Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaa, weź bo nie będę mogła zasnąć z emocji :D

Posted

Dobra nic już nie piszę :p Ale z nieoficjalnych wieści- jestem pierwsza na liście :) I mogą mi go wydać mimo braku kastracji (normalnie do wydania jest po kastracji i wściekliźnie). Ale to jutro będę wiedzieć na 100%, nie napalam się bo jeszcze niepewne...

Posted

Nie oooouj :p Boże, nie zasnę. Jutro telefon z fundacji, a sobota dogtrekking... I jak wszystko pójdzie dobrze to muszę znaleźć jakiegoś fryzjera psiego, bo uszy w złym stanie, a nie lubi jak się je dotyka i ucieka. Jejku, o czym ja muślę, przecież on nie jest mój póki co!

Posted

Ooooo co za wieści!!!

:D Miałam rację- piesio szybko znajdzie świetny domek :D

Swoją drogą to trochę dziwnie, że musisz starać się o adopcję psiaka, którego sama uratowałaś ;)

Ty to jednak masz dar przekonywania :D Na pewno się uda :)

Posted

Angi- jak nie znajdę tu kogoś z polecenia- nie ukrywajmy, on nigdy nie był pielęgnowany, nie zna tego, trzeba będzie przyzwyczajać go po trochu ze szczotką, a uszy póki co nie dawał dotykać- a i tu właśnie dylemat- dać mu trochę spokoju czy od razu z grubej rury fryzjer a potem kąpiel? Nie ukrywam- nie pachnie ładnie, a wykąpać go chcę już po tych uszach... A te ma w bardzo złym stanie- tego się nie da wyciąć tak o, bo to wielka, sklejona skorupa, i czy to będzie trzeba golić... Tu znowu on nie zna golenia. O matko, jakie dylematy. Nadira- no starać to za dużo powiedziane chyba- z tego co wiem to od razu jestem na górze, aczkolwiek fundacja i tak chce mnie sprawdzić- chociaż nie planują wizyty przedadopcyjnej, tylko wywiad telefoniczny :) No ale dzisiaj się dowiem :)

Posted

Hej

Ale się dzieje !!! Nie zaglądałam dobę? a tu takie info ! Trzymam kciuki,mam nadzieję,że wszystko się uda.Dawaj znać jak tylko będa kolejne informacje.I mam nadzieję,że się po jutrze zobaczymy :) A od przyszłego sezonu starty z dwoma ;)

Posted

Już wiem :)

Witam nową osobę, zapraszam częściej! I przepraszam że tak gonię ale zaraz wyjazd po mamę, a potem do Krakowa :) Tak więc- dzisiaj, ok. 18, Pufek będzie w drodze do nas <3

Posted

Super!
Bardzo się cieszę;)
Przypuszczam,ze z Myślenic będziesz szybko do domu wracala :)
A jak będziesz miała czas to napisz co Kajka na nowego domownika? Widzieli się jak byl chwilowo u Ciebie?

Posted

Tak, moja trzoda już go zna :) Kajka go powąchała i olała, jedynie do wątróbka nie dopuszczała. A Lucek... On był przeszczęśliwy, bawiły się, tarmosiły, biegały... No szał był :)

A co do Myślenic- lepiej nie szybko bo w końcu mandat dostanę :lol: