Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']No ba :evil_lol:[/QUOTE]
W sumie to myślałam że dam Kajce do po czytania kilka książek, żeby wiedziała jak się zachowywać, jak zrobić zdjęcia itp.:diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']W sumie to myślałam że dam Kajce do po czytania kilka książek, żeby wiedziała jak się zachowywać, jak zrobić zdjęcia itp.:diabloti:[/QUOTE]
Coś mizerna ta kara :diabloti:

Posted

[quote name='Yuki_']Coś mizerna ta kara :diabloti:[/QUOTE]
Dla niej aż za duża :D

Aga nie poucina, bo to płeć męska tak robi :D

A karę Kaja sobie sama wybrała- wołałam ją do domu to wolała na piachu leżeć, więc śpi 2 noc na dworze :D

Posted

[quote name='marta1624']Dla niej aż za duża :D

Aga nie poucina, bo to płeć męska tak robi :D

A karę Kaja sobie sama wybrała- wołałam ją do domu to wolała na piachu leżeć, więc śpi 2 noc na dworze :D[/QUOTE]

to daj jej lekturę na dwór niech czyta :evil_lol: mam ksiazke 500 wskazówek dla Photoshopa moze tez ja zainteresuje hehe

Posted

Najpierw muszę jej dać czytać książkę jak zrobić zdjęcie, ale potem twoja o Photoshopie się przyda, żeby moją brzydotę ukryć :diabloti:

Ty$ na dworze, i to jeszcze bez miejsca do schowania (znaczy buda na słonia jest, tylko pies nie wchodzi :D). A tak serio to nieraz ma takie dni że ma nas w nosie i śpi na dworze na piasku ;) A ja wychodzę z założenia, że jak chce to problemu nie ma, nie zmuszam jej żeby była typowo domowa. Ale..... Na dworze w sumie przez 2,5 roku spała max 5 razy :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja się śmieję, bo przecież mój kundel jest podwórzowy :D[/QUOTE]
Wiem :D I nic do psów na dworze nie mam, niektóre lepiej się czują niż w domu ;) Ale faktem jest że moja przyzwyczajona do domciu ;)

Ty$ wiem że masz podwórkowego, TOZ nasyłałam kilkadziesiąt razy :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Najpierw muszę jej dać czytać książkę jak zrobić zdjęcie, ale potem twoja o Photoshopie się przyda, żeby moją brzydotę ukryć :diabloti:

[/QUOTE]

Już nie bądz taka samokrytyczna :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']I na razie zero rezultatów, zero interwencji ;p[/QUOTE]
Ehh za słabo działają, chyba znowu zaleję ich meilami i telefonami :diabloti:

Karolina no to trochę sobie policzyli ;) Ale akcesoria mają ładne ;)

Aga jestem samo krytyczna bo się widzę :D :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Karolina no to trochę sobie policzyli ;) Ale akcesoria mają ładne ;)[/QUOTE]
Słuchaj czy to do sb pasuje?
Tasiemka: wesołe szopy, podszycie siateczka pomarańczowa, taśma: jasny turkus

Posted

[quote name='Yuki_']Słuchaj czy to do sb pasuje?
Tasiemka: wesołe szopy, podszycie siateczka pomarańczowa, taśma: jasny turkus[/QUOTE]
Mnie się wydaje że będzie ok ;) A na szelkach czy obroży?

Aga może i tak ;) No i ślepota jestem :D

Posted

[quote name='marta1624']

Aga bo może go nie widzisz? :D[/QUOTE]

A to jest bardzo prawdopodobne :evil_lol:
dzisiaj jak byłam w przychodni to nic nie widziałam poza lasem wywieszek "urlop" :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']A to jest bardzo prawdopodobne :evil_lol:
dzisiaj jak byłam w przychodni to nic nie widziałam poza lasem wywieszek "urlop" :diabloti:[/QUOTE]
A to akurat nie twój wzrok- to rzeczywistość :D