Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 bazarek z statkami- zapraszam! 2 osoby wygrywajace beda mogly 25% z uzbieranych pieniazkow przeznaczyc na wybrany przez siebie cel ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/251934-Zagraj-morska-bitwa-czyli-gra-w-statki-Do-dnia-06-04-godz-21-00-Zapraszam Quote
Malgoska Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='*Gajowa*']Wczorajsze zabawy z Abi ona jest przepiękna Quote
beka Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Tak piękna, miła i przyjazna. Choć Abi po kilku chwilach już od niej ucieka, bo dynapiczna i niestety czasami mało delikatna też jest. Gajowa zawsze czuwa jak dziewczynki sie bawią. Małgośka wielkie dzięki za bazarek Quote
Malgoska Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 beka napisał(a):Tak piękna, miła i przyjazna. Choć Abi po kilku chwilach już od niej ucieka, bo dynapiczna i niestety czasami mało delikatna też jest. Gajowa zawsze czuwa jak dziewczynki sie bawią. Małgośka wielkie dzięki za bazarek one są obie u gajowej? Quote
beka Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Abi, to ta mała czarnobaiała, Gajowa ją wzięła z naszego przytuliska żeby nie wywieźli jej do przywatnego schroniska. Jest u Gajowej na bdt:). A Afra to moja podopieczna u Gajowej w hoteliku. W zasadzie chyba powinnam napisac...... była podopieczna, bo Afra pojechała do domu. DOm z ogrodem po drugiej stronie Warszawy, rodzina w średnim wieku, ich oneczka odeszła na raka w listopadzie. Sunia bedzie mieszkać, tak jak poprzednia sunia w domu. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok, bo w domu seniorka rodu, a Afra dość dynamiczna jest. Trzymajcie kciuki zeby była grzeczna w domku. Afrunia pojechała, rachunek w hotelu został.. Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Wspaniała nowina :multi: oczywiście trzymam kciuki i życzę wszystkiego najnajnaj dla Afry i jej Nowej Rodzinki :) Quote
Malgoska Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 beka napisał(a):Abi, to ta mała czarnobaiała, Gajowa ją wzięła z naszego przytuliska żeby nie wywieźli jej do przywatnego schroniska. Jest u Gajowej na bdt:). A Afra to moja podopieczna u Gajowej w hoteliku. W zasadzie chyba powinnam napisac...... była podopieczna, bo Afra pojechała do domu. DOm z ogrodem po drugiej stronie Warszawy, rodzina w średnim wieku, ich oneczka odeszła na raka w listopadzie. Sunia bedzie mieszkać, tak jak poprzednia sunia w domu. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok, bo w domu seniorka rodu, a Afra dość dynamiczna jest. Trzymajcie kciuki zeby była grzeczna w domku. Afrunia pojechała, rachunek w hotelu został.. Taka ślicznota :) A będą jakieś fotki z domku? Jakieś informacje? A jakie są koszty hotelikowania bo nie ma rozliczeń, z bazarku jest juz ok 300 zł (trwa jeszcze) na Afrę i Brenę do podziału. Quote
beka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Gajowa czy moiżesz napisac ile mam do zapłacenia prosze? plus koszt szczepienia bo też Ci nie oddałam.. Rozmawiałąm z Panem Andrzejem. Afra grzeczna, już wykąpana i pachnąca. Trochę rozrabia bo chce zjeść wszystko w zasiegu oczu (*wskakuje na stól łapkami), pracują nad tym problemem. Czekam na zdjęcia. Aa nie napisałam że w poniedziałek po południu doszła przesyła z karmą od Skarpety Owczarkowej. Może jeśli skarpeta sie zgodzi karma mogła by zostac dla Damy, to jest starsza sika donka, zabrana z Klembowa. ma z 10 lat i nikt jej nie chce... U mnie na dt. Zaraz założe je wątek Quote
*Gajowa* Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Powodzenia Afruniu, bądź szczęśliwa ze swoją nową rodziną. Pozostaje do zapłacenia 264 zł + 20 zł za szczepienie. Quote
DONnka Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='beka']Gajowa czy moiżesz napisac ile mam do zapłacenia prosze? plus koszt szczepienia bo też Ci nie oddałam.. Rozmawiałąm z Panem Andrzejem. Afra grzeczna, już wykąpana i pachnąca. Trochę rozrabia bo chce zjeść wszystko w zasiegu oczu (*wskakuje na stól łapkami), pracują nad tym problemem. Czekam na zdjęcia. Aa nie napisałam że w poniedziałek po południu doszła przesyłka z karmą od Skarpety Owczarkowej. Może jeśli skarpeta sie zgodzi karma mogła by zostac dla Damy, to jest starsza sika donka, zabrana z Klembowa. ma z 10 lat i nikt jej nie chce... U mnie na dt. Zaraz założe je wątek Myślę, że jak najbardziej możesz przeznaczyć karmę dla Damy - to przecież też owczarka ;) I bardzo się cieszę, że Afra już grzeje doopkę w domu - oby juz na zawsze :thumbs: Quote
beka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 U Afruni - Sabuni wszystko dobrze. Była u doktora, umówiona na szczepienie przeciw chorobom wirusowym. Zapalenie uszka wróciło - dostałą ktopelki. Poza tym grzeczna i kochana. Spacerek :) Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 No, Ślicznoto, klawo jest w swoim domeczku, co ? :) Quote
beka Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 No kalwo, spokojni zrównoważeni ludzie, 3 pary rąk do głaskania. Fajnie.. Quote
beka Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Afrunia, a teraz Saba podniosła wszystkim ciśnienie z rana gdyż postanowiła pójśc na spacer. Ogrodzenia siatka 1,8 ale i tak dała radę. U Gajowej nie wykazywała żadnych ciągot tego typu, ale miła psich towarzyszy, a tu sama. A ona taka towarzyska... Quote
beka Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Tak, tak.. ojej nie napisałam tak znalała sie rano, po jakiej godzinie. Pan Andrzej objeździł okolicę, i ktos z sąsiadów zadzwonił.. teraz zastanawiamy sie jak panna wyszła i jak sie ustrzec jej wycieczek na przyszłośc. Quote
beka Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Afra niestety wraca. dziś wieczorek bedzie u Gajowej.. Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Afrunia już u mnie. Wygląda pięknie, przytyła , jest czysta ale... ma biegunkę tak, że dzisiaj pójdzie spać bez kolacji, podałam jej Enterol. Quote
Recommended Posts