Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Tak chciałoby się pomóc, a nie ma jak.Sama chcąc zapłacić deklarację ,musiałam zrobić bazarek. Wszystko naraz zwaliło mi się na głowę i nie wiem, kiedy się podźwignę.[/QUOTE]
Spokojnie, obecność na wątku też jest ważna. :) Dziękujemy!

[quote name='teresaa118']Przydreptalam na wezwanie. Konkretnie bez achow i ochow - 50 zl stale. Jesli juz ktos sie nia zainteresowal, no to trzeba sprawe dalej ciagnac. Moze rzeczywiscie wyleczona znajdzie swojego "ludzia"[/QUOTE]
Pięknie dziękuję w imieniu Kamy! :multi::multi::multi: To nas bardzo ratuje!

[quote name='Lida']Ode mnie 20 zł stałej.[/QUOTE]
Witam u Kamy i dziękuję serdecznie za deklarację! :loveu:

Posted

[quote name='dorota1']Jestem na zaproszenie. Mogę zaoferować tylko 10 zł stałej deklaracji.[/QUOTE]

Witam, dziękuję za deklarację! :loveu:

Posted

[quote name='rutta']Rozumiem, że nie wspierasz PDT, natomiast sunia będzie potrzebować leczenia i tutaj Twoje wsparcie będzie na wagę złota :) Pomoc otrzymałaby bezpośrednio Kama.[/QUOTE]

OK.Dobry pomysł.Będę wspomagać leczenie. Deklaruję na nie 50 zł + ew. bazarek.

Posted

[quote name='Poker']OK.Dobry pomysł.Będę wspomagać leczenie. Deklaruję na nie 50 zł + ew. bazarek.[/QUOTE]

Dziękujemy Poker! :loveu:

Posted

[quote name='Olena84']A ile to leczenie kosztuje?[/QUOTE]

To jeszcze wyjdzie w praniu, bo przede wszystkim trzeba zrobić dobrą diagnostykę. Na pewno jednak trzeba zrobić USG (jedno miała zrobione, ale mieliśmy powtórzyć po dwóch tygodniach, niestety nie udało się), badania krwi (morfologia + biochemia - miała co prawda robione, ale w listopadzie). Trzeba zrobić również badania skóry i wdrożyć leczenie. Powinna też otrzymać coś na odbudowanie wątroby. Trudno mi powiedzieć jakie to będą ogólne koszty, dopiero po pierwszej wizycie u weterynarza, jak już będzie w DT, będzie można powiedzieć coś więcej.

Poza tym musimy jeszcze zorganizować dla małej transport. Ja będę jechała do Kalisza i z powrotem 6.06-7.06, ale lepiej by było, gdyby sunia przyjechała wcześniej.

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Na jaki adres mogę przelać pieniądze na leczenie suńki?[/QUOTE]

Aktualnie konto użyczyła dla Kamy rutta, już podsyłam numer, dziękuję!

Posted

Nie będę powielać postów osób, którym Bonsai już dziękowała ale ja również z całego serca dziękuję za to, że jesteście i chcecie pomóc :loveu:

[quote name='Mela Jakimiuk']Przelałam 100 zł, jak będzie już wiadomo jaki jest koszt leczenia to postaram sie jeszcze pomóc.[/QUOTE]
A tu podziękuję z cytatem, bo jestem pierwsza :) Dziękuję Melu :iloveyou:
Wciąż mam fanty od Ciebie na bazarek, czy mogą zostać przeznaczone dla Kamy?

Posted

Poproszę o numet konta do przelewów. Zrobię zlecenie stałe, to będziecie spokojne, że co miesiąc ode mnie będzie grosz. Poa tym jestem Warszawy, a z tego co wyczytałam Isiaczekk, u której ma być Kama, też jest z Warszawy. Służę więc pomocą :-)

Posted

zaglądam do kochanej sunieczki, biedna maleńka :-(

stałej dać nie mogę bo mam w tym momencie zbyt duże obciążenie stałymi deklaracjami , do tego cała masa bazarków:shake: wykupiłam chociaż skromne cegiełki dla sunieczki na bazarku , dna potrzeb nie widać a finanse niestety ograniczone:loveu:

dziękuję za zaproszenie do malutkiej

Posted (edited)

[quote name='Mela Jakimiuk']Oczywiście. Mam też 2 legowiska dla pieskow, jedno nowe i jedno używane, gdyby ktoś potrzebował to można je zabrac. Będę o nich pamiętać :) Może udałoby mi się w piątek podjechać, jeśli nie masz planów na wieczór :)

[quote name='Lida']Poproszę o numet konta do przelewów. Zrobię zlecenie stałe, to będziecie spokojne, że co miesiąc ode mnie będzie grosz. Poa tym jestem Warszawy, a z tego co wyczytałam Isiaczekk, u której ma być Kama, też jest z Warszawy. Służę więc pomocą :-)

Bardzo dziękuję:) Bonsai również urzęduje w Warszawie :)
Już wysłyłam dane do przelewu.

[quote name='agat21']Jestem na zaproszenie rutty.
10 zł stałej proszę ode mnie zapisać

agat21, sedecznie dziękujemy za przybycie i za deklarację:loveu:

[quote name='Poker']Ja mam jeszcze 25 zł z bazarku na psy z G.

o! przydadzą się Kamie.

[quote name='dorcia2']zaglądam do kochanej sunieczki, biedna maleńka :-(

stałej dać nie mogę bo mam w tym momencie zbyt duże obciążenie stałymi deklaracjami , do tego cała masa bazarków:shake: wykupiłam chociaż skromne cegiełki dla sunieczki na bazarku , dna potrzeb nie widać a finanse niestety ograniczone:loveu:

dziękuję za zaproszenie do malutkiej

dorcia2, każda forma wsparcia jest ważna. Najgorsze jest poczucie, że jest się ze sprawą samemu. A teraz jest z nami tyle osób, to budujące. Zostań na wątku i dziekuję za cegiełki :)

[quote name='Poker']Po znajomości zapraszam na wątek naszej tymczaski Toli http://www.dogomania.pl/forum/threads/253149-TOLA-dzikuska-z-lasu-u-nas-w-DT?p=22151549#post22151549

Idę do Toli. Czekałam, kiedy pojawi się wieść o nowej podopiecznej.

[quote name='dorota1']I co będzie z sunią? Jak wyglądają deklaracje?
Bonsai miała dzisiaj dzwonić do Isiaczekk, z niecierpliwością oczekuję, jakie są ustalenia. Szukamy już transportu dla Kamy :)

Zebranych mamy 220,00 zł stałych deklaracji + 40,00 zł deklaracji czasowych + deklaracja na leczenie 75,00 zł + 240,00 zł deklaracji jednorazowych -- Możemy zaczynać konkretną walkę o nowe życie dla Kamy :)

Edited by rutta
błąd księgowej ;)