Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, Kajka się boi kotów :D Z daleka szczeka i się chowa za mną, a jak kot podejdzie to ucieka z piskiem :lol:

Poza tym- ona boi się wielu irracjonalnych rzeczy ;) Petardy, wędkarze, koty, burza... I jeszcze kilku innych rzeczy.

I myślałam nawet o tym, czy sobie jakiegoś miauczka nie przygarnąć, tata nawet za, tylko mama nie bardzo...

I hejj :)

A jutro na 8 do szkoły, a od 7 będę mieć 3 psa na stanie... Przyjeżdża do nas goldenka Zerka, na calutki dzień (o 20 zaprowadzam ją do domu :)). Pańciostwo na wesele idą :)

Posted

Hejka :) No a ja oczywiście od rana pechowiec- budzik mi nie zadzwonił i zaspałam, potem jak się zaczęłam szykować to uwaliłam spodnie i bluzkę, więc się leciałam przebrać. No i szybko jade po goldenkę. Przywiozłam do domu, oczywiście mega spóźniona, więc szybko do auta i pędem do szkoły. No i.... Pech chciał, że za wzgórką stała policja z radarem, a ja w miejscu gdzie ograniczenie do 50 jechałam niecałe 90. Jedyne co mogłam to udałam żem blondynka, że licznik się zepsuł i nie widać, ostatecznie pan policjant mi darował mandat i dał upomnienie. Dojechałam prawie 30 minut spóźniona, i się okazało że promotor stoi w korku i będzie godzinę później...

Posted

No to ładnie Ci się dzień zaczął :D

Ale sama też jesteś niezła skoro obyło się bez mandatu.

Posted

Marta, jesteś debeściak :D

Jak ja dostałam ten tydzień temu mandat za ten przejazd prosto przez rondo, to Bogdan do mnie, że mogłam powiedzieć, że jestem w ciąży i mi się ciężko kręci kierownicą na takim miniaturowym rondzie :D

Posted

Hejka :)

No to było szczęście w nieszczęściu :) Ale kompletną idiotkę z siebie zrobiłam: "Panie władzom, licznik mi nie działa!" Na co on: "to proszę do przodu ruszyć" i ja: "Oooo, a teraz działa" :lol: Ale grunt że bez mandatu, punkty olać ale kasy by trochę poszło, bo teraz to są chyba te nowe mandaty.

A Bodzian ma rację! :D

Posted

Hahahaha obie z Magdą jesteście udane :)

totalne szaleństwo :D

Ja to pewnie siedziałabym spanikowana i nie umiałabym się odezwać, a gdzie tu jakąś wymówkę wymyślić :D

Posted

Przejazd przez rondo prosto heh, chciałabym to zobaczyć.

Ale to nic trudnego :P

Rondo praktycznie równe z jezdnią, więc po co kręcić kierownicą, jak możne przejechać prosto :)

Posted

Wróciłam przed 19 :) I poszłam z psami na tą ciemnicę, Ohh, lato miało ten plus że nawet o 21 było jasno :(

No i rano przyleciały za mną i Kajką 2 psy pod bramę, jeden znany nam "szczeniak", i drugi w szelkach, taki wyższy. Wpadłyśmy na nie na takiej uliczce niedaleko mnie,pobiegały najpierw za moją, potem ona za nimi, no więc wzięłam na smycz żeby nie prowokować ich do pójścia za nami. Ale co tam,na odganianie miały lotto, i przyszły pod bramę. Kurde, wystarczyłoby, żeby pies miał adresówkę, to by problemu nie było! A tak wtachałam do auta i odwiozłam stamtąd, skąd na nie wpadłam.

Posted

O, urwałaś się z zajęć?:p

No tak, u nas już teraz ciemno jest o 18... :(

To temu w szelkach bym doczepiła liścik, że tym razem pies miał szczęście, ale innym razem może do domu nie wrócić, bo może go ktoś przejechać itd...