agata51 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tak się cieszę, że Lord znalazł taki wspaniały dom. Należał mu się. To jeden z moich ulubieńców na dogo. :multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Brawo Ania, a nie wierzyłaś momentami że to mozliwe. Cieszę się bardzo. Lordzik jest bezpieczny. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 zdjęcia z domu Lorda :loveu:: Lordzika ma piękną, nową adresówkę grawerowaną z napisem:LORD zgubiłem się, zadzwoń i numer tele. w kształcie kości.. Quote
supergoga Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ale super. taki ogród ma i bawią się z nim. I już nie siedzi sam w beznadziei. Quote
samoglow Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :loveu::loveu::loveu::p:p:p:multi::multi::multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 to pierwsze zdjęcie świadczy o zafaniu do nowej rodzinki, mi Lordzik nigdy nie pozwolił na taką poufałość. Niesamowite że udało się znaleźć mu taki świetny dom, jednak cuda się zdarzają:loveu: a na tym zdjęciu niżej jest widoczne oczko wodne, do którego Lord ma zakaz wstępu i nawet nie wstępuje tam narazie. Quote
jotpeg Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 widze, ze Lord sie usmiecha :multi: co do oczka wodnego - miejmy nadzieje, ze on nie lubi wody... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 jotpeg napisał(a):widze, ze Lord sie usmiecha :multi: co do oczka wodnego - miejmy nadzieje, ze on nie lubi wody... niestety uwiebia, to wodołaz jest:diabloti:. ciekawe jak tam sobie radzą :cool1: Quote
jotpeg Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 kto by pomyslal, ze Lord odkryje swoje powolanie - wode!... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 regularnie mam wieści od Lordowej rodzinki na gg. Pies zaprzyjaźnił się z kotem swoich Państwa, kot nawet bywa w budzie Lorda! Tak że jest super, ma świetny dom i jest szczesliwym psem, z zadbaną sierścią i błyszczącym wzrokiem, biega sobie po podwórku i czeka pod bramą na powrót Państwa. Miałam nawet zdjęcia, ale przekazałam je ludziom opiekującym się Lordem na działkach. Quote
jotpeg Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 wspaniale!!! Lord tyle czasu czekał na działkach na dom... a teraz ma życie: własnego kota, oczko wodne i własnych ludziów :p:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Lord okazał się być dzieciolubem! Obok lordowej posesji jest górka na sanki i do Lorda przychodzą dzieci, żeby go głaskać. Niektóre nawet proszą o wpuszczenie na podwórko. Lordzik zachwycony. Taki to z Lorda gwiazdor. Dostałam na gg zdjęcie Lorda z panią, jak on pięknie wygląda, na smyczy chodzi ładnie.. To już nie ten sfilcowany dzikus z działek :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Lord już za TM, umarł szczęśliwy w swoim domu, wśród przyjaznych ludzi.. Quote
Recommended Posts