Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

naniosłam aktualne rozliczenie:) odnowiłam dziewczynom ogłoszenia, ale jak widać cisza! chyba trzeba pomyśleć nad bazarkiem, bo fundusze się szczuplają! jest ktoś chętny, ja coś mogę poszukać:), ale czasowa nie za bardzo jestem:( w szkole mam teraz młyn a przede mną jeszcze organizacja na następny rok, poza tym za tydzień zjeżdżają się do mnie moje dziewczyny:):)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

cioteczki, zdałyby się jakieś aktualne zdjęcia Pandusi, i chyba aktualne ogłoszenia, bo nigdzie nie mogę znaleźć jakichś Jej ogłoszeń.

Ok! wieczorem zadzwonię do Ani i poproszę o zdjęcia aktualne a później zamówię Jej ogłoszenia:) poprzednio robiła mi Juldan:) znajdę bazarek ogłoszeniowy, ale teraz idę do mamy na imieniny:)

• Upvote 1
Posted

danusiadanusia, ale zawsze to tel. super, a waga Pandusi jest i tak z połowę mniejsza niż po wyjściu ze schronu;)

sprawdzałam wczoraj jak dzwoniła Pani :) Pandusia w maju ważyła 14 kg:( nie ubliżając istna Parówka:):) w następnym tygodniu Aniu zrobi zdjęcia i ocenimy ją wszyscy:), ale wydaje mi się, że trzeba ostro przestrzegać diety:)