Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 może zmiana tytułu spowoduje większe zainterowanie? Tylko nie mam pomysłu na jaki... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 tak jest! Teraz to jeszcze nie jest źle , gorzej jak znajdzie się kupiec na działkę albo przyjdzie zima i psisko będzie ciągle samo. Quote
syla00 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Lord cały czas na Allegro, ale jakoś nikt się nim nie interesuja, a to taki ładny pies Quote
syla00 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A co u Lorda słychać?? Jakiś zapomniany ten nasz kudłacz:shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 syla00 napisał(a):A co u Lorda słychać?? Jakiś zapomniany ten nasz kudłacz:shake: nic nowego u Lorda. Nadal czeka. Quote
syla00 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=215257531 Lord nadal na Allegro, ale cisza straszna Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 nikt nawet nie odwiedzi Lordzika:( Quote
supergoga Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Straszny zastój z tymi domkami - wakacje itp. Więcej ich przybywa niż ubywa. Chodzi o psiaki. Ale nadzieja odchodzi wszak istatnia, więc mam nadzieję, że i Lordzik kogoś sobie poszuka. Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 podniosę Lorda... bo cicho jakoś.... :shake: P.S. dziewczyny- nie dacie rady zrobić psiakowi lepszych fotek?? niezbyt widoczny na tych powyżej- psina sie musi dobrze pokazać Quote
Jenny19 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 zgadzam się z Clockwork faktycznie te fotki są średniej jakości..przydałyby się lepsze;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 pewnie by się przydały ale mam tylko prymitywny aparat-w telefonie :roll: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']pewnie by się przydały ale mam tylko prymitywny aparat-w telefonie :roll: powiedz tylko kiedy a przyjadę do Żor i podskoczymy do psiura na sesje zdjęciową ;) też nie mam full wypasu sprzętu, ale.... foty wychodzą niezłe.......:cool1: to kiedy???:cool3::cool3: najlepiej po 17tej, ale po niedzieli- tera goszcze dogomaniaczke :drink1:;) Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 już rozmawiałam z alfą. Alfa nie może bo wyjeżdża... może amanita wie gdzie jest psiak i podskoczyłaby np ze mną na tą działkę? mam teraz urlop także jestem dyspozycyjna :) aczkolwiek clockwork wpadnij na jakiś dziki psiowy spacerek do żor :D Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 chalimala napisał(a):już rozmawiałam z alfą. Alfa nie może bo wyjeżdża... może amanita wie gdzie jest psiak i podskoczyłaby np ze mną na tą działkę? mam teraz urlop także jestem dyspozycyjna :) aczkolwiek clockwork wpadnij na jakiś dziki psiowy spacerek do żor :D ale z psem czy bez :cool1: bo z psem to tylko pod warunkiem że Wasze nie zagryzą mi mojej miniaturki :evil_lol::evil_lol: w razie czego do usług... co do sesji zdjęciowej Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 clockwork napisał(a):ale z psem czy bez :cool1: bo z psem to tylko pod warunkiem że Wasze nie zagryzą mi mojej miniaturki :evil_lol::evil_lol: w razie czego do usług... co do sesji zdjęciowej oczywiście że z psem :D Rysiek pewnie by mu odpuścił bo jest bi ;) ale kasta... jakby co to z psiakiem :D ryzyk fizyk :D Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='chalimala']oczywiście że z psem :D Rysiek pewnie by mu odpuścił bo jest bi ;) ale kasta... jakby co to z psiakiem :D ryzyk fizyk :D no tak... gdyby nie pies to nikt by nas nie zapraszał... :mad: ;) w razie czego mam na uwadze zaproszonko.... a w jastrzębskim schronie jest cockerspaniel- starszy i przesympatyczny- lgnie do ludzi... jak ja :p to tak dla informacji ;) a tak pozatym to LORD szukaj bidulku domku ;) Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] :mad: ;) a w jastrzębskim schronie jest cockerspaniel- starszy i przesympatyczny- lgnie do ludzi... jak ja :p to tak dla informacji ;) ;) a czy można więcej szczegółów na temat spanielka? a może jakieś fotki? kontakt do schronu? ale to na pw :) co by nie zaśmiecać :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dziękuję Wam dziewczyny. Teraz ma urwanie głowy i gości, potem wyjeżdżam na tydzień. Potem może udało by się zorganizować jakąś sesję Lordowi. Bo to nie takie proste, tam trzeba kogoś zastać. Trzeba się jakoś umówić czy coś :roll: Wiem ze lepsze foty by się przydały. Póki co pan jest wie że ma psiaka nie oddawać do żadnego schroniska, zresztą narazie nikt działki na szczęście nie kupił, bo droga. Dostarczono mu smycz na spacery. Wspaniały ten Lord jest. Quote
Recommended Posts