Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahahaha Kajka boi się burzy ? jak Neron jest na dworze a zagrzmi to chce bramkę rozwalić tak ucieka do domu ....

Jak diabli się boi :D Głupia :p

Nie bo mandat jeszcze dostane :P a mam jazdę aż dwoma autobusami :P

Oj jak mnie w pociągu nie wlepili to i tobie :p

Posted

Jak diabli się boi :D Głupia :p

Oj jak mnie w pociągu nie wlepili to i tobie :p

Wczoraj suki się przerazily, jak usłyszały grzmoty :D tylko Argo miał to w nosie :P

Szczęściara, ja akurat nigdy mandatu nie dostałam, w autobusach miejskich mam za darmo bilety, w sumie nie kupuję ich. A tak to kupuje ze zniżka w roku szkolnym (78%) :D
Posted

Ja czekam na paczkę od nich, i się ciągle wahałam czy nie domówić szelek... Dopiero wczoraj (2 czerwca :lol:) zobaczyłam że 1 czerwca było 10% taniej... I mimo że dzień później to rabat dostałam :)

Posted

Ej, to daj znać jak od nich wygląda sprzęt, może się skuszę na szelki :D

Spoko :) Ale koleżanka ma kilka rzeczy i wyglądają super (Angina dla swoich też ma :))

I jak cenowo wygląda, dla Figi :P

kudlaty art ma cennik na stronie

Dokładnie ;) Zależy co byś chciała, za haft i podszycie się dopłaca :)
Posted

Właśnie ten cały haft czyli co?
I normalnie szyją same te paski? Bez siateczki czy coś i bez tasiemki?
Wogle jak wygląda zamówienie bez dodatków, wg tabeli rozmiarów? :P

Posted

To w cenniku są ceny za szelki (norweskie pewnie byś brała?), które "składają się" z wybranej przez ciebie tasiemki, tasiemka naszyta na wybraną taśmę, i podszycie jakie chcesz na pasku na mostku (ten z przodu). Jakbyś chciała podszyć pasek z obwodu klatki piersiowej na górze (grzbiet) to doliczasz 3 zł. Możesz podszyć dodatkowo grzbiet i rączkę do trzymania to wtedy 6zł.

A obroża- zwykła, czyli taśma bazowa i na niej naszyta tasiemka to cena z cennika. Dodatkowo jakbyś chciała haft (czyli np imię psa, nr telefonu, co tam chcesz) to cena wzrasta w zależności od ilości liter i trudności napisu. Za podszycie też się dopłaca ;)