Rudzia-Bianca Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Makila napisał(a):Tak sobie myślę, że skoro nie było telefonu ze skargą na Miśka to wszystko jest ok :lol: Bo w sytuacji Miśka brak informacji to dobry znak ;) Też tak myślę :) Quote
paula_t Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Miejmy nadzieję, że warto było zaryzykować i że pierwsze wrażenie co do Pana było mylące i pomimo problemów, które Misiek może sprawić Pan się nie podda i z takim samym zapałem, z jakim walczył o jego adopcję, będzie walczył z niepożądanymi zachowaniami...Z niecierpliwością czekam na wieści jak tam Misiek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Dzwoniłam do pana, twierdzi że wszystko w porządku , że ich sunia Kropka z Misiem ( Rudkiem ) polubili się , bawią się razem , jest jeszcze problem przy jedzeniu bo Misiek burczy przy misce ale pan izoluje ich na czas jedzenia . Na spacerach wszystko w porządku, trochę Misiek szczeka dużo ale pan mówi że pracują nad tym , bo przecież on nie może się cały czas przytulać potrzebuje trochę czasu na gazetę i książkę ;) Na razie chyba wszystko ok ale jeszcze się nie cieszę za bardzo . Quote
halszka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Wydaję się,że Pan da radę i że będzie dobrze :kciuki: haha Miśku przymknij troszkę "dziób" i daj odpocząć Pankowi ;) Ps.próbuję czwarty raz dodać komentarz,nie wiem co się dzieje :niewiem: Quote
paula_t Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Hahahaha, no tak, zawsze trzeba znaleźć czas na lekturę:razz: Brzmi naprawdę obiecująco i miejmy nadzieję, że dalej tak będzie. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 halszka napisał(a):Wydaję się,że Pan da radę i że będzie dobrze :kciuki: haha Miśku przymknij troszkę "dziób" i daj odpocząć Pankowi ;) Ps.próbuję czwarty raz dodać komentarz,nie wiem co się dzieje :niewiem: Mnie znikają zdjęcia ... paula_t napisał(a):Hahahaha, no tak, zawsze trzeba znaleźć czas na lekturę:razz: Brzmi naprawdę obiecująco i miejmy nadzieję, że dalej tak będzie. Chyba jeszcze nigdy się tak nie denerwowałam jak przy tej adopcji ... Ech potrzymajcie jeszcze troszkę ;) Quote
Makila Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Faktura za szczepienie Miśka, pierwsza pozycja, bo druga jest za innego psa. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Dzięki Anetko . Jak tylko zakończę bazarek to przeleję kasę tak jak się umawiałyśmy dobra Kobito :) Quote
kolejna kobietka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a): Chyba jeszcze nigdy się tak nie denerwowałam jak przy tej adopcji ... Ech potrzymajcie jeszcze troszkę ;) A gdzie ja bylam? :crazyeye: a tutaj takie wiesci :multi: ok potrzymam jeszcze troszke :kciuki::kciuki::kciuki: :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 kolejna kobietka napisał(a):A gdzie ja bylam? :crazyeye: a tutaj takie wiesci :multi: ok potrzymam jeszcze troszke :kciuki::kciuki::kciuki: :) Panna Marple napisał(a):Trzymam jeszcze;) Trzymajcie , trzymajcie . Pomału zaczynam łapać oddech jak o tym myślę . Ale nadal zaciskam i rozmyślam jak tam nasz łotrzyk się sprawuje . Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Oby dobrze :mad: :evil_lol: Kobitko schowaj ten kij, żeby się Misiu nie wystraszył ;) tylko pozytywne metody ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Poleciało 220 zł za hotelik Misia i szczepienie . Makila dzięki wielkie za wszystko :) Quote
Makila Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Przelew doszedł. Dziękuję. Dzisiaj byłam odwiedzić Miśka. Teraz ma na imię Rudi :lol: Wszystko u niego ok. Baaaaaaaardzo radośnie mnie przywitał. W mieszkaniu jest grzeczny, nie licząc szleństw z Kropką :lol: świetnie dogaduje się z sunią. Na spacerach podobno dużo szczeka, ale Pan pracuje nad tym. Myślę, że jest tam szczęśliwy. Quote
agat21 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Oj, jakie dobre wieści :multi: Misiu :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 Makila napisał(a):Przelew doszedł. Dziękuję. Dzisiaj byłam odwiedzić Miśka. Teraz ma na imię Rudi :lol: Wszystko u niego ok. Baaaaaaaardzo radośnie mnie przywitał. W mieszkaniu jest grzeczny, nie licząc szleństw z Kropką :lol: świetnie dogaduje się z sunią. Na spacerach podobno dużo szczeka, ale Pan pracuje nad tym. Myślę, że jest tam szczęśliwy. Makila dzięki wielkie raz jeszcze :) Gdyby nie Ty to pewnie Rudi nie byłby Rudim :) Chyba zaczynam myśleć o zmianie tytułu ;) co Wy na to ? Quote
paula_t Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Bardzo, bardzo się cieszę, że u Miśka wszystko super :) Gosiu, chyba nie zapeszymy, bo już trochę czasu minęło...;) Quote
kolejna kobietka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Cudne wieści, cieszę się ogromnie! :multi: Quote
Makila Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Rudzia już przestań myśleć i zmień ten tytuł wątku :lol: Quote
Recommended Posts