Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka wszystkim ;)
Magda nie przesadzam, prawdę mówię... Znaczy ekhm, piszę :D

Alina myślę jak Magda, ja też od DS mam pojedynczą taśmę, lekką. Ale możesz pisać o coś mocniejszego ;)

Talia zamówiłam już w prodogu, hurttę ;) Właśnie po recenzjach Marty Aresowej ;)

Marta napisze relację, na pewno ;) Moja w upały zdycha, więc będę mieć bardzo dobre porównanie ;) Mam nadzieje że szybko dojdzie, bo w połowie sierpnia wyjazd...

Justy$ właśnie opinii mało, ale wszystkie jakie są to pozytywy. Więc zaryzykowałam :D

Posted

[quote name='dOgLoV']dobrze ze masz jeszcze co wyciągać :eviltong:[/QUOTE]
Już nie :D Zbierałam na wyjazd w Bieszczady.....i nic ni mam :D Może jeszcze do września dozbieram :D

Posted

[quote name='rashelek']E tam, po co jechać, jak można psu coś kupić :evil_lol:[/QUOTE]
Ja sobie to tłumacze, że i tak bym nie mogła jechać bez tej kamizelki :D Bo będzie ciepło, a wyjazd z psem :D

Aga, ja do szkoły w październiku idę :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ja sobie to tłumacze, że i tak bym nie mogła jechać bez tej kamizelki :D Bo będzie ciepło, a wyjazd z psem :D

Aga, ja do szkoły w październiku idę :eviltong:[/QUOTE]

każde tłumaczenie jest dobre :eviltong:

wiem wiem :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaaaaaaa..... jedziesz biedszczady we wrześniu? Wstąp po mnie i zabierz mnie z sobą :lol:[/QUOTE]

Jak uzbieram znowu kasę to pojadę :D Aż tak byś jechała?

Posted

[quote name='marta1624']Jak uzbieram znowu kasę to pojadę :D Aż tak byś jechała?[/QUOTE]
No pewnie! Dawno byłam w górach. Miałam ze znajomymi w czerwcu się wybrać, ale nie wypaliło i buuu cierpię :( Bo samej to tak gooopio... :p

Posted

Ty$ ja tak choruje na wyjazd nad morze ;) No ale sama to nie pojadę, a nikt jechać nie chce :(

Monika ja w tamtym roku się czaiłam, potem miałam kupić zimą, ale stwierdziłam - po co mi w zimę kamizelka chłodząca :D (kobieca logika :D) Cale lato (prawie) dawałyśmy radę bez, bo nie było promocji, a teraz sezon się kończy i zamówiłam :D

Posted

Ja jak zwylke nie w temacie :oops: ale możecie podrzucić linka gdzie taką kamizelkę można kupić. Młody bardzo ciężko znosi tą pogodę, kupiłam mu ręcznik chłodzący ale go ciągle zdejmuje i nic nie daje. Może kamizelka była by lepsza.

Posted

Aga najwcześniej pojadę jak wyjdę za mąż :D A w rok to nie ma szans na to :D

Kasia ja zamawiałam w prodogu w promocji (jeszcze jest), ale na fb Marta z DS udostępniała grupowe zamówienie ze sklepu z Czech ;) Moja w upał to trup, więc przetestujemy ;)

Magda my wiemy że ty wyrodna jesteś :D A tak serio to Tora może przechodzi upały znośnie, ale jakbyś Kaję widziała.... No porażka :roll: Luckowi ani Majce kamizelka by nie pomogła, one jeszcze w miarę funkcjonują ;)

Talia w tamtym sklepie widziałam, ale jakoś lubię hurttę ;)