Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej, ze sporym poślizgiem, ale wstawiam zdjęcia. Najpiękniejsze nie są, ale niestety to i tak sukces, że coś się udało zrobić - Kama się bardzo stresowała.

facebook_js7h0065_by_frecklydog-d89fp5e.

facebook_js7h0067_by_frecklydog-d89fp5f.

facebook_js7h0052_by_frecklydog-d89fp5b.

facebook_js7h0047_by_frecklydog-d89fp58.

facebook_js7h0045_by_frecklydog-d89fp57.

rutta, jak wyglądają finanse Kamy?

tylko po cyt. widzę zdj ecia, nie wiem dlaczego? a Kama cudna i przytulaśna i niegroźna dla kota:)

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, że stwierdzenie  "zdjęcia najpiękniejsze nie są" , są kokieterią ;) Zdjęcia są śliczne i to nie tylko ze względu na piękną modelkę i jej małą kocią towarzyszkę :)

Po prostu zamysł był ciut inny, ale komfort modelki by najważniejszy, więc się musiałam dostosować. ;)
  • 3 weeks later...
Posted

U Kamy wszystko ok. W poniedziałek wróciłyśmy do Warszawy po świętach. Okres sylwestrowy Kama znosi bardzo dobrze. Obawiałam się, że będzie się bardzo bała, ale w domu w ogóle nie przejmuje się strzelaniem. Na spacerach trochę niepewnie, ale nawet kiedy coś strzeli nie panikuje i nie próbuje uciekać. Wczoraj przed północą dostała gryzaka "na długo", żeby się zajęła podczas największego huku i nie było problemu :)

Wszystkim obecnym na wątku życzymy z Kamą vel Kamykiem i Michigan vel Misią vel Puchatą wszystkiego co najlepsze w 2015 roku :) Postaram się wrzucić jeszcze w tym tygodniu jakieś zdjęcia, żeby Kama mogła pochwalić się prezentem od świętego Mikołaja :)

Posted

Miałam telefon o Kamę, pani się wypytała, ja się wypytałam i ma się zastanowić. Przeraża ją chyba tylko trochę wiek Kamy - 5 lat. Zobaczymy. 

Posted

Nie chcę zapeszać, ale napiszę, że potrzebne kciuki, bo pojawił się domek dla Kamyka na horyzoncie :) Jesteśmy umówieni na wtorek, mam do państwa podjechać i zobaczyć czy Kama dogada się z ich psem ;) Ale psiak (również ze schroniska) jest podobno pozytywnie nastawiony do innych psów, więc jestem dobrej myśli :)

Posted

Trzymam kciuki mocno! Niestety musze zrezygnować z deklaracji dla suni, mam teraz trudną sytuację finansową. A czy mam jakieś zaległości (deklarowałam do końca grudnia 2014)?

Posted

Ten domek nie jest dla Kamy - to zdanie moje, Isiaczekk i mojego TŻta, który był z nami.

Rodzina ogólnie bardzo sympatyczna, ale Kama by się tam nie odnalazła. Z Alanem (psem) dogadała się całkiem ładnie, ale naszym zdaniem Kama jest zbyt trudnym, delikatnym psem dla tych ludzi, którzy psy kochają, ale wiedzy na ich dużej nie mają. ;) Poza tym okolica nie jest najlepsza dla Kamy - jest tam generalnie spory ruch, w pobliżu nie ma większego terenu zielonego. Nie mogłaby być nigdy spuszczona ze smyczy. 

Poczekajmy dalej. 

Dziś miałam jeszcze jeden telefon w jej sprawie - wstępnie jesteśmy umówieni na sobotę. Tym razem dom poza Warszawą, na jej obrzeżach, więc pod tym względem dobrze! Resztę ocenimy po spotkaniu. :)

A swoją drogą, muszę powiedzieć, że widzę ogromną zmianę w Kamie - na zdecydowany plus. Widać, że Sylwia włożyła w jej wychowanie dużo pracy i Kama bardzo jej ufa. Widać u Kamyka stres w takich sytuacjach jak dziś, ale jej zachowanie jest nieporównywalnie lepsze niż dawniej. Wie, że może na Sylwię liczyć i to dodaje jej nieco odwagi. Ech, gdyby tylko Sylwia mogła Kamyka zatrzymać... ;)