marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Hejka wszystkim ;) Magda nie przesadzam, prawdę mówię... Znaczy ekhm, piszę :D Alina myślę jak Magda, ja też od DS mam pojedynczą taśmę, lekką. Ale możesz pisać o coś mocniejszego ;) Talia zamówiłam już w prodogu, hurttę ;) Właśnie po recenzjach Marty Aresowej ;) Marta napisze relację, na pewno ;) Moja w upały zdycha, więc będę mieć bardzo dobre porównanie ;) Mam nadzieje że szybko dojdzie, bo w połowie sierpnia wyjazd... Justy$ właśnie opinii mało, ale wszystkie jakie są to pozytywy. Więc zaryzykowałam :D Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 I słusznie, też bym zaryzykowała, gdybym była przy kasie :D Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Haha jakbyś widziała z jakim smutkiem wyciągałam moje zaskórniaki :D Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='dOgLoV']dobrze ze masz jeszcze co wyciągać :eviltong:[/QUOTE] Już nie :D Zbierałam na wyjazd w Bieszczady.....i nic ni mam :D Może jeszcze do września dozbieram :D Quote
rashelek Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 E tam, po co jechać, jak można psu coś kupić :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 we wrześniu sie do szkoły idzie a nie na wakacje wybiera :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='rashelek']E tam, po co jechać, jak można psu coś kupić :evil_lol:[/QUOTE] Ja sobie to tłumacze, że i tak bym nie mogła jechać bez tej kamizelki :D Bo będzie ciepło, a wyjazd z psem :D Aga, ja do szkoły w październiku idę :eviltong: Quote
łamAga Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='marta1624']Ja sobie to tłumacze, że i tak bym nie mogła jechać bez tej kamizelki :D Bo będzie ciepło, a wyjazd z psem :D Aga, ja do szkoły w październiku idę :eviltong:[/QUOTE] każde tłumaczenie jest dobre :eviltong: wiem wiem :lol: Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Tłumaczenie znalazłam po zamówieniu :D Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jaaaaaaa..... jedziesz biedszczady we wrześniu? Wstąp po mnie i zabierz mnie z sobą :lol: Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Ty$ka']Jaaaaaaa..... jedziesz biedszczady we wrześniu? Wstąp po mnie i zabierz mnie z sobą :lol:[/QUOTE] Jak uzbieram znowu kasę to pojadę :D Aż tak byś jechała? Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='marta1624']Jak uzbieram znowu kasę to pojadę :D Aż tak byś jechała?[/QUOTE] No pewnie! Dawno byłam w górach. Miałam ze znajomymi w czerwcu się wybrać, ale nie wypaliło i buuu cierpię :( Bo samej to tak gooopio... :p Quote
Baski_Kropka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 ja na tą kamizelkę też choruję, ale te wakacje jeszcze przeżyjemy, a niedługo sezon się kończy to będą nieco tańsze pewnie jeszcze i wtedy dokonam zakupu :D Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Ty$ ja tak choruje na wyjazd nad morze ;) No ale sama to nie pojadę, a nikt jechać nie chce :( Monika ja w tamtym roku się czaiłam, potem miałam kupić zimą, ale stwierdziłam - po co mi w zimę kamizelka chłodząca :D (kobieca logika :D) Cale lato (prawie) dawałyśmy radę bez, bo nie było promocji, a teraz sezon się kończy i zamówiłam :D Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nad morze to ja nie :p Ale wiesz... nad morzem są dogomaniacy :D. A tych z gór nie znam ;[ Hehehehe... no tak, kobieca logika :D Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 (edited) Ja dawniej jeździłam nad morze co roku, a od 4 lat wcale :( I tak mi się tęskno zrobiło do tych fal ;) Edited August 1, 2014 by marta1624 Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Hejka ;) Tez bym się przejechała nad morze :roll: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Tez bym się przejechała nad morze :roll:[/QUOTE] Hejka ;) Miło że nie jestem sama ;) Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Tylko że Ty pewnie jak nie w tym to w przyszłym roku pojedziesz a ja marnie to widzę :roll: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ja jak zwylke nie w temacie :oops: ale możecie podrzucić linka gdzie taką kamizelkę można kupić. Młody bardzo ciężko znosi tą pogodę, kupiłam mu ręcznik chłodzący ale go ciągle zdejmuje i nic nie daje. Może kamizelka była by lepsza. Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Cześć Mędziarnia :diabloti: A ja tam mojej suce żadnych kamizelek nie będę kupować ;) Niech się męczy :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Aga najwcześniej pojadę jak wyjdę za mąż :D A w rok to nie ma szans na to :D Kasia ja zamawiałam w prodogu w promocji (jeszcze jest), ale na fb Marta z DS udostępniała grupowe zamówienie ze sklepu z Czech ;) Moja w upał to trup, więc przetestujemy ;) Magda my wiemy że ty wyrodna jesteś :D A tak serio to Tora może przechodzi upały znośnie, ale jakbyś Kaję widziała.... No porażka :roll: Luckowi ani Majce kamizelka by nie pomogła, one jeszcze w miarę funkcjonują ;) Talia w tamtym sklepie widziałam, ale jakoś lubię hurttę ;) Quote
Recommended Posts