madzia828 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://rudaslaska.olx.pl/item_page.php?Id=6812507&g=6 Quote
madzia828 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wysłalam zdjecie Simsona i krótki opis do Echa miasta ogłoszenie ma się ukazać za darmo nie wiem jeszcze kiedy, moze to bedzie jakaś szansa dla Simsona;) Quote
rita60 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 madzia828 napisał(a):wysłalam zdjecie Simsona i krótki opis do Echa miasta ogłoszenie ma się ukazać za darmo nie wiem jeszcze kiedy, moze to bedzie jakaś szansa dla Simsona;) Miejmy nadzieje............ Quote
rita60 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Co u Simsonka,sa jakies efekty ogłoszen:roll: Quote
madzia828 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 chyba nie:shake::shake: Pianka nic nie pisze u mnie też cisza:-( Quote
Pianka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ehhh Simsonek o wiele lepiej czuje się na borokach ( mniejszy wybieg jak co) niż na dużym placu. Już sie bardziej pokazuje. Choć jak do niego szłam do uciekał, bo oczywiscie cała banda psów za mną, a Simson się ich boi. Ale ogólnie jest lepiej Quote
madzia828 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://www.allegro.pl/item306679435_simson_szorsciak_o_bursztynowych_oczach_czeka_.html Quote
Pianka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Przyszłam pisać elaborat:evil_lol: Chyba się nie gniewacie?:evil_lol: Taka była ładna pogoda dzisiaj, że zabrałam go na bardzo długi spacer. Spacerowaliśmy ponad godzine. Jak na początku weszłam na borokownie po niego to sie zdziwiłam strasznie. Patrze a ona galopem biegnie do mnie, a że go inne psy goniły to wskoczył na bude, która była obok mnie i się przytulił do ziemi. Zapiełam go, a on taki zadowolony chciał zeskoczyć z budy, żeby szybko iść ze mną. No ale oczywiscie inne psy na niego skoczyły to on znów się przytulił do tej budy. Musiałam go siła zabrać, bo on nie przejdzie przez te stado psów. A jaki na spacerku był zadowolony. Mój pycholek kochany:loveu: Poszliśmy nad staw, a potem daleko na łąki. On jest strasznie ciekawski. Jak zobaczył staw to stanął jak wryty i obserwował jakby pierwszy raz widział takie coś. Tak samo stanął jak zobaczył wielkie ptaki- łabędzie:evil_lol: Spotkaliśmy też ludzi, to z daleko ich obserwował. Potem spotkaliśmy jakieś dwa psy, które biegły do nas, facet z daleka zaczął ich wołać to one pędem do niego, a Simson tak mnie szarpnął, że szok. Chciał za nimi biec:-o I tak szliśmy w tamtym kierunku. Facet zapiął psy na smyczy. Jak już byliśmy blisko faceta i psów to Simson zaczął sie wyrywać i chciał uciekać z powrotem, chyba wystraszył sie faceta:shake: Ale dał sie przekonac i poszedł sie przywitać z psami:lol: Dzisiaj Simson też po raz pierwszy usłyszał klikier. Myślałam, że sie będzie go bać, bo mam strasznie głośny ten klikier (np. mój pies nie lubi tego klikiera). A on raczej był zdziwiony, co to pstryka mu. Jak klikłam to tak śmiesznie łeb przekręcił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ćwiczyliśmy siad z klikierem. On sobie lubi podskakiwac zamiast usiąść:mad: Ale jak daje reke bardziej do tyłu to siada:loveu: Na klikier bardzo ładnie reaguje, wiec myśle, że praca z tym będzie dobra;) Ale wiecie co. Jak mi się go strasznie żal zrobiło jak go zaniosłam z powrotem na boroki:-( Najpierw oczywiście psy go zaczeły gryźć, jak zwykle. Postałam chwile, żeby miec pewność, że sie uspokoiły. Chce wyjść, a tu patrze Simson biegnie pod bramke i się ciśnie, chciał iść ze mną znów na spacerek:-( Chyba polubił spacerki. Dla niego spacer stał się ucieczką od wstrętnych psów, spacer to dla niego wyluzowanie się, uspokojenie. No dlaczego, dlaczego go nikt nie chce?:-(:-(:-(:-( Było takie słoneczko, że Simson ma śliczne zdjęcia. Zaraz wkleje Quote
grzenka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jakie to wszystko smutne:-(, taki kochany psiak....Czemu nie ma szczęścia?:-( Quote
Pianka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Jaki mi dobrze:loveu: Chciałbym, żeby było tak zawsze:-( Quote
madzia828 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pianka jak to czytam to aż mi się łezka w oku zakręciła, ostatnie zdjęcia są powalające szorściak kochany:loveu::loveu: tylko czemu wciąż w schronie:placz: Quote
wiata Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jestem :lol: i postaram sie pomóc. Madzia 828 masz priwa. Simsonku ciocia wiata też tu jest i spróbuje coś wymyślić. Quote
madzia828 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='wiata']Jestem :lol: i postaram sie pomóc. Madzia 828 masz priwa. Simsonku ciocia wiata też tu jest i spróbuje coś wymyślić. wiata dzięki że zajrzałaś:loveu::loveu: tez masz Priva Quote
wiata Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kochani Simsonek już za długo czeka. Domek potrzebny na wczoraj. Quote
madzia828 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 myślałam nad tym zeby dac ogłoszenie do wyborczej albo innej gazety:roll: Quote
Recommended Posts