Edi100 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ta samotność jest pewnie bardzo smutna:( Czy On ma jakieś ogłoszenia? Quote
supergoga Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Lordziku, ja nic nie rozumiem - taki piękny pies...dlaczego nikt tego nie widzi. Czy wysłałyście go Malawaszce, on taki w stylu Jej ulubieńców, sznaucerowatopodobnych... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 tak, wysłany do sznaucerowców. Quote
RITA & DIANA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 dopiero weszłam na watek...sliczny psiak, powinien szybko trafic do domu , albo do domu z ogrodem gdzie bedzie ciepła buda i człowiek ,który przytuli , pogłaska pełna miska ciepłego zarełka... czy ktos zna psiaka na tyle dobrze by moc powiedziec jaki jest w kontakcie z innymi psami, kotami, jak reaguje na małe dzieci i te troche starsze, to dosyc istotna sprawa... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 RITA & DIANA napisał(a): jaki jest w kontakcie z innymi psami, kotami, jak reaguje na małe dzieci i te troche starsze, to dosyc istotna sprawa... w 1 poście jest napisane.. Koty gania ale tak raczej na zasadzie "bo ucieka", jeszcze nie zagryzł żadnego kota ani psa. On jak się go puści biega jak szalony. Nie jest agresywny w stosunku do psów, suk, dzieci-sprawdzany na 7 latku-bez problemu. Niemowlęcia mu nie pokazywałam ale nie sądzę żeby był problem, bo Lord jest karny. Quote
RITA & DIANA Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Alfa i Zuzia dziękuje za odpowiedź... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 RITA & DIANA napisał(a):Alfa i Zuzia dziękuje za odpowiedź... proszę bardzo ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Byłam dzisiaj na spacerze, Owczarek nadal uwiązany na grobli, pod dyktą ma "budę" :angryy:. Ciekawe jak długo tak wytrzyma. Lord przynajmniej ma budę, tylko pewnie mu smutno. Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 listopad za pasem, a pies nadal sam jak palec :-( w Krakowie znalazla dom 14-letnia sznaucerka, moze i jemu sie uda?... Quote
RITA & DIANA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 pytam znajomych, gdzie sie tylko da, ale jak na razie bez odzewu...nie trace nadziei,ze przed nadejściem zimy Lord znajdzie dom... Quote
supergoga Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 I nadal Lordzik nie ma domu. A ja miałam taka cichą nadzieję, że może ktos wreszcie go wypatrzy. Ale teraz to pora taka, zimno, ciemno - i ludzie leniwi, nie chce im sie psa posiadać. Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 i pomyślec, ze jak go pierwszy raz zobaczyłam, myślałam że dom będzie szybciutko... ech :-( Quote
supergoga Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Taka jesienne depresja - ale mam nadzieję, że ominie Lorda. Zrobię mu ogłoszenie na naszej tablicy adopcyjnej podczas wystawy psów w Poznaniu. Może ktoś się zakocha. Porobiłam mu nowy cykl netowych ogłoszeń. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dziękuję ciociu za ogłoszenia. Ciężka sprawa z tym psem. Cały czas myślę też o tym owczarku, też na łańcuchu, tylko że na dodatek bez budy. Dawno nie byłam u Lorda, jakoś nie mogę się zebrać, co weekend jestem chora, a w tygodniu tak szybko się ciemno, robi że jak wracam to już koniec dnia. Były dwa zapytania o Lorda na gg ale więcej się nie odezwali. Chyba się komuś nudziło:shake: Quote
jotpeg Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 najwyzszy czas przelamac zla passe!... ciociu Alfo, zdrowiej! Quote
jotpeg Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 widzialam, ze dzieki Weszce Lordzik jest na psim blogu na onecie! dziekujemy!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 oo, dzięki:) Kurka, w moim życiu ciągle działa prawo Murphy'ego. Dziś zapomniałam telefonu z pracy i oczywiście dzwonił ktoś w sprawie Lorda, na szczęście jest gg. Lord chyba nie ale może inny pies znajdzie dom. Zarzuciłam miłą osobę linkami z Dogomanii i schroniska w Rudzie Śląskiej:cool3: Quote
RITA & DIANA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 mogę tylko przypomniec psiaka.....kto go pokocha i da mu dach nad głową? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 tak jak wspominałam wczoraj zapomniałam telefonu i miałam 6(!!!) nieodebranych połączeń.:shake: Prawo Murphy'ego:diabloti: Z domku dla Lorda nic Quote
jotpeg Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 chociaz cos sie dzieje, jakies zainteresowanie... oby cos z tego wyniklo!... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):Cały czas myślę też o tym owczarku, też na łańcuchu, tylko że na dodatek bez budy. już nie ma tego owczarka, mam nadzieję że tam gdzie jest jest mu lepiej. Lordziku w górę. Quote
Recommended Posts