angineuuka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jezu serio masz snieg?? Pierdolisz? :o Quote
*Magda* Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 No cholera jasna :mad: Ja też chcę śnieg :( Quote
marta1624 Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 O mam dowód- tamtej zimy nie miałam tych szelek! :lol: Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 U nas się stopił śnieg. Co popada, to zaraz go nie ma :D Quote
marta1624 Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 U mnie właśnie zaczął topnieć :/ Ahh chlapa się zrobi :/ Quote
Ania :) Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Wow niezle u Ciebie popadalo. U nas nie ma nic. Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 u nas w ogóle nie spadł, więc nie narzekaj :P Quote
*Magda* Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A mędziernia znowu się gdzieś szwenda :mad: :P Quote
marta1624 Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Jestem :D U mnie dzisiaj deszcz, już po śniegu :( Quote
marta1624 Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Ahh i zapomniałam- weekend będzie pracowity, znowu jako hotelik robię :D Będę miała na "stanie" goldenkę w sobotę :) Ale mam też szkołę w weekend :( Quote
Erykowa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Hej Dobrze,że szkołę masz teraz a nie za tydzień :) Ja liczę,że ani sniegu ani deszczu w przyszłym ty.nie bedzie bo w Myslenicach zęby sobie powybijamy jak bedzie ślisko ;) Jestem bardzo dumna z Ermana bo nauczyłam go (dopiero teraz),że jak idziemy w dół to ma nie ciągnąc i idzie grzecznie przy nodze,ale obawiam się,że jak beda inne psy przed nami to ta nauka wyparuje mu szybko :( Quote
marta1624 Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Hejka :) Oj nawet jakby była za tydzień to bym olała :D (swoją drogą intensywnie myślę czy nie olać niedzieli, ale pierwsze zajęcia, plus wpisanie się na listę...) Oj ja mam nadzieję że pogoda się poprawi do kolejnego weekendu :) W Wiśle była koleżanka, pech chciał że było strasznie deszczowo, przez co dosyć że wszyscy przemokli, to jeszcze punkty źle znaleźć... Jak już mam wybierać desz/śnieg, to wolę śnieg :) I gratki, moja w dalszym ciągu nie rozumie żeby ciągnąć :( Ostatnio nauczyłam ją, żeby w szelkach ciągnęła, to znowu na obroży to samo :/ Quote
Erykowa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 E tam .Jak się widziałyśmy to wcale bardzo nie ciągnęła :).Rzebyś była wczoraj ze mną na wieczornym spacerze jak truchtałam sobie w dół ,Erman ładnie przy nodze i nalę przed nami pojawił się kotek...to,że zyje i mam wszystkie zęby to jakiś cód ;) Też wolę śnieg.I jak sam opad mi bardzo nie przeszkadza tak podłoże mokre już bardzo.Do tego nie wyobrażam sobie czekać przed startem i po .W prawdzie widziałam tam trochę wiat ale wiadomo wszystcy się nie zmieszczą.Ale bądzmy dobrej myśli.To ostatnie zawody w tym roku,muszą sie udać :) Quote
marta1624 Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Moja kotów się boi :lol: Nie no, musi być pogoda :) Liczę na to :) Już pogoda na Rudzie miała być nie ciekawa, a piękna była :) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 u nas drugi dzień leje :( Witaj w klubie :D Quote
nadira Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Pogoda będzie idealna- już zamówiona :D 10-15 stopni i zachmurzenie (ale bez deszczu) Kaja kotów się boi??? :D Drago też ma stracha jednego- mamy w parku mostek drewniany, jak się po nim idzie to się kołysze, Drago zawsze bez problemu po nim śmigał, nawet jak był mocno rozhuśtany. Ostatnio nie wiem, co mu się w łebku przestawiło, za nic nie chciał na niego wejść, a jak mu kazałam, prawie się po nim czołgał, tak się bał, nawet smaczka nie chciał zjeść :/ Quote
Dzikie nieporadne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Cześć :) Lejdi tez boi się kotów, ale u niej to agresja lękowa, więc jak kot się boi ona goni, jak nie boi to ona ucieka :D U mnie [ada od wczoraj wieczorem... Quote
Guest TyŚka Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Hej :D To dobrze, że się boją kotów. Jakby poznały Kurza to by jeszcze bardziej utwierdziły się w przekonaniu, że koty to terroryści :D Quote
nadira Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Hej :D To dobrze, że się boją kotów. Jakby poznały Kurza to by jeszcze bardziej utwierdziły się w przekonaniu, że koty to terroryści :D Mi się marzy taki terrorysta :) Koty Drago uwielbia, szczególnie te uciekające hehe Latem mieliśmy koło domu małe kociaczki a ponieważ czasem dokarmiałam ich mamusię, przyzwyczaiły się do mojego psa, zawsze przychodziły się z nim witać, strasznie żal mi było, że nie mogę przygarnąć, tak słodko się do niego tuliły :( Za to ich mamusia wkurzała się o to, podchodziła i burczała na niego, nie chciała się zaprzyjaznić ;) Quote
Recommended Posts