Elisabeta Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Elza, nie uciekaj dziś. :p Zaraz szczepienie. ;) Quote
maciaszek Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ty jej o tym szczepieniu nie przypominaj, bo znajdzie dobry powód do ucieczki ;). Quote
Jasza Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Wczoraj Elzy nie zabrałam na spacer - właśnie z tego powodu, żeby nie uciekła. Zadzwoniłam jeszcze do weterynarza, żeby zabrał ze sobą nowe książeczki. Za pięć osiemnasta zadzwoniła Pani Małgosia, że weterynarz już jest. Dzisiaj spacer i cały czas się biję z myślami, żeby tylko się Pani Małgosia nie rozmyśliła. Ja to wrona jestem i kraczę ;) Karmę zamówiłam. BRIT 15 kg plus 3 kg gratis plus adresówka. Za pobraniem na adres DT u Pani Agnieszki. Cena to 98 PLN i w niedzielę dam Figu 100 PLN żeby Jej przekazała. Figu powiedziała mi, że transport jest bezpłatny.:loveu: Jutro będę z Nią ustalać dokładnie szczegóły, to jeszcze podpytam. Już kilka razy mi pomogła i nigdy nie wzięła ani grosza... Może faktycznie, wstyd, muszę pomyśleć.:oops: Na razie więc - mam nadzieję - wszystko finansowo jest poukładane. Jak już Elza się zadomowi, to będę Was pewnie prosić o pomoc w zakupie karmy, albo pokryciu kosztów sterylizacji. Na razie tylko kciuki za niedzielę. Mocne! Magdo - dzięki!!!:loveu: Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Niedziela - piękny dzień! Wszystko się pięknie uda, a martwić się o drobiazgi będziemy... od poniedziałku ;) :) Powodzenia! Quote
Andzike Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Ja też się bardzo cieszę i trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się zgodnie z planem :D Quote
magda222 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Jaszko kochana nie ma za co dziękować :loveu: Gdybym ja miała dziękować Tobie to nie "wydziękowałabym" się do końca życia :loveu: Wspaniałe jest to, że tworzymy fajną ekipę, która zawsze może na siebie liczyć :loveu: To na jakie konto wpłacić pieniążki? :) Quote
Jasza Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Magdo, za karmę zapłaciłam sama :p Jak już Elza będzie w DT to będziemy się martwić czy coś jej potrzeba. na pewno karma - jak już zje te 18 kilo. I może sterylizacja. Będę musiała poszukać księgowej, bo nie mam konta, albo będę podawać konto DT. Na razie - tfu, tfu - nic nie potrzeba. Może nową obróżkę i smycz, teraz tak myślę, ale to niech DT zdecyduje. Quote
Elisabeta Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Dzień dobry, Elzunia. :-) Dlaczego ja tu rannim utrom nie zajrzałam? Skleroza? :oops: Ale cały czas pamiętam o Elzie. Quote
jotpeg Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 też trzymam, zeby wszystko poszło sprawnie, i Elza zaczęła gładko drogę do nowego życia! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 A gdy emocje już opadną, zachęcam do zajrzenia na nasz DRUGI regał z książkami, jeśli można ;) [SIZE=3][COLOR=#0000cd] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE] Quote
Jasza Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Z pierwszego mam przepiękny album Światy Tolkienowskie - nie mogłam się powstrzymać! Oglądałam dzisiaj jak zaczarowana i na moment nawet nerwy puściły. Dzisiaj Pani Małgosia zaczęła napomykać, że "się łamie". To już naprawdę nie na moje nerwy. Potem zabrałam Elzę i oczywiście pod koniec spaceru zwiała, zgarnęłam ją pod śmietnikiem. I Pani Małgosia przyznała, że jednak nowy dom dla Elzy to dobre rozwiązanie. Żal mi strasznie...to dla Niej ciężka, okrutna decyzja.... Żeby już była niedziela popołudniu. Quote
Elisabeta Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Zaglądam do Elzy z rana. :-) Tak. Wszystko będzie dobrze. Quote
gosiaczek1984 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Trzymam kciukí za Elze,bo sunia na pewno to bardzo przezyje tak samo jak p.Małgosia Quote
Jasza Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Figu nie odbiera telefonów....... Nie wiem co się dzieje.... Co robić??????? Quote
ania shirley Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='Jasza']Figu nie odbiera telefonów....... Nie wiem co się dzieje.... Co robić???????[/QUOTE] Dzwonić do skutku. Odbierze.... Quote
Jasza Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Rozmawiałam z Budryskiem. Fakt, Figu jest w pracy.. Mam dzwonić do skutku. Yolanovi dałam znać, że nic nie wiem i odezwę się jak tylko coś będę wiedziała. Quote
maciaszek Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Cierpliwości! Wyślij sms, z prośba o kontakt. Figu na pewno się odezwie. Quote
Jasza Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Wysłałam dwa, dzwoniłam dwadzieścia parę razy :oops: i nagrałam się na pocztę. Ja to bardzo przeżywam... Quote
Jasza Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Albo Figu zgubiła telefon, albo jeszcze coś innego...:( Quote
Recommended Posts