Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']nie przebrnę teraz przez cały watek, czyli suniom najbardziej potrzebne są finanse (oczywiście oprócz ds/dt)?[/QUOTE]

Niestety tak;( pierwsze miejsce dslub bdt, drugie finanse, bo było dużo, ale już pożarło...;(

Posted

[quote name='Norkowa']Niestety tak;( pierwsze miejsce dslub bdt, drugie finanse, bo było dużo, ale już pożarło...;([/QUOTE]
a Nela pojechała do domu, czy coś mylę z innego wątku?

Posted

[quote name='agat21']20 złociszy co miesiąc dla suniek - poproszę o numer konta na pw[/QUOTE]

Jej cioteczko tak strasznie dziękuję!:):* Wspaniała wiadomość już wysyłam dane:) Pieniążki na hotel wpłacam co miesiąc 1go :) Także najlepiej wysyłać na konto pod sam koniec miesiąca! :D Cuda chodzą po tych psinkach:)

Posted

[quote name='Norkowa']Jej cioteczko tak strasznie dziękuję!:):* Wspaniała wiadomość już wysyłam dane:) Pieniążki na hotel wpłacam co miesiąc 1go :) Także najlepiej wysyłać na konto pod sam koniec miesiąca! :D Cuda chodzą po tych psinkach:)[/QUOTE]

No to się trochę pospieszyłam, bo jutro kasę będziesz miała na psiulki. Pod koniec miesiąca byłoby mi trudno, bo będę wyjechana przez 2 tygodnie :)

Posted

Cioteczki kochane ja baaaardzo bardzo dziękuję!:) Jestem w ciężkim szoku że chcecie pomóc tym bidom :) ana666już wysyłam:)

Agat21 dostałam już Twoją wpłatę kochana- to za ile miesięcy:)?? Bo trochę za dużo!:)

Posted

Sunie potrzebują też ładnych zdjęć do ogłoszeń. Jeśli ktoś z Krakowa ma dobry aparat i mógłby podjechać do hoteliku, aby zrobić psinom nowe zdjęcia to byłoby super. Zdjęcia często decydują o tym czy ktoś w ogóle dostrzeże psiaka. Bardzo prosimy, popytajcie.

Posted

Niestety pochwaliłam się tymi 1559 zł;( Dziś siadłam obliczyłam wszystko od nowa wpłaty i wydatki i wyszło mi, że mamy 1375 zł;( Nie wiem co doliczyłam wtedy być może pieniążki z bazarków które mam bo to by było ponad 200 zł na plusie. Ale no ta kwota i tak wygląda bardzo dobrze.

Zauważyłam to, bo zaczęłam wpłacać pieniążki z bazarków na konta fundacjii i zostało mi około 1400 zł, przeliczyłam i wyszło, że nie umiem liczyć;(

Zagmatwane to i mam nadzieję, że nikt nie pomyśli, że oszukałam i zabrałam dla siebie, bo mówię zserca jakbym miała zabrać pieniążki z konta tych psinek to Bóg mi świadkiem że obie by mi łapki uschły;(

Posted

[quote name='ana666']ode mnie poszly wczoraj 2 dyszki dla psinek, będe sie starała co miesiąc coś wysłać, chociaz głupie 10 czy 20zł[/QUOTE]

Dziękuję kochana!:) każdy grosik się liczy nawet 1 zł!:) Na fb u dziewczynek jest około 500 osób, gdyby każdy wpłacił 1 zł to byłby prawie miesiąc hotelu więc jest to ogromna kwota!:)

Posted

A JA DZIŚ TAK ŚWIĄTECZNIE ZAGLĄDAM I CHCIAŁAM ZŁOŻYĆ
WSZYSTKIM TU ZAGLĄDAJĄCYM, UDZIELAJĄCYM SIĘ I POMAGAJĄCYM
W KAŻDY MOŻLIWY SPOSÓB ŻYCZENIA:
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, CIEPŁYCH, SPĘDZONYCH W RODZINNYM GRONIE ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ORAZ ABY TRADYCJI STAŁO SIĘ ZADOŚĆ
I ABYŚCIE MUSIELI SIĘ W PONIEDZIAŁEK SUSZYĆ KILKA RAZY!:):loveu:
WESOŁEGO ALLELUJA!
ŻYCZY NORKOWA Z NORKIEM :loveu:

Posted

Piękne zdjęcia suniek :)
Kasa, jaką wpłaciłam jest tylko za ten miesiąc wraz z małym "zajączkowym" wielkanocnym bonusikiem ;). Za maj będzie kolejna wpłata.

Posted

Makila baaaardzo dziękuję zdjęcia są piękne:D ! już będę zaraz podmieniać w ogłoszeniach:)

Zapraszamy nadal może ktoś chce pomóc w ogłaszaniu:D??

Posted

Cisza u nas:( A szkoda...

Miałam dziś telefon w sprawie Daszki:) Ale niestety Państwo zadzwonili znów, że zdecydowali się na szczeniaka ze swojej miejscowości-Państwo byli ze Śląska...

Szkoda, mam nadzieję, że jednak jeszcze los się uśmiechnie:):loveu: