Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas się stopił śnieg. Co popada, to zaraz go nie ma :D

Posted

Hej

Dobrze,że szkołę masz teraz a nie za tydzień :)

Ja liczę,że ani sniegu ani deszczu w przyszłym ty.nie bedzie bo w Myslenicach zęby sobie powybijamy jak bedzie ślisko ;) Jestem bardzo dumna z Ermana bo nauczyłam go (dopiero teraz),że jak idziemy w dół to ma nie ciągnąc i idzie grzecznie przy nodze,ale obawiam się,że jak beda inne psy przed nami to ta nauka wyparuje mu szybko :(

Posted

Hejka :)

Oj nawet jakby była za tydzień to bym olała :D (swoją drogą intensywnie myślę czy nie olać niedzieli, ale pierwsze zajęcia, plus wpisanie się na listę...)

Oj ja mam nadzieję że pogoda się poprawi do kolejnego weekendu :) W Wiśle była koleżanka, pech chciał że było strasznie deszczowo, przez co dosyć że wszyscy przemokli, to jeszcze punkty źle znaleźć... Jak już mam wybierać desz/śnieg, to wolę śnieg :)

I gratki, moja w dalszym ciągu nie rozumie żeby ciągnąć :( Ostatnio nauczyłam ją, żeby w szelkach ciągnęła, to znowu na obroży to samo :/

Posted

E tam .Jak się widziałyśmy to wcale bardzo nie ciągnęła :).Rzebyś była wczoraj ze mną na wieczornym spacerze jak truchtałam sobie w dół ,Erman ładnie przy nodze i nalę przed nami pojawił się kotek...to,że zyje i mam wszystkie zęby to jakiś cód ;)

Też wolę śnieg.I jak sam opad mi bardzo nie przeszkadza tak podłoże mokre już bardzo.Do tego nie wyobrażam sobie czekać przed startem i po .W prawdzie widziałam tam trochę wiat ale wiadomo wszystcy się nie zmieszczą.Ale bądzmy dobrej myśli.To ostatnie zawody w tym roku,muszą sie udać :)

Posted

Pogoda będzie idealna- już zamówiona :D 10-15 stopni i zachmurzenie (ale bez deszczu)

Kaja kotów się boi??? :D Drago też ma stracha jednego- mamy w parku mostek drewniany, jak się po nim idzie to się kołysze, Drago zawsze bez problemu po nim śmigał, nawet jak był mocno rozhuśtany. Ostatnio nie wiem, co mu się w łebku przestawiło, za nic nie chciał na niego wejść, a jak mu kazałam, prawie się po nim czołgał, tak się bał, nawet smaczka nie chciał zjeść :/

Posted

Hej :D

To dobrze, że się boją kotów. Jakby poznały Kurza to by jeszcze bardziej utwierdziły się w przekonaniu, że koty to terroryści :D

Posted

Hej :D

To dobrze, że się boją kotów. Jakby poznały Kurza to by jeszcze bardziej utwierdziły się w przekonaniu, że koty to terroryści :D

Mi się marzy taki terrorysta :)

Koty Drago uwielbia, szczególnie te uciekające hehe

Latem mieliśmy koło domu małe kociaczki a ponieważ czasem dokarmiałam ich mamusię, przyzwyczaiły się do mojego psa, zawsze przychodziły się z nim witać, strasznie żal mi było, że nie mogę przygarnąć, tak słodko się do niego tuliły :( Za to ich mamusia wkurzała się o to, podchodziła i burczała na niego, nie chciała się zaprzyjaznić ;)