Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai , tytuł na Allegro ma ograniczoną ilość znaków .
Żeby zmienić go całkiem muszę wpisać np Adagir prawie owczarek niem. szuka domu . Może tak będzie lepiej?

Posted

Czasem w gazetach albo serwisach ogłoszeniowych są oferty oddania bud za darmo lub za symboliczną kwotę. Ostatnio widziałam fajną za 100 zł po rottku więc duża, z przedsionkiem. Tylko nie pamiętam gdzie to było :splat:

Posted

trzeba koniecznie, jeśli temat domku ciągnie się latami, to chociaż dajmy mu wytchnąć w miejscu zesłania, wnerwia mnie to, że taka niby zwykła rzecz jak buda i taki problem, po drodze ode mnie do Wawy stoi szereg rezydencji, przy każdej dwie lub trzy budy utrzymane w stylu całego domostwa, i nigdy, ale to nigdy nie widziałam tam żadnego psa, ot buda dla picu, co za świat

Posted

Nie poszłam dzisiaj do schroniska, bo Kalisz nawiedzają burze i nie mogę zostawić psa samemu sobie - w nocy ze strachu już sobie jakoś łapę rozwalił. :(
Ale będę w poniedziałek, oczywiście jeśli pogoda nie będzie zwiastowała tego, co dziś.

Posted

z tą burzą świetnie rozumiem, ja dziś z TZ musiałam pojechać do miasta po jedzonko dla psów, nagle jak trzasnęło, to wszystko zostawiliśmy i niczym szaleni gnaliśmy do naszych psów, zdążyliśmy przed ściną deszczu i całe szczęście, moje psy też mogłyby zrobić sobie krzywdę ze strachu, a jeden z nich...eh, szkoda słów, podkopuje mi sie pod dom i niedługo naruszy konstrukcję,
wciąż kombinuję z budą i oczekuję dobrych wieści w poniedziałek

PODNOSIMY ADAGIRA, NIE DAJMY MU ZGASNĄĆ W SCHRONIE

Posted

Byłam dziś u Adagira. Był w boksie, ale nie wyglądał na szczęście na wielce tym poszkodowanego. ;) Mieszkają z nim inne staruszki, dlatego boks jest w miarę spokojny. ;) Myślę, że do żarełka dociera.

Posted

Bonsai, dzięki, dobre wiadomości dla nas , tyle było obaw co do tego boksu, ale skoro piszesz , że to taki geriatryczny boks , to nasz Adagir chyba da radę z emerytami ,a może znajdzie się dom...

Posted

Wczoraj nie zdążyłam wyjść z nim na spacer, ponieważ musiałam porobić zdjęcia kilku innym pieskom. Ale w tym tygodniu jeszcze do niego wpadnę i zdam relację. ;)

Posted

trzy dni bez sieci były dla mnie gehenną, dlatego z ulgą czytam o Psie tym cudnym, temat budy i tak mam wciąż na uwadze, każdy znajomy ma już zakodowane, że w przypadku podróży w wasze okolice zabiera ze sobą budę, a i jeszcze, nie wiem co jest w tym psie takiego, ale kiedy przeglądałam teraz allegro (gdzie prawie każda bida mi ze zdjęć znana) to na widok Adagira aż wstrzymałam oddech z wrażenia, obu to było zaraźliwe