kolejna kobietka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='Hope2']no i powiedzcie sami-gdzie ludzie maja oczy? jak taka pięknota może nie miec domu???? Śliczności https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10150612_1481689762050304_1109799993_n.jpg :) też się dziwię :roll: Quote
Nutusia Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Córcia wyraźnie poszła... w tatusia ;) :) Słabo z tymi adopcjami - jakaś taka ogólnie marna tendencja panuje :( Quote
Hope2 Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 b-b napisał(a):I mama i córeczka urocze. Aż dziwne, że nikt nie dzwoni. Może przejść z poszukiwaniem domu w dalsze rejony? Zapewnić dowóz? Też o tym pomyślałam-muszę pogadać z Prezesem, jakoś czuję,że taką decyzje powinnam uzgodnić ze Stowarzyszeniem ;) Quote
Hope2 Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Nutusia napisał(a):Córcia wyraźnie poszła... w tatusia ;) :) Słabo z tymi adopcjami - jakaś taka ogólnie marna tendencja panuje :( u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :( Quote
b-b Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Hope2 napisał(a):u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :( Aniu jakie "wczoraj cie kochałem"??? Gdyby kochali to by wyrzucali??? Niestety dla większości Polaków to tylko pies. Chwilowa zachcianka a kiedy zaczyna byc "uciążliwy" lub przeszła ochota na wychodzenia na spacery to trzeba się uciążliwego balastu pozbyć. Quote
hotel_lilki Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Dzisiaj Rudzia ma sterylkę....moja biedna kobietka...;) Quote
b-b Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 hotel_lilki napisał(a):Dzisiaj Rudzia ma sterylkę....moja biedna kobietka...;) Trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie:) Quote
Nutusia Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Chwila bólu i caaaaaaałe życie spokoju - warto, Rudzinko ;) Quote
kolejna kobietka Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Hope2']u nas ostatnio trochę się ruszyło...mamy tez jeden zwrot z adopcji-mama Borsuczków wróciła...no i ciągle przybywa nowych podopiecznych...jeesooo! jak ludzie mogą wyrzucać swoje psy? zamykają serca? wczoraj cię kochałem, a dzisiaj już nie? nigdy tego nie zrozumiem :( I to jest ten ból, co rusz nowe psie nieszczęścia :shake: :sad::sad::sad: Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 No i namieszałam :( fotki sunieczki czarnej to dziecko Danki nie Rudzi:oops: Quote
Nutusia Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Nie pojmuję dlaczego to cudo wciąż bez domu... Quote
Hope2 Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 po prostu Rudzia czaruje ogłoszenia chyba ;) dobrze jej u Lili Quote
kolejna kobietka Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Hope2 napisał(a):po prostu Rudzia czaruje ogłoszenia chyba ;) dobrze jej u Lili ahaha no chyba tak :evil_lol: Quote
Hope2 Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='b-b']Czy mamusia i jej córka nadal bez domu? nie jestem pewna jak z córeczką...dopytam Lili, bo mi się dzieci panienek pomieszały:oops: Za to Rudzia...no sami zobaczcie jak prosi pięknie o domek: Quote
Recommended Posts