Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops: Przepraszam, ale brałam udział w tylu bazarkach, że już nie pamiętam czy w Zgredziowym też czy nie. Czy ja coś wylicytowałam w Zgredziowym bazarku? mam wpłacić jakieś pieniążki? Boziu, ale ze mnie gapa. :oops:

Posted

Gosiapk napisał(a):
:oops: Przepraszam, ale brałam udział w tylu bazarkach, że już nie pamiętam czy w Zgredziowym też czy nie. Czy ja coś wylicytowałam w Zgredziowym bazarku? mam wpłacić jakieś pieniążki? Boziu, ale ze mnie gapa. :oops:

Spoko, jeszcze się Twoje nie zakończyły. Zawiadomię.

Posted

Przepraszam za kiepski kontakt ostatnio. Wróciłam dopiero od weta z kotami i tak już trzeci dzień. Ogromnie jestem wdzięczna za to co dla nas robicie, ale wrócę do obiegu dopiero jak wyprowadzę kocie dzieci na prostą.

Posted

koci-świat napisał(a):
Przepraszam za kiepski kontakt ostatnio. Wróciłam dopiero od weta z kotami i tak już trzeci dzień. Ogromnie jestem wdzięczna za to co dla nas robicie, ale wrócę do obiegu dopiero jak wyprowadzę kocie dzieci na prostą.

co się dzieje z dzieciarnią?

Posted

Kasiu, widziałam koty u Twojej mamy - masz wspaniałych rodziców którzy Cię wspierają...

ogólnie to kicha, bo nie udało mi się uzbierać nic dla kocików małych, tylko dla tych dużych, bo sklepy około pracy nic w wersji junior nie miały :oops:

i jeszcze zapomianiałam o dwóch kilogramach karmy ode mnie z szafki :nerwy:

Posted

Zmysł napisał(a):
Kasia jest zgłoszona do głosowania w Krakvecie we wrześniu... tak tylko podpowiadam. wiecie, ile to jedzonka?

na pewno tyle że warto zawalczyć :evil_lol:

Posted

Zmysł napisał(a):
Bardzo warto

Wujku Zmysł :loveu:............jak już będzie można głosować to podaj linka.....z wielką przyjemnością oddam głos na Koci Świat :cool3:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Wujku Zmysł :loveu:............jak już będzie można głosować to podaj linka.....z wielką przyjemnością oddam głos na Koci Świat :cool3:

No dobra;)

Posted

Zmysł napisał(a):
Kasia jest zgłoszona do głosowania w Krakvecie we wrześniu... tak tylko podpowiadam. wiecie, ile to jedzonka?

No to super! Mam nadzieję że Kasia wygra i wszystkie kocie fundacje jej w tym pomogą!!!!

Posted

Dla przypomnienia o Zgredzia oczku:
Pieniądze można też wpłacać bezpośrednio na konto "Kociego Świata"
z dopiskiem „Oko Zgredka”
Fundacja Azylu "Koci Świat", Warszawa, Garncarska 37
konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342

Posted

Z prawdziwą przyjemnością zawiadamiam, iż udało się zakończyć bazarki na rzecz Zgredka. Jeszcze raz podziękowania dla Anbry za fanty:loveu:.. Prawdziwą furorę zrobiły duszki:ghost_2:
A oto kwoty, które wpłynęły lub wpłyną na staruszka:

Nanul - 45,00 zł (cztery duszki);
Tomcug - 40,00 zł (dwa kubasy, dwie kosmetyczki i duszek);
Taks - 30,00 zł (balsam);
Zmysł - 30,00 zł (książka i duszek);
Rennatta - 20,00 zł (duszek);
Gosiapk - 20,00 zł (dwa duszki);
Roxana - 16,00 zł (duszek);
Argat - 14,00 zł (duszek);
Beba - 13,00 zł (kubas kiwi);
Jusstyna85 - 11,50 zł (maseczka);
Jola K - 10,00 zł (stringi);
Hankag- 10,00 zł (etui na płytki);
Ronja - 10,00 zł (duszek);
Wredne Słonko - 6,00 zł (stringi);
Em-chan - 5,00 zł (maseczka).
Wychodzi 280,50 zł.
Niektóre z powyższych kwot mogą wpłynąć powiększone, więc może być jeszcze lepiej.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.

Posted

Kochani!
Dziękuję za bazarki i jedzonko które dotarło do mojej Mamy.
Milczę ostatnio, bo mam duży problem z kociakami. Wszyscy myśleli że to jakiś wirus. Dzisiaj przyszły wyniki-salmonelloza :shake:
Teraz jeszcze długa walka przed nimi. Niestety jednego malucha już straciłam. Mam nadzieję, że reszta z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki.

Posted

koci-świat napisał(a):
Kochani!
Dziękuję za bazarki i jedzonko które dotarło do mojej Mamy.
Milczę ostatnio, bo mam duży problem z kociakami. Wszyscy myśleli że to jakiś wirus. Dzisiaj przyszły wyniki-salmonelloza :shake:
Teraz jeszcze długa walka przed nimi. Niestety jednego malucha już straciłam. Mam nadzieję, że reszta z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki.

Trzymamy!!!

Posted

[quote name='Zmysł']Z prawdziwą przyjemnością zawiadamiam, iż udało się zakończyć bazarki na rzecz Zgredka. Jeszcze raz podziękowania dla Anbry za fanty:loveu:.. Prawdziwą furorę zrobiły duszki:ghost_2:
A oto kwoty, które wpłynęły lub wpłyną na staruszka:

Nanul - 45,00 zł (cztery duszki);
Tomcug - 40,00 zł (dwa kubasy, dwie kosmetyczki i duszek);
Taks - 30,00 zł (balsam);
Zmysł - 30,00 zł (książka i duszek);
Rennatta - 20,00 zł (duszek);
Gosiapk - 20,00 zł (dwa duszki);
Roxana - 16,00 zł (duszek);
Argat - 14,00 zł (duszek);
Beba - 13,00 zł (kubas kiwi);
Jusstyna85 - 11,50 zł (maseczka);
Jola K - 10,00 zł (stringi);
Hankag- 10,00 zł (etui na płytki);
Ronja - 10,00 zł (duszek);
Wredne Słonko - 6,00 zł (stringi);
Em-chan - 5,00 zł (maseczka).
Wychodzi 280,50 zł.
Niektóre z powyższych kwot mogą wpłynąć powiększone, więc może być jeszcze lepiej.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.

A ja chciałabym podziękować za tak wielkie zainteresowanie bazarkami i za kwotę, którą się udało uzbierać (zdecydowanie przekroczyła moje oczekiwania):loveu::loveu::loveu:

Posted

Anbra - fantastyczny wynik bazarków !!!!!
Zmysł to szczególnie Twoja zasługa - Ciotki tak lgną do Ciebie.....

Dziękujemy bardzo Anbrze i Zmysłowi !!!! Zgredzio (i kocinki) dziękują !!!!

Mamy też nadzieję, że Wujcio Zmysł zechce nadal wspierać "Koci Świat" !!!!!

Gdyby tak akcja pomocy rozwinęła się podobnie do poprzedniej....
To by było pięknie !!!!!!
Tam wiele zdołano zrobić, może przyszła kolej na kociaczki (a przy okazji i pieski, bo również sporo ich u Kasi) ?????!!!!!!
Potrzeby ogromne, kotków dużo, a niewiele pomocy z zewnątrz....

Kasiu, przykro, że tak cierpią maleństwa... Oby udało się leczenie....