Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Ciociu Juldan biję pokłony :mdleje:Za tyle ogłoszeń!:D Mam nadzieję, że te spod Twojej ręki będą szczęśliwe bo niestety moje wcale nie są:( Wspaniała jesteś Ciociu :)Dziękuję raz jeszcze stokrotnie!

Posted

[quote name='Juldan']Trzymam kciuki za obie Panny:)
Jeśli macie konto na fb udostępnijcie proszę: https://www.facebook.com/psom.na.pomoc/photos/a.202680516411477.53598.201388739873988/843889565623899/?type=1&theater

Polubiłam stronę, udostepniłam śliczną Psinkę!:) Juldan jak jesteś na FB a widzę właśnie, że jesteś to jest wydarzenie Muszki i Daszki:)
https://www.facebook.com/events/650029428392463/?fref=ts

Posted

Miałam trzy telefony o Daszkę.
Dwa z okolic Katowic - w obu przypadkach ludzie chcieli wcześniej zobaczyć Daszkę i stwierdzili że za daleko:shake:
Trzeci telefon był z Krakowa. Pani brzmiała sensownie. Domek z ogródkiem. Powiedziała, że musi porozmawiać z mężem i pokazać mu Daszkę.
Zobaczymy czy jeszcze zadzwoni.

Posted

Matko Boska :multi: coś się ruszyło!:D Jak to za daleko, żeby ją zobaczyć:D Takiej urody jak Daszki trudno doświadczyć i km nie grają roli:D

Oby zadzwoniła i żeby na prawdę okazała się sensowna!:D

Oj Daszka jest na prawdę piękna!

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Oby bo zwariujemy ... przynajmniej ja ;) o ile to możliwe być jeszcze bardziej :stupid:[/QUOTE]

Drodzy ludzie Adoptujcie zwierzaka- tym sposobem pomożecie Cioci Rudzi nie zwariować!:D

Oby ruszyło, bo piękne psiaki młode a tu cisz i cisza...

Posted

W planach mam facebook'owy bazarro dla dziewczynek:) Szykuję się zbieram fanty:D Podrzucę linka tutaj:) Dlaczego akurat na fb? Ponieważ tam licytować można pod każdym zdjęciem i każdy widzi ile może dać za fan:) Ja niestety wchodzę raz na dzień około 22 na komputer (o ile w ogóle) i dopilnowanie bazarku na dogo nie wychodzi mi całkowicie:( Licytujące ciocie denerwują się bo rozliczenie nie było wpisane i po tyle samo dawało kilka osób;( Dlatego póki co muszę na fb przenieść bazarek:)

Posted

Norkowa napisał(a):
Drodzy ludzie Adoptujcie zwierzaka- tym sposobem pomożecie Cioci Rudzi nie zwariować!:D

Oby ruszyło, bo piękne psiaki młode a tu cisz i cisza...

Ciocia Rudzia sfiksowała już całkiem ;)

Zaglądam do śliczności .

Posted

Jutro siadam i też robię:) Przedłużam cały czas odświeżam i nic;( buuuu... Makila kochana przepraszam znów za obsuwę z zapłatą, ale ja już mam sklerozę:( zapominam 1go muszę zacząć zapisywać;(