Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

b-b napisał(a):
I mama i córeczka urocze.
Aż dziwne, że nikt nie dzwoni.
Może przejść z poszukiwaniem domu w dalsze rejony? Zapewnić dowóz?

Też o tym pomyślałam-muszę pogadać z Prezesem, jakoś czuję,że taką decyzje powinnam uzgodnić ze Stowarzyszeniem ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Córcia wyraźnie poszła... w tatusia ;) :)
Słabo z tymi adopcjami - jakaś taka ogólnie marna tendencja panuje :(

u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :(

Posted

Hope2 napisał(a):
u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :(

Aniu jakie "wczoraj cie kochałem"???
Gdyby kochali to by wyrzucali???
Niestety dla większości Polaków to tylko pies. Chwilowa zachcianka a kiedy zaczyna byc "uciążliwy" lub przeszła ochota na wychodzenia na spacery to trzeba się uciążliwego balastu pozbyć.

Posted

hotel_lilki napisał(a):
Dzisiaj Rudzia ma sterylkę....moja biedna kobietka...;)

Trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie:)

Posted

[quote name='Hope2']u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :(

I to jest ten ból, co rusz nowe psie nieszczęścia :shake: :sad::sad::sad:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='b-b']Czy mamusia i jej córka nadal bez domu?
nie jestem pewna jak z córeczką...dopytam Lili, bo mi się dzieci panienek pomieszały:oops:
Za to Rudzia...no sami zobaczcie jak prosi pięknie o domek: