Kejciu Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Przybywam na zaproszenie Malgoska - zapisuję narazie wątek Quote
Nette Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Czy Afra ma watek na forach owczarkowych www.owczarek.pl i www.owczarkopedia.pl? Może gdyby ja tam nagłośnić, szybciej znalazłaby domek? Quote
Myngey Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) Jestem na zaproszenie Malagoska- śliczna dziewczynka z tej Afry. Edited March 16, 2014 by Myngey Quote
Malgoska Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='kejciu']Przybywam na zaproszenie Malgoska - zapisuję narazie wątek [quote name='HELENA5']jestem na zaproszenie [quote name='Nette']Czy Afra ma watek na forach owczarkowych www.owczarek.pl i www.owczarkopedia.pl? Może gdyby ja tam nagłośnić, szybciej znalazłaby domek? [quote name='Myngey']Jestem na zaproszenie Malagoska- śliczna dziewczynka z tej Afry. [quote name='_Aga_']Podrzucę wątek... bardzo dziękuję wszystkim za obecność jak tylko beka i *gajowa* się pojawią to pewnie coś więcej napiszą zostańcie z nami Quote
Isabel Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ja również przybywam z zaproszenia :) Piękna sunia, na pewno niebawem jakiś domek ją wypatrzy :) Quote
ania68 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Jestem na zaproszenie Małgośki. suka przepiękna :) Zaglądnę tu jeszcze :) Quote
beka Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Afra nie ma wątku na innych owczarkowych forach. Po cichu liczyłąm ze bedzie adoptowana przez pana który ma już psa ode mnie. Ale niestety dla Afry właśnie dostałam wiadomość że kolega ich syna znalazł szczeniaka suczkę na ulicy. I tak oto Nero ma koleżankę a Afra szuka domu.. Jest jedna rodzina z Ursynowa zaiteresowa nadopcja. W sobotę mamy sie spotkać. Mała trudność polega na tym że w domu jest jeszcze starsza sunia w typie ratlerka - nie wiem czy Afra nie bedzie dla niej zagrożeniem z racj swojej żywiołowości. Quote
Isabel Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 beka napisał(a): Jest jedna rodzina z Ursynowa zaiteresowa nadopcja. W sobotę mamy sie spotkać. Mała trudność polega na tym że w domu jest jeszcze starsza sunia w typie ratlerka - nie wiem czy Afra nie bedzie dla niej zagrożeniem z racj swojej żywiołowości. Wszystko zależy od mądrości, odpowiedzialności i wyobraźni opiekunów. Oczywiście w początkowym okresie obie sunie nie mogą być pozostawiane bez nadzoru, a wychodząc z domu trzeba je zamykać w oddzielnych pomieszczeniach. Potem, jak sytuacja się już wyklaruje, będzie można im zaufać. Taki sam tryb postępowania, jak z każdym nowym psem, bo przecież niezależnie od gabarytów zawsze mogą zrobić sobie krzywdę, zwłaszcza na początku, kiedy domownik, mały czy duży, traktuje przybysza jako zagrożenie dla swej pozycji. Ale znam przypadek, gdzie w stadzie 2 duże rasowe psy + mały kundelek, dominującym był właśnie ten kundelek ;) Quote
Malgoska Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 zaglądam do sunieczki, bazarek w przygotowaniu Quote
*Gajowa* Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Czekamy więc na wizytę zainteresowanych w sobotę. Dziś Afra króciutko bawiła się z Abi /małą 9 kg suczką/ , bardzo ją lubi , wylizuje jej mordkę przez bramkę ale w bezpośrednim kontakcie jest mało delikatna. Jutro będziemy kontynuować uczenie się zabawy z malutką. Quote
DONnka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 [quote name='DONnka']Może być Josera Sensiplus ;) Zamówię, ale podajcie mi adres do wysyłki :) Beka, Gajowa, nie mogę zamówić karmy nie mając adresu do wysyłki :roll: Widzę, że dla Afry jest jakiś domek na horyzoncie :razz: Czy to znaczy, że "mam wstrzymać konie" z tą karmą ? ;) Quote
beka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Marzenko wysłąłąm Ci pw. Robię dziś Afrze ogłoszenia i zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
*Gajowa* Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ano piękna i mądra z niej sunia. Dzis ciąg dalszy zabawy z malutką Abi, jest coraz lepiej. Afra stara się być delikatna choć nie zawsze jej to wychodzi. Quote
Malgoska Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 zapraszam na bazarek dla Breny i Afry 50/50 podrzucanie mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/threads/251646-%2A%2A%2Amale%C5%84ki-bazarek%2A%2A%2Ana-Bren%C4%99-i-Afr%C4%99-do-05-04-14-godz-20-00 Quote
Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Malgoska']zapraszam na bazarek dla Breny i Afry 50/50 podrzucanie mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/threads/251646-***maleńki-bazarek***na-Brenę-i-Afrę-do-05-04-14-godz-20-00 wchodźcie wchodźcie :) bazarek super a psiaki potrzebuja pomoc... Quote
DONnka Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zamówiłam na adres beki karmę dla Afry od SKARPETY OWCZARKOWEJ- Josera SensiPlus 15kg Prosimy o potwierdzenie jak dotrze do celu Quote
Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='DONnka']Zamówiłam na adres beki karmę dla Afry od SKARPETY OWCZARKOWEJ- Josera SensiPlus 15kg Prosimy o potwierdzenie jak dotrze do celu super :) :) Quote
Recommended Posts