marta1624 Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Ja też nad morze, ale morze to 600km a gory 130km :p Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Do gór mam chyba najbliżej, wprawdzie nie wiem ile dokładnie km, ale Szklarska Poręba, Karpacz :P Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ja z pomorza XD morze mam po wyżej uszu jeszcze w górach nie byłam :D! Quote
nadira Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 To u Was tak lało wczoraj???? W Katowicach do końca dnia prażyło słoneczko :D Bardzo chętnie powtórzymy z Drago kiedyś wycieczkę (jeśli nas przygarniecie :D ), ale rzeczywiście przy takiej pogodzie dobrze byłoby też skorzystać z jeziorka :D Ja futrzakom zazdrościłam wczoraj Quote
*Magda* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 gdybys mieszkała bliżej .... ja wolała bym jednak nad morze :P Aga, ja mam bliżej nad morze niż Marta :D Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ooo to ale masz blisko góry ;) fajnie ;) No właśnie blisko, więc w tym roku też wybywam! Nie ma innej opcji :p Do gór mam chyba najbliżej, wprawdzie nie wiem ile dokładnie km, ale Szklarska Poręba, Karpacz :P Też masz fajnie :) ja z pomorza XD morze mam po wyżej uszu jeszcze w górach nie byłam :D! A ja ze śląska i chce morze :p A w góry cho, jadymy :p Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Kocurkotka, zamienimy się? EJ, nie oddam Kocura! :p Nie chce mi się tluc na pogorie Hmm, to nic nie poradzę... Będziemy jeszcze w Kato pewnie :) To u Was tak lało wczoraj???? W Katowicach do końca dnia prażyło słoneczko :D Bardzo chętnie powtórzymy z Drago kiedyś wycieczkę (jeśli nas przygarniecie ), ale rzeczywiście przy takiej pogodzie dobrze byłoby też skorzystać z jeziorka :D Ja futrzakom zazdrościłam wczoraj Przedwczoraj :) Wczoraj grzało cały dzień :) Pewnie że przygarniemy, takie wycieczki lubię :) A Drago świetny jest :) To tylko strój kąpielowy i do wody :DAga, ja mam bliżej nad morze niż Marta Mogę się z Agą zabrać? Odwiedzimy cię :p Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Mam fotki od nadiry, wszystkie są super, nie miałam jak wybrać :) Quote
Recommended Posts