Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Aga najwcześniej pojadę jak wyjdę za mąż :D A w rok to nie ma szans na to :D

[/QUOTE]

Ty nie bądz tego taka pewna , moj kolega zarzekał sie ze nie bedzie miał nigdy nawet dziewczyny , poznał Michaline i po miesiącu mu oznajmiła ze jest w ciąży :evil_lol: wzieli ślub , Kacper ma juz jakies 6 lat i maja już drugie dziecko , córeczkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Talia']Ja hurtty nie widziałam i nie macałam. Ale te z dolbialab były przy mnie testowane i są ok :)[/QUOTE] Talia ja z kamizelek chłodzących żadnej nie widziałam ;) Z hurtty mam obroże i szelki i jakość super. No i Marta zachwalała ;) Osobiście przekonam się jak dojdzie ;) Aga no pewna nie będę, ale takie mam przeczucie :D

Posted

U mnie psom gorąco, nic się nie chce ale kamizelki im nie kupię :eviltong:
bo mi też jest gorąco i wtedy nie dałyby mi spokoju... a tak to jesteśmy razem zmęczeni :lol:

Posted

[quote name='kalyna']U mnie psom gorąco, nic się nie chce ale kamizelki im nie kupię :eviltong:
bo mi też jest gorąco i wtedy nie dałyby mi spokoju... a tak to jesteśmy razem zmęczeni :lol:[/QUOTE]
W sumie dobry tok rozumowania :D Ale ja wieczorem mam siły, a Kajka nie :D

Posted

U nas też w upały jest tak, że zdychamy wszyscy. Tacy z nas dziwacy, że najlepsza temperatura to 20st i mniej, jak skacze za wysoko to nawet na spacer nie chce nam się iść, także psów przeżycia nic nie zmieniają. Co innego, jak właścicielowi się chce, ale pies dogorywa - faktycznie warto wtedy spróbować mu ulżyć :)

Posted

U mnie jest tak, że w upał wszyscy padamy ;) Ale wieczorkiem jest chłodniej, przyjemniej, a Kaja cały czas zdycha :/ I to wtedy najbardziej kamizelka się przyda, w południe to i ja nie wyjdę w upał ;)

Posted

[quote name='marta1624']Nieeet :) Tata wjechał w wystający palik co został po wycięciu iglaka ;) No ale prawdopodobnie się nie naprawi i trza kupić nową :shake:[/QUOTE]

Pewnie się coś tam ułamało , bo gdyby sam nóż poszedł to dało by się pewnie naprawić ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Pewnie się coś tam ułamało , bo gdyby sam nóż poszedł to dało by się pewnie naprawić ;)[/QUOTE]
Napisze bardzo fachowo (:D)- takie stalowe (albo coś takiego, no grube i srebrne) na dole silnika pękło. I olej wycieka z tego. A kosiarka ma ponad 10 lat, z makro, części na necie nie ma :/

Posted

[quote name='marta1624']Napisze bardzo fachowo (:D)- takie stalowe (albo coś takiego, no grube i srebrne) na dole silnika pękło. I olej wycieka z tego. A kosiarka ma ponad 10 lat, z makro, części na necie nie ma :/[/QUOTE]

aaa no to misa olejowa pewnie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tez nie ale tez kiedys chyba mielismy cos nie tak z miską olejowa i tez kosiarka poszła na złom :evil_lol:[/QUOTE]
Aleś pocieszyła :D Myślałam że napiszesz że da się to łatwo naprawić czy coś :D

Posted

[quote name='marta1624']Aleś pocieszyła :D Myślałam że napiszesz że da się to łatwo naprawić czy coś :D[/QUOTE]

też chcielismy spawać itd ale się nie dało :evil_lol: prawda jest brutalna :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ehh a najgorszy czas na popsucie- mieliśmy multum innych wydatków :roll:[/QUOTE]

jedyny plus to taki że jak kupicie to już będzie na lata , chyba że tata znowu wjedzie w pinek :lol:

Posted

U nas w cegły i kamienie to przy każdym koszeniu :D I kości..... I nawet nóż wytrzymywał 10 lat (ile kosiarka). Tutaj prawdopodobnie nastąpiło zmęczenie materiału, bo nasza kosiarka dużo przeszła ;)