Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero weszłam na watek...sliczny psiak, powinien szybko trafic do domu , albo do domu z ogrodem gdzie bedzie ciepła buda i człowiek ,który przytuli , pogłaska pełna miska ciepłego zarełka...
czy ktos zna psiaka na tyle dobrze by moc powiedziec jaki jest w kontakcie z innymi psami, kotami, jak reaguje na małe dzieci i te troche starsze, to dosyc istotna sprawa...

Posted

RITA & DIANA napisał(a):
jaki jest w kontakcie z innymi psami, kotami, jak reaguje na małe dzieci i te troche starsze, to dosyc istotna sprawa...

w 1 poście jest napisane..
Koty gania ale tak raczej na zasadzie "bo ucieka", jeszcze nie zagryzł żadnego kota ani psa. On jak się go puści biega jak szalony. Nie jest agresywny w stosunku do psów, suk, dzieci-sprawdzany na 7 latku-bez problemu. Niemowlęcia mu nie pokazywałam ale nie sądzę żeby był problem, bo Lord jest karny.

Posted

I nadal Lordzik nie ma domu. A ja miałam taka cichą nadzieję, że może ktos wreszcie go wypatrzy. Ale teraz to pora taka, zimno, ciemno - i ludzie leniwi, nie chce im sie psa posiadać.

Posted

Taka jesienne depresja - ale mam nadzieję, że ominie Lorda. Zrobię mu ogłoszenie na naszej tablicy adopcyjnej podczas wystawy psów w Poznaniu. Może ktoś się zakocha.
Porobiłam mu nowy cykl netowych ogłoszeń.

Posted

Dziękuję ciociu za ogłoszenia. Ciężka sprawa z tym psem. Cały czas myślę też o tym owczarku, też na łańcuchu, tylko że na dodatek bez budy.
Dawno nie byłam u Lorda, jakoś nie mogę się zebrać, co weekend jestem chora, a w tygodniu tak szybko się ciemno, robi że jak wracam to już koniec dnia.
Były dwa zapytania o Lorda na gg ale więcej się nie odezwali. Chyba się komuś nudziło:shake:

Posted

oo, dzięki:)
Kurka, w moim życiu ciągle działa prawo Murphy'ego. Dziś zapomniałam telefonu z pracy i oczywiście dzwonił ktoś w sprawie Lorda, na szczęście jest gg.
Lord chyba nie ale może inny pies znajdzie dom. Zarzuciłam miłą osobę linkami z Dogomanii i schroniska w Rudzie Śląskiej:cool3: