał wieczorem jak kamień.

Zobaczcie jak się bawią z moją Sabą, ja na początku zawału dostawałam, ale już się przyzwyczaiłam:)
[video]http://pl.tinypic.com/r/2qs80gx/8[/video]

I buszujący w zbożu:)
[video]http://pl.tinypic.com/r/16kon42/8[/video]

Posted

[quote name='Mysza2']Jestem w końcu i ja:)
Kasiu zdjęcia bardzo fajne.
Uszy rzeczywiście cała rodzinka ma powalające:), kto wie , może zając się przewinął:)
Lakuś się wyszalał, zasypiał wieczorem jak kamień.

Zobaczcie jak się bawią z moją Sabą, ja na początku zawału dostawałam, ale już się przyzwyczaiłam:)
[video]http://pl.tinypic.com/r/2qs80gx/8[/video]

I buszujący w zbożu:)
[video]http://pl.tinypic.com/r/16kon42/8[/video][/QUOTE]

Moje słoneczko kochane :) ale szaleje :):):)

Posted

Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Aiszy:loveu: Wygląda po prostu cudnie- wyluzowana, szczęśliwa, wygrzewająca się na słoneczku:)
Eluś, fajnie, że bierzesz ze sobą Lakusia na działkę w weekendy, bo przy okazji chłopak uczy się obcować z ludźmi i innymi zwierzakami:)

Posted

[quote name='Neelith']Ach ten Lakuś, w uszka to chyba piorun strzelił. Wspaniale się bawi i ma kawał głosu :)[/QUOTE]
..dobre cioteczko,dobreeee :lol: to się uśmiałam:evil_lol:

Posted

[quote name='paula_t']Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Aiszy:loveu: Wygląda po prostu cudnie- wyluzowana, szczęśliwa, wygrzewająca się na słoneczku:)
Eluś, fajnie, że bierzesz ze sobą Lakusia na działkę w weekendy, bo przy okazji chłopak uczy się obcować z ludźmi i innymi zwierzakami:)[/QUOTE]

Tak, ale tylko z Zosią od Biszkopcika :) bo u Eluni na działce cisza i spokój :)

Posted

Ma kawał głosu:):) i tak prześmiesznie zawodzi:)
A uszy zawsze rozczochrane, zaraz po czesaniu też bez zmian:)
Na uszach jeszcze ma taki szczenięcy puch i "żyją własnym życiem" :)
Na działce spokój, ale wystarczy, że drogą ktoś przechodzi i rozmawia i już panika.
Mniej się boi dźwięków różnych urządzeń (nawet głośnych) niż ludzi.
Za to do Zosi od razu się przekonał, może dlatego że z psami przyjechała i zaraz się nimi interesował.