volontariuszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a dzisiaj to Whiskasa w saszetkach dostał :lol: mniami Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 skaczemy w górę moje psie słońce, Bonsai, trzymam kciuki w temacie gazety, czytałam, że ludzie często nie zdają sobie sprawy, że tuż obok jest schronisko, w którym na domki czekają z utęsknieniem kochane psiaki, z drugiej strony zawsze wiedzą, gdzie takiego psiaka się pozbyć, ale to zawsze lepsze, niż porzucenie w lesie, hm, whiskasik? ciekawe dlaczego psiaki tak wariują za koteczkowym papu;)? Quote
Bonsai Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Hej, odebrałam dziś PW od robert1234, z propozycją pomocy w związku z budą. Odpisałam co i jak, czekam co dalej. ;) Quote
Patia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja wznowiłam aukcję , piszcie jesli potrzebne będą leki do uszu . I wymiziajcie go ode mnie na wszystkie strony , moim marzeniem jest zobaczyć go w Metamorfozach , widziałyście filmik jaki zrobiła Carmen? : http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 to znaczy, że ktoś ją przewiezie ode mnie do Adagira? Jak coś to na priw, bardzo proszę Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 o boziu, zobaczyłam filmik, pomyśleć jak mógłby wyglądać Adagir,gdyby znalazł się domek, uszka stojące (mojemu po dwóch tygodniach stanęły na baczność), sierść błyszcząca, a przede wszystkim radość w spojrzeniu, o rany, dlaczego tak mało ludzi kocha zwierzęta? Quote
Patia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zalosiu , jeśli masz zdjecia swoich psiaków przed i po metamorfozie wklej tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 Quote
Bonsai Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Wspaniały filmik, poza tym mam nadzieję, że kiedyś będę mogła też wkleić zdjęcia Adagira do wątku metamorfoz. :) Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 wkleję fotki mojego ostatniego potwora, szkielet na szczudłach, a teraz żeberka gdzieś znikają (a minęły tylko dwa miesiące), reszta niestety nie ma fotek "przed", jeszcze nie byłam szczęśliwym właścicielem odpowiedniego aparatu, ale jak chcecie zobaczyć jak szybko stają psu uszyska przy odpowiedniej diecie miłości to przy wolnej chwili zerknijcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60286&highlight=zalosia (fotki na str1 i 4 ) Przy okazji podnoszę mojego wirtualnego przyjaciela Quote
ala35 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 biegniemy na pierwszą ,metamorfozy to piękny wątek , może dane nam będzie zobaczyć w nim Adagira Quote
Bonsai Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Kontaktowałam się z Robertem1234 o budzie. Napisałam tak jak jest -że psiak jednak ma teraz własną budę, co nie znaczy, że możliwe jest, że kiedyś znów będzie musiał wrócić do boksu. Gdyby tak się miało stać, załatwiłby dla niego budę. Pan jest z Ostrowa Wielkopolskiego. Quote
ala35 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dobrze , że dzięki Panu mamy takie wyjście awaryjne , skaczemy na 1wszą Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dziękujemy Panu z Ostrowa! Adagirku, nie poddawaj się! Kiedy jakieś zdjęcia? Quote
Bonsai Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dzisiaj byłam w schronisku, ale na chwilkę. Będę we wtorek, będą i zdjęcia. :) Quote
ala35 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oj Bonsai , to czekamy na fotki tego kawalera , co skradł nam serducha Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Taki niepewny troszkę... ale jakby... piękniejszy? :) Szkoda, że tylko dwa zdjęcia ;) Adagirku, hop po domek! :multi: Quote
Patia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kochany :loveu: Znów był na spacerku :loveu: Pewnie mu się bardzo podobało :multi: Quote
Zalosia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ale dlaczego Adagir jeszcze nie ma domu:placz:? Nikt z allegro nie zgłasza się? miałam tyle nadziei, przecież nie można pozwolić żadnemu psu spędzić całego życia w schronisku...Bonsai, psiulek wygląda jakby lepiej, ale to pysio siwiutkie już, powinien grzać pupcie w domciu:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Olu, a próbowałaś ogłosić Adagira na stronie adopcyjnej ONków? Przecież to prawie owczarek :) http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20 Quote
Bonsai Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Na forum go nie ma, wstawię przy wolnej chwili, za to jest ogłoszony na stronie Anashara. Quote
Bonsai Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Adagirowi jest bardzo dobrze na budzie - odżywa. :) Quote
volontariuszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Odżywa, jednak jest prawie niewidoczny dla osób które przychodzą do schroniska... Daleko daleko od wejścia... :-( Quote
Recommended Posts