Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ja miałam kiedyś taką smycz i poległa :evil_lol:

no to chyba Neron jest grubszy od Kaji :lol:

No widzisz , chciałaś julki , masz julki :evil_lol:

U mnie tylko takie wytrzymują :D Ale wierzę że mogła nie wytrzymać- moja jest mega wygodna, trzyma się super, ale kol ma podobną i jest porażka :( Neron grubszy? Po zdjęciach nie wygląda ;) A julki samoróbki, może jak zarobię jakąś zbędną kasę to "prawdziwe" dojdą :D

Zdjęcia z Majką i kuplami:

Posted

No tereny niezłe, w sumie nie mogę narzekać ;) Tylko na skałki trzeba auto wyciągnąć, ale 15 minut drogi i już ;)

O rurkach musiałam, przecież za mało przytyłaś :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']No tereny niezłe, w sumie nie mogę narzekać ;) Tylko na skałki trzeba auto wyciągnąć, ale 15 minut drogi i już ;)

O rurkach musiałam, przecież za mało przytyłaś :diabloti:[/QUOTE]

masz prawo jazdy więc nie ma problemu :lol:

a w piekarniku własnie frytki siedzą i mówią na to " nie możliwe " :evil_lol:

a juz dzisiaj ciepłego loda !!!! wpierdzieliłam , bo wreszcie je dostalam w tesco ale zapomniałam wam pisać :evil_lol:

Posted

Noo dlatego mogę się wozić moim złomkiem :D Frytki..... Sama bym zjadła :loveu: Ale nie teraz bo sobie zrobiłam kurczaka w panierce z biedrony w bułce + dodatki ;)

Aga tyle czekałaś aż w końcu loda zdobyłaś :D

Posted

[quote name='marta1624']Noo dlatego mogę się wozić moim złomkiem :D Frytki..... Sama bym zjadła :loveu: Ale nie teraz bo sobie zrobiłam kurczaka w panierce z biedrony w bułce + dodatki ;)

Aga tyle czekałaś aż w końcu loda zdobyłaś :D[/QUOTE]

kurczaczek też dobre :lol:

noooo czułam ze gdzieś je wreszcie dostanę :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']No ja z bierdony też nie kupuje, ostatnio z auchana był dobry (ale poprzednio w auchanie był okropny) ;)[/QUOTE]

My w sumie tylko raz trafilismy na takiego pycha z tesco , pozniej dwa razy wtopilismy w leclerku i kupujemy tylko w tesco , ciekawe jaki bedzie ten dzisiejszy bo jest w całości :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Oby dobry, bo szkoda się męczyć ze zjedzeniem go :D[/QUOTE]

Sebastian go przerobi :evil_lol: znaczy sie zje :lol: ostatnio kupił niedobrego to sam go jadł :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']
Marta ja też uwielbiam, a jeszcze tam tak pusto... :loveu:[/QUOTE]

my też mamy takie miejsca ,gdzie nikt nie chodzi :loveu: (bo któż byłby na tyle rąbnięty by tam pójść ,jak nie my...?):diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']my też mamy takie miejsca ,gdzie nikt nie chodzi :loveu: (bo któż byłby na tyle rąbnięty by tam pójść ,jak nie my...?):diabloti:[/QUOTE]
Takie miejsca są najlepsze :loveu: Przeciskać się między ludźmi z psem na smyczy to żaden spacer :/ Wolę iść przez centrum (tam Kajka wita się z kumplami), a potem na jakieś puścizny żeby pobiegała ;)