Zmysł Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja wczoraj wplaciłem kwotę za swoje bazarki. Quote
Gosiapk Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :oops: Przepraszam, ale brałam udział w tylu bazarkach, że już nie pamiętam czy w Zgredziowym też czy nie. Czy ja coś wylicytowałam w Zgredziowym bazarku? mam wpłacić jakieś pieniążki? Boziu, ale ze mnie gapa. :oops: Quote
Zmysł Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gosiapk napisał(a)::oops: Przepraszam, ale brałam udział w tylu bazarkach, że już nie pamiętam czy w Zgredziowym też czy nie. Czy ja coś wylicytowałam w Zgredziowym bazarku? mam wpłacić jakieś pieniążki? Boziu, ale ze mnie gapa. :oops: Spoko, jeszcze się Twoje nie zakończyły. Zawiadomię. Quote
Gosiapk Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Zmysł napisał(a):Spoko, jeszcze się Twoje nie zakończyły. Zawiadomię. Dzięki :loveu: Quote
koci-świat Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Przepraszam za kiepski kontakt ostatnio. Wróciłam dopiero od weta z kotami i tak już trzeci dzień. Ogromnie jestem wdzięczna za to co dla nas robicie, ale wrócę do obiegu dopiero jak wyprowadzę kocie dzieci na prostą. Quote
Gosiapk Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 koci-świat napisał(a):Przepraszam za kiepski kontakt ostatnio. Wróciłam dopiero od weta z kotami i tak już trzeci dzień. Ogromnie jestem wdzięczna za to co dla nas robicie, ale wrócę do obiegu dopiero jak wyprowadzę kocie dzieci na prostą. co się dzieje z dzieciarnią? Quote
bigos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Aukcja dla Zgredka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6677179#post6677179 Po zakończeniu wpłacę kasę z bazarku + kilka zł od siebie Trzymam kciuki za bidulka Quote
Zmysł Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Przypominam, że Zgredkowe bazarki Anbry kończą się już w poniedziałek. Quote
anbra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823 :angryy: Quote
em-chan Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasiu, widziałam koty u Twojej mamy - masz wspaniałych rodziców którzy Cię wspierają... ogólnie to kicha, bo nie udało mi się uzbierać nic dla kocików małych, tylko dla tych dużych, bo sklepy około pracy nic w wersji junior nie miały :oops: i jeszcze zapomianiałam o dwóch kilogramach karmy ode mnie z szafki :nerwy: Quote
Zmysł Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasia jest zgłoszona do głosowania w Krakvecie we wrześniu... tak tylko podpowiadam. wiecie, ile to jedzonka? Quote
em-chan Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zmysł napisał(a):Kasia jest zgłoszona do głosowania w Krakvecie we wrześniu... tak tylko podpowiadam. wiecie, ile to jedzonka? na pewno tyle że warto zawalczyć :evil_lol: Quote
Zmysł Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 em-chan napisał(a):na pewno tyle że warto zawalczyć :evil_lol: Bardzo warto Quote
Ziutka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zmysł napisał(a):Bardzo warto Wujku Zmysł :loveu:............jak już będzie można głosować to podaj linka.....z wielką przyjemnością oddam głos na Koci Świat :cool3: Quote
Zmysł Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ziuta-23 napisał(a):Wujku Zmysł :loveu:............jak już będzie można głosować to podaj linka.....z wielką przyjemnością oddam głos na Koci Świat :cool3: No dobra;) Quote
Alpina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 To ja też oddam głos na koci świat tylko proszę Zmysła o przypomnienie...:cool3: Quote
anouk92 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Zmysł napisał(a):Kasia jest zgłoszona do głosowania w Krakvecie we wrześniu... tak tylko podpowiadam. wiecie, ile to jedzonka? No to super! Mam nadzieję że Kasia wygra i wszystkie kocie fundacje jej w tym pomogą!!!! Quote
Gosiapk Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dla przypomnienia o Zgredzia oczku: Pieniądze można też wpłacać bezpośrednio na konto "Kociego Świata" z dopiskiem „Oko Zgredka” Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37 konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 Quote
Zmysł Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Z prawdziwą przyjemnością zawiadamiam, iż udało się zakończyć bazarki na rzecz Zgredka. Jeszcze raz podziękowania dla Anbry za fanty:loveu:.. Prawdziwą furorę zrobiły duszki:ghost_2: A oto kwoty, które wpłynęły lub wpłyną na staruszka: Nanul - 45,00 zł (cztery duszki); Tomcug - 40,00 zł (dwa kubasy, dwie kosmetyczki i duszek); Taks - 30,00 zł (balsam); Zmysł - 30,00 zł (książka i duszek); Rennatta - 20,00 zł (duszek); Gosiapk - 20,00 zł (dwa duszki); Roxana - 16,00 zł (duszek); Argat - 14,00 zł (duszek); Beba - 13,00 zł (kubas kiwi); Jusstyna85 - 11,50 zł (maseczka); Jola K - 10,00 zł (stringi); Hankag- 10,00 zł (etui na płytki); Ronja - 10,00 zł (duszek); Wredne Słonko - 6,00 zł (stringi); Em-chan - 5,00 zł (maseczka). Wychodzi 280,50 zł. Niektóre z powyższych kwot mogą wpłynąć powiększone, więc może być jeszcze lepiej. Jeszcze raz dziękuję wszystkim. Quote
koci-świat Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kochani! Dziękuję za bazarki i jedzonko które dotarło do mojej Mamy. Milczę ostatnio, bo mam duży problem z kociakami. Wszyscy myśleli że to jakiś wirus. Dzisiaj przyszły wyniki-salmonelloza :shake: Teraz jeszcze długa walka przed nimi. Niestety jednego malucha już straciłam. Mam nadzieję, że reszta z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki. Quote
Zmysł Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 koci-świat napisał(a):Kochani! Dziękuję za bazarki i jedzonko które dotarło do mojej Mamy. Milczę ostatnio, bo mam duży problem z kociakami. Wszyscy myśleli że to jakiś wirus. Dzisiaj przyszły wyniki-salmonelloza :shake: Teraz jeszcze długa walka przed nimi. Niestety jednego malucha już straciłam. Mam nadzieję, że reszta z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki. Trzymamy!!! Quote
_beatka_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 trzymamy kciuki za wszystkie kociaki:multi: Quote
anbra Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Zmysł']Z prawdziwą przyjemnością zawiadamiam, iż udało się zakończyć bazarki na rzecz Zgredka. Jeszcze raz podziękowania dla Anbry za fanty:loveu:.. Prawdziwą furorę zrobiły duszki:ghost_2: A oto kwoty, które wpłynęły lub wpłyną na staruszka: Nanul - 45,00 zł (cztery duszki); Tomcug - 40,00 zł (dwa kubasy, dwie kosmetyczki i duszek); Taks - 30,00 zł (balsam); Zmysł - 30,00 zł (książka i duszek); Rennatta - 20,00 zł (duszek); Gosiapk - 20,00 zł (dwa duszki); Roxana - 16,00 zł (duszek); Argat - 14,00 zł (duszek); Beba - 13,00 zł (kubas kiwi); Jusstyna85 - 11,50 zł (maseczka); Jola K - 10,00 zł (stringi); Hankag- 10,00 zł (etui na płytki); Ronja - 10,00 zł (duszek); Wredne Słonko - 6,00 zł (stringi); Em-chan - 5,00 zł (maseczka). Wychodzi 280,50 zł. Niektóre z powyższych kwot mogą wpłynąć powiększone, więc może być jeszcze lepiej. Jeszcze raz dziękuję wszystkim. A ja chciałabym podziękować za tak wielkie zainteresowanie bazarkami i za kwotę, którą się udało uzbierać (zdecydowanie przekroczyła moje oczekiwania):loveu::loveu::loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Anbra - fantastyczny wynik bazarków !!!!! Zmysł to szczególnie Twoja zasługa - Ciotki tak lgną do Ciebie..... Dziękujemy bardzo Anbrze i Zmysłowi !!!! Zgredzio (i kocinki) dziękują !!!! Mamy też nadzieję, że Wujcio Zmysł zechce nadal wspierać "Koci Świat" !!!!! Gdyby tak akcja pomocy rozwinęła się podobnie do poprzedniej.... To by było pięknie !!!!!! Tam wiele zdołano zrobić, może przyszła kolej na kociaczki (a przy okazji i pieski, bo również sporo ich u Kasi) ?????!!!!!! Potrzeby ogromne, kotków dużo, a niewiele pomocy z zewnątrz.... Kasiu, przykro, że tak cierpią maleństwa... Oby udało się leczenie.... Quote
Recommended Posts