BasiaD Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Lordzik a Ty jeszcze nie w domku??Hopaj do góry po domek! Quote
syla00 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 to ja na doberanoc ... moje "ulubione":cool1: Hop Quote
pajunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Sorry za offa, ale potrzebujemy pomocy dziewczat z Zor. Malenka sunieczka ma w patek do Myslowic trafic, moge ja wziasc do siebie, ale potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78303 Pomozcie!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='pajunia']Sorry za offa, ale potrzebujemy pomocy dziewczat z Zor. Malenka sunieczka ma w patek do Myslowic trafic, moge ja wziasc do siebie, ale potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78303 Pomozcie!!!!!!!!! nie mogę pomóc :placz::placz::placz: dlaczego .....:placz::placz::placz: tak bym chciała pomóc WSZYSTKIM :placz::placz::placz: Lordziku... tobie też nie moge pomóc inaczej jak HOPaniem :cool1: nooooo... moge jeszcze fotkami... ale chyba tylko ja chcę :p Quote
martynka i betinka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lord juz dawno w domku chciał by byc a tu kicha:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 martynka i betinka napisał(a):Lord juz dawno w domku chciał by byc a tu kicha:shake: :shake: :shake: :shake: no kicha:puppydog: Quote
jotpeg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Lordziku, kiedy do ciebie usmiechnie sie szczescie?... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 jotpeg napisał(a):Lordziku, kiedy do ciebie usmiechnie sie szczescie?... hmm, dobre pytanie. Dzisiaj wypatrzyłam w avatarku (chyba szajbusa) takiego lordowatego psa. Zapytałam i okazuje się że to sznaucer - ze schroniska. Więc gdyby tak fachowo obciąć Lorda mógłby robić za sznaucera średniego:cool3: Tylko że teraz za zimno na obcinanie psa-no ale jakby tak tylko głowę...:cool1: Quote
jotpeg Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 hm, ludzie uwielbiaja podpinac psy pod znane i modne rasy... :cool3: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 no brodę ma...;) Tylko zdjęcia takie sobie. Wygląda na to że trzeba będzie zrobić 3 sesję, a nie jest to zbyt proste ze względów organizacyjnych. Czy jest ktoś z aparatem-może uda się coś ustalić... Quote
supergoga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Idzie zima, Lordzik nie powinien zostać sam na działkach. Może komus się spodoba. Quote
marmar Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 juz pisalam ze moge wypozyczyc aparat,dzialka niesttey zbyt daleko abym sie tam dokulala:oops: :oops: :oops: ,no i ponad miesiac na l-4 ,wiec siedzonko w domu aby zus mnie nie zlapal na jakims wypadzie poza dom Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 to niegłupi pomysł, tylko żeby przestało lać... Quote
jotpeg Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 potrzebna pogoda dla Lordzika! :painting: Quote
Recommended Posts