yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Umowilysmy sie z Malagos w tamtym momencie,ze Ona dzwoni do Ciebie,a ja do lekarza weterynarii. I daruj sobie teksty "wystarczy ruszyc glowa".Samochod byl sprawny do momentu,kiedy nagle stanal.Co sie czasem zdarza[B] nagle[/B] i [B]bez uprzedzenia.[/B] Quote
Kejciu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']Umowilysmy sie z Malagos w tamtym momencie,ze Ona dzwoni do Ciebie,a ja do lekarza weterynarii. I daruj sobie teksty "wystarczy ruszyc glowa".Samochod byl sprawny do momentu,kiedy nagle stanal.Co sie czasem zdarza[B] nagle[/B] i [B]bez uprzedzenia.[/B][/QUOTE] Bez komentarza....... 3mam kciuki za Bafi :) i wspaniały domek :) Quote
JankaBezZiemii Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 dziewczyny no........ ja pisałam że jeśli chodzi o sobotę to mogę cała trasę oblecieć... nie trzeba by było angażować mnóstwa osób i byłoby bez problemu... jak się zepsuło to się zepsuło - nie sądzę żeby ktoś sobie specjalnie auto psuł mało tego - moje czy jakiekolwiek inne równiez mogło się zepsuć! bądźcie dla siebie dobre i wyrozumiałe - wszystkie macie/mamy jeden cel i niech on przyświeca (ale przypatosowałam :diabloti:) Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Mam nadzieje,ze sobie juz wyjasnilysmy z Kejciu na pw.Napisalam,ze to nie szmelc,ze po prostu pech,ze padly wtryski.Ja tez mialam b ambitny plan na te sobote i wszystko musialam odwolac. Quote
Mattilu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Baffi, trzymam kciuki za Ciebie i czekam na wiadomości. Quote
JankaBezZiemii Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']Mam nadzieje,ze sobie juz wyjasnilysmy z Kejciu na pw.Napisalam,ze to nie szmelc,ze po prostu pech,ze padly wtryski.Ja tez mialam b ambitny plan na te sobote i wszystko musialam odwolac.[/QUOTE] współczuję - naprawiałam wtryski latem ... 3500 zapłaciłam ... i tez padły raptem ;) Quote
konfirm13 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [B]Ja zupełnie, ale to zupełnie nie znam sie na wtryskach [/B]- ani na niczym samochodowym :shake:. Prawa jazdy - też nie zrobiłam(nawet - nie próbowałam). Dlatego, każdy Kierowca, budzi mój bezbrzeżny podziw :). "Zepsucie"(się) auta w sposób zaskakujący i niespodziewany - też kilka razy przerabiałam ;).Najgorsze - przed wieeeelu laty, w upale, z małymi, głodnymi, spragnionymi i ....płaczącymi dziećmi na pokładzie i furą bagażu(maluch ;)) [B]A teraz - płaczcie nade mną - bo w tym celu(żeby mnie wspierać ;))[/B] - przyszłyście na bafiowy wątek ;) Moje niedzielne szybkie i b. bliskie spotkanie kolana(mojego), z parkietem(równiez moim) - nie pozostało bez ciągu dalszego. Niewesołego :(. Poniedziałek(mąż na leczeniu w Stolicy, ja w biegu) ..... 1000 spraw od rana w tym podróż zaprzyjaźnioną taksówką na zdjęcie szwów Bafi. Po południu, kiedy wszystko już było zrobione/załatwione, a mąż wrócił do domu, mnie - adrenalina spadła i....stwierdziłam, że boli mnie kolano :(. W środku. Zwłaszcza, przy rotacji. Kolano mam jedno(no, dwa ;)) - na całe życie. Decyzja - rano do szpitala. Mąż mnie zawiózł na SOR, kolano - prześwietlono, obmacano. RTG nie wykazał żadnych złamań i odprysków(mówiłam, że mam mocne kości),ale - co z "częściami miękkimi -więzadła(dużo i różne), łąkotka itp? Dostałam z SOR-u skierowanie do Poradni Ortopedycznej - może zlecą USG stawu kolanowego? Poszłam na ortopedię. Dalej - nie będę opisywać. Reality - i tyle :(..... Wizytę mam wyznaczoną na początek kwietnia (dobrze, że nie na drugą połowę roku:shake:). Mogę się tylko cieszyć, że na Waryńskiego mają wspaniałych specjalistów i równie wspaniały sprzęt do USG stawów, a[B] ja - mam męża Kierowcę :).[/B] A że z natury jestem zapobiegliwa, to miałam w domu(od wczoraj - na nodze) własny stabilizator stawu kolanowego(kupiony w Lidlu), więc i ten "państwowy" nie był mi potrzebny. [B]Kciukanie nadal pożądane :evil_lol:[/B] Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Jak bedzie jakis kataklizm ,to postaram sie zebrac stado i udac sie do Ciebie-wierze,ze jestes pzrygotowana na kazda ewentualnosc:lol: Quote
konfirm13 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Jasne. Jakoś przetrwamy :). A ze stadem, to i zapolować można, jak do GS- u (młodzież wg M Umer , śpiewa :dżies) spyży nie dowiozą :) W czwartek jadę na Waryńskiego. Dowiem się co i jak i napiszę. Kolano należy zlustrować ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 A beagle młodego nikt nie chciałby ? [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/23/ltqz.jpg[/url] [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/844/ycsp.jpg[/url] Quote
konfirm13 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Cudny :). Ale ja robie przerwę w tymczasowaniu, no i beagle(jak wiekszość psów myśliwskich) - z wyjątkiem wyżła niemieckiego - oraz psy pierwotne - to zupełnie nie moja bajka :shake:. Astowatemu - też wątpię, czy bym dała radę - zwłaszcza ze względu na Bliss :roll: Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 A transport Krakow -Warszawa dla szczeniaka miks husky,co jedzie do DT ktos ma?:lol: Quote
Ziutka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']co przy 30 psach jest ogromnym utrudnieniem[/QUOTE] O kurka ? 30 psów ? Prowadzisz hotel czy BDT ? Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='konfirm13']Cudny :). Ale ja robie przerwę w tymczasowaniu, no i beagle(jak wiekszość psów myśliwskich) - z wyjątkiem wyżła niemieckiego - oraz psy pierwotne - to zupełnie nie moja bajka :shake:. Astowatemu - też wątpię, czy bym dała radę - zwłaszcza ze względu na Bliss :roll:[/QUOTE] Jestem pewna ,ze dalabys rade kazdemu:lol:a jesli chcesz zrobic przerwe w tymczasowaniu,to musisz sobie polozyc kompresy zelowe rowniez na oczach,chyba,ze masz twarde serce. Warynskiego jeszcze sie nazywa Warynskiego? Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Ziutka']O kurka ? 30 psów ? Prowadzisz hotel czy BDT ?[/QUOTE] Mial byc hotelik,ale wyszlo,jak zwykle:evil_lol: wiec chyba BDT Quote
Ziutka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']Mial byc hotelik,ale wyszlo,jak zwykle:evil_lol: wiec chyba BDT[/QUOTE] Wow !!! 30 psów na bezpłatnym tymczasie, pomaga Ci ktoś wogóle ? Quote
yumanji Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Ziutka']Wow !!! 30 psów na bezpłatnym tymczasie, pomaga Ci ktoś wogóle ?[/QUOTE] Tak,mam sporo wrogow ,ich dzialalnosc mnie uskrzydla i dodaje energii:evil_lol:no i jest grupa fajnych dziewczyn z dogo i fb,i nawet ze dwie ze swiata realnego.Czesc psow jest moja. Quote
Ziutka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']Tak,mam sporo wrogow ,ich dzialalnosc mnie uskrzydla i dodaje energii:evil_lol:[/QUOTE] To mamy tak samo :diabloti: Quote
Ziutka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='yumanji']A gdzie "dzialasz"?[/QUOTE] W tej chwili u mestudio, malagos, konfirm, kejciu, Mazowszanka2, inka33, Mattilu itp ;) to taka nasza grupa czarownic jest! Na szczęście z nimi i od "innych" trzymam sie już z daleka ;) Quote
Mattilu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Mazowszanka2']A beagle młodego nikt nie chciałby ? [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/23/ltqz.jpg[/URL] [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/844/ycsp.jpg[/URL][/QUOTE] slodzizna :) [quote name='konfirm13']Jasne. Jakoś przetrwamy :). A ze stadem, to i zapolować można, jak do GS- u (młodzież wg M Umer , śpiewa :dżies) spyży nie dowiozą :) W czwartek jadę na Waryńskiego. Dowiem się co i jak i napiszę. Kolano należy zlustrować ;)[/QUOTE] Kolanem prosze sie zajac jak najszybciej - kciukam! i powtorze pytanie, ktore ktos juz zadal: a Warynskiego jest dalej Warynskiego?:crazyeye::evil_lol: Quote
malagos Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Konfirm, jak coś, służę namiarami na Medikar, specjaliści od kostek i stawów :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Mattilu, Waryńskiego nadal Waryńskiego. A na Ursynowie jest filia Waryńskiego, lepsza, bo bez kolejek. Quote
yumanji Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Mattilu, Waryńskiego nadal Waryńskiego. A na Ursynowie jest filia Waryńskiego, lepsza, bo bez kolejek.[/QUOTE] To jak sie tam ostal ten Warynski??! Quote
malagos Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Krysiu, sorki, ale zaproszę i tu: A jakby ktoś miał chwilkę wolną, to zapraszamy z Tomkiem na wernisaż wystawy fotografii 3 D , Tomkowych, "Kawa po turecku" w Centrum Kultury Tureckiej, Al. Jerozolimskie 55/3 zaproszenie w lewej zakładce: [URL]https://www.facebook.com/centrumkulturytureckiej[/URL] Tomkowi będzie baaaardzo miło....... Quote
Recommended Posts