Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak piękna, miła i przyjazna. Choć Abi po kilku chwilach już od niej ucieka, bo dynapiczna i niestety czasami mało delikatna też jest. Gajowa zawsze czuwa jak dziewczynki sie bawią.

Małgośka wielkie dzięki za bazarek

Posted

beka napisał(a):
Tak piękna, miła i przyjazna. Choć Abi po kilku chwilach już od niej ucieka, bo dynapiczna i niestety czasami mało delikatna też jest. Gajowa zawsze czuwa jak dziewczynki sie bawią.

Małgośka wielkie dzięki za bazarek

one są obie u gajowej?

Posted

Abi, to ta mała czarnobaiała, Gajowa ją wzięła z naszego przytuliska żeby nie wywieźli jej do przywatnego schroniska. Jest u Gajowej na bdt:).
A Afra to moja podopieczna u Gajowej w hoteliku.
W zasadzie chyba powinnam napisac...... była podopieczna, bo Afra pojechała do domu.
DOm z ogrodem po drugiej stronie Warszawy, rodzina w średnim wieku, ich oneczka odeszła na raka w listopadzie. Sunia bedzie mieszkać, tak jak poprzednia sunia w domu.
Mam nadzieje że wszystko bedzie ok, bo w domu seniorka rodu, a Afra dość dynamiczna jest. Trzymajcie kciuki zeby była grzeczna w domku.

Afrunia pojechała, rachunek w hotelu został..

Posted

beka napisał(a):
Abi, to ta mała czarnobaiała, Gajowa ją wzięła z naszego przytuliska żeby nie wywieźli jej do przywatnego schroniska. Jest u Gajowej na bdt:).
A Afra to moja podopieczna u Gajowej w hoteliku.
W zasadzie chyba powinnam napisac...... była podopieczna, bo Afra pojechała do domu.
DOm z ogrodem po drugiej stronie Warszawy, rodzina w średnim wieku, ich oneczka odeszła na raka w listopadzie. Sunia bedzie mieszkać, tak jak poprzednia sunia w domu.
Mam nadzieje że wszystko bedzie ok, bo w domu seniorka rodu, a Afra dość dynamiczna jest. Trzymajcie kciuki zeby była grzeczna w domku.

Afrunia pojechała, rachunek w hotelu został..

Taka ślicznota :)
A będą jakieś fotki z domku? Jakieś informacje?
A jakie są koszty hotelikowania bo nie ma rozliczeń, z bazarku jest juz ok 300 zł (trwa jeszcze) na Afrę i Brenę do podziału.

Posted

Gajowa czy moiżesz napisac ile mam do zapłacenia prosze? plus koszt szczepienia bo też Ci nie oddałam..

Rozmawiałąm z Panem Andrzejem. Afra grzeczna, już wykąpana i pachnąca.
Trochę rozrabia bo chce zjeść wszystko w zasiegu oczu (*wskakuje na stól łapkami), pracują nad tym problemem.

Czekam na zdjęcia.

Aa nie napisałam że w poniedziałek po południu doszła przesyła z karmą od Skarpety Owczarkowej. Może jeśli skarpeta sie zgodzi karma mogła by zostac dla Damy, to jest starsza sika donka, zabrana z Klembowa. ma z 10 lat i nikt jej nie chce...
U mnie na dt. Zaraz założe je wątek

Posted

[quote name='beka']Gajowa czy moiżesz napisac ile mam do zapłacenia prosze? plus koszt szczepienia bo też Ci nie oddałam..

Rozmawiałąm z Panem Andrzejem. Afra grzeczna, już wykąpana i pachnąca.
Trochę rozrabia bo chce zjeść wszystko w zasiegu oczu (*wskakuje na stól łapkami), pracują nad tym problemem.

Czekam na zdjęcia.

Aa nie napisałam że w poniedziałek po południu doszła przesyłka z karmą od Skarpety Owczarkowej. Może jeśli skarpeta sie zgodzi karma mogła by zostac dla Damy, to jest starsza sika donka, zabrana z Klembowa. ma z 10 lat i nikt jej nie chce...
U mnie na dt. Zaraz założe je wątek

Myślę, że jak najbardziej możesz przeznaczyć karmę dla Damy - to przecież też owczarka ;)

I bardzo się cieszę, że Afra już grzeje doopkę w domu - oby juz na zawsze :thumbs:

Posted

U Afruni - Sabuni wszystko dobrze. Była u doktora, umówiona na szczepienie przeciw chorobom wirusowym. Zapalenie uszka wróciło - dostałą ktopelki.
Poza tym grzeczna i kochana.

Spacerek :)

Posted

Afrunia, a teraz Saba podniosła wszystkim ciśnienie z rana gdyż postanowiła pójśc na spacer. Ogrodzenia siatka 1,8 ale i tak dała radę. U Gajowej nie wykazywała żadnych ciągot tego typu, ale miła psich towarzyszy, a tu sama. A ona taka towarzyska...

Posted

Tak, tak..
ojej nie napisałam
tak znalała sie rano, po jakiej godzinie.
Pan Andrzej objeździł okolicę, i ktos z sąsiadów zadzwonił..

teraz zastanawiamy sie jak panna wyszła i jak sie ustrzec jej wycieczek na przyszłośc.