Poker Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Fajnie ,że dobre wieści.Oby tak dalej. Ale pisz troszkę częściej w trudnych momentach, bo nam różne myśli po głowach biegają. Quote
Agucha Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='b-b']Dobrze, że Agucha coś nam napisałaś :) Przytrzymałaś nas oj przytrzymałaś:mad:[/QUOTE] No bez przesaaady... nie znikam na tydzień przeca ;) Pracować, zajmować się domem, dziećmi, psem i innymi ogonami i... odsypiać orkę też muszę. [quote name='Nutusia']Agucha - masz wybaczone wszystko! ;) Opiekuj się księżniczką, a my obiecujemy się nie martwić na zapas i cierpliwie czekać na dobre wieści od Was :)[/QUOTE] Teraz to już nie ma się co na zapas martwić ;) [quote name='Poker']Fajnie ,że dobre wieści.Oby tak dalej. Ale pisz troszkę częściej w trudnych momentach, bo nam różne myśli po głowach biegają.[/QUOTE] Trudnych momentów nie chcę wróżyć. Jest dobrze i niech już tak zostanie. Oby tylko to sikanie ustało, bo pielęgnacja Zuzi teraz jest nieco utrudniona przez ranę na brzuchu i... fiołkami nie pachnie :/ [quote name='Livka']Wysyłam ciepłe myśli i dobre fluidy :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy Aniołkom z Gliwic ;) Quote
Agucha Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Zuzanka pozdrawia Ciocie i Wujaszków i mokrym ogonem merda ;) Jutro kąpiel, bo dziewczyna jest niezmordowana w lojdaniu... ech. Quote
Marycha35 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Zuzaczku odmerdujemy:):):):):) Agucha, dobrze jest;) Ściskam:):):) Quote
Poker Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='Agucha']Zuzanka pozdrawia Ciocie i Wujaszków i mokrym ogonem merda ;) Jutro kąpiel, bo dziewczyna jest niezmordowana w lojdaniu... ech.[/QUOTE] Jak dobrze ,że mała ma sie lepiej. A co to jest[B] lojdanie [/B]:crazyeye: Quote
cancer43 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Przypominam o bazarku dla Zuzi,bo coś zastój się zrobił - [url]https://www.facebook.com/events/592371210815144/?ref_notif_type=event_mall_reply&source=1[/url] Quote
Bgra Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='Poker']Jak dobrze ,że mała ma sie lepiej. A co to jest[B] lojdanie [/B]:crazyeye:[/QUOTE] stawiam na siusianie;) mizianka dla Zuzinki:) Quote
b-b Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Zuziu zdrowiej!!!:) [quote name='cancer43']Przypominam o bazarku dla Zuzi,bo coś zastój się zrobił - [URL]https://www.facebook.com/events/592371210815144/?ref_notif_type=event_mall_reply&source=1[/URL][/QUOTE] Wszystkim co mogłam dałam znać... Quote
Bgra Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 też pozapraszałam,ale moi znajomi jacyś dziwni,albo raczej ja im się taka wydaję:razz: Quote
Agucha Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='Marycha35']Zuzaczku odmerdujemy:):):):):) Agucha, dobrze jest;) Ściskam:):):)[/QUOTE] Jest lepiej, ale dążymy do świetności ;) [quote name='Poker']Jak dobrze ,że mała ma sie lepiej. A co to jest[B] lojdanie [/B]:crazyeye:[/QUOTE] Lojdać = sikać :D [quote name='cancer43']Przypominam o bazarku dla Zuzi,bo coś zastój się zrobił - [URL]https://www.facebook.com/events/592371210815144/?ref_notif_type=event_mall_reply&source=1[/URL][/QUOTE] Zapraszam, ale chyba jakiś nowy kryzys się zaczyna :( [quote name='Bgra']stawiam na siusianie;) mizianka dla Zuzinki:)[/QUOTE] Dokładnie tak ;) Zuzia dziękuje za głaski :) [quote name='b-b']Zuziu zdrowiej!!!:) [/QUOTE] :thumbs: [quote name='Bgra']też pozapraszałam,ale moi znajomi jacyś dziwni,albo raczej ja im się taka wydaję:razz:[/QUOTE] Witaj w klubie Bożenko ;) --------------- Dziś Zuzlik zażywała przymusowej kąpieli i golenia, bo już nie szło jej ogarnąć :shake: Średnio była zachwycona i leków już ma dość... jak widzi mnie z torebeczką to wieje, ba! nawet nauczyła się tak język cofać, żeby zręcznie piguły wypluwać jak się Pańcia odwraca :D ... ale Pańcia sprytniejsza i wzięła się na sposób - przemyca piguły w żarciu czego biedna Zuzia przewidzieć już nie mogła :evil_lol: Jak w końcu naładuję baterie w aparacie - wkleję rachunki i aktualne Zuzlikowe zdjęcia :) Quote
Mela Jakimiuk Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Trzymaj się dzielna Zuzieńko i zdrowiej... Quote
Poker Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Bardzo oryginalne określenie to lojdanie. :evil_lol: Ja zawsze przemycam piguły w pasztetowej. Zuziu, zdorwiej i dokazuj ile się da ,ale nie lojdaj :eviltong: Quote
Lili8522 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Dzielna Zuzinka! :loveu: Ale tabletek proszę nie wypluwać! Quote
b-b Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Wcinaj maleńka lekarstwa bo musisz być zdrowa :) Mam nadzieję,że jak się wszystko w środku wygoi i pewnie opuchlizna całkiem zejdzie to przestanie siusiać - oby!:) Quote
Bgra Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Zuzka łykaj na zdrowie,ciocia porcję co rano też musi zażyć:razz:jakoś niewiele lepiej,chyba do Miśków weta zacznę chodzić:roll: Quote
Anula Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Moim łobuzom bardzo dobrze wchodzą tableteczki z pasztetem prochowickim w puszce.Polecam. Czekamy na foteczki Zuzolka. Quote
Finlora Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Cieszę się, że z Zuzią coraz lepiej :) Jeśli chodzi o tabletki to z moim psiskiem większego problemu nie ma, bo to straszny żarłok, więc zawsze przemycam w jedzeniu. Za to jak mam dać tabletkę kotu (zwłaszcza tą na odrobaczenie) to masakra :roll: Quote
farmerka63 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Finlora - z kotami mam ten sam problem ...i poważne zagrożenie amputacją palców ;) Profender-spot on wybawił mnie z opresji. Nietani, ale sprawdzony i bezstresowy dla obu stron :D P.S. Zakladam, że te patenty znasz ? ;) [url]http://www.felisfan.pl/humor.html[/url] Quote
Agucha Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Zuza była wczoraj na kontroli i zdjęciu szwów. Rana się ładnie zabliźniła. Apetyt wrócił. Kamienie dostałam z powrotem na pamiątkę. Tym razem wyszło, że 100% struvitowe :/ Tak więc kłania się zakwaszanie ciągłe i karma typu hill's lub Trovet... Dostałyśmy antybiotyk na kolejny tydzień - koszt 25zł. Po antybiotyku - łapiemy mocz do badania, żeby sprawdzić czy wszystkie bakterie się wytłukły. Zuzie od dupki odlazło w pierwszą noc bez pampersa i zrobiła sobie w przedpokoju wychodek... :mad: Quote
b-b Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Miejmy nadzieję że karma pomoże:) Może by warto jej maty rozkładać? Quote
Bogusik Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 To już przynajmniej wiadomo,jakiego typu te kamole i jakie są dalsze zalecenia.Dobrze,że apetyt wrócił :smile: Trzymam nadal kciuki za zdrówko Zuzki :kciuki: Quote
haliza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 O rany ...Zuzieńko, dopiero dotarłam, trzymamy kciuki,żeby było dobrze jak jeszcze potrzebujecie pomocy to prosimy o konto ... Quote
Recommended Posts