john_rambo_tymek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 no trudno Sabinko wiem że jesteś dobrą duszką a diabełek pewnie znajdzie albo były albo nowy dom bo jest kochaniutki Quote
kadet Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ale CUUUUUUUDO!!!! sama bym zabrala go, ale niestety mam juz dwa duze rozrabiaki i ten moglby tego nie ogarnac. jakbym miala meza to nie byloby sprawy :D a na zdjecia widac, ze on jest radosny, ze ktos sie nim zajmuje i uwielbia czlowieka... Quote
malagos Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A w czym tu mąż pomocny, zdradź proszę? :) Quote
Sabina02 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 john_rambo_tymek napisał(a):no trudno Sabinko wiem że jesteś dobrą duszką a diabełek pewnie znajdzie albo były albo nowy dom bo jest kochaniutki Dzieki Tymus za mile slowa... Mam nadzieje ze maly znajdzie szybko domek. A dla mnie sie szykuje 9 letnia sunia, ktora byla bita, glodzona i przetrzymywana w ciemnosciach. :( Jest tylko obawa czy sie zmiesci w wadze do 8 kg, ma byc wkrotce wazona. PS. A tak wogole to pytalam dziewczyn z Zabrza czy nie maja takiej suni do 8 kg i powiedzialy ze takiej malej nie maja, tak ze nie wiem czy Loli juz tam nie ma, czy zdecydowali jej nie wydawac. :niewiem: Quote
toyota Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 malagos napisał(a):A w czym tu mąż pomocny, zdradź proszę? :) Kadet jeszcze męża nie ma i dlatego wierzy, że mąż jest pomocny :diabloti:. Quote
Sabina02 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 toyota napisał(a):Kadet jeszcze męża nie ma i dlatego wierzy, że mąż jest pomocny :diabloti:. Hahaha!!!! Ale sie usmialam!!! Dobre to, nie powiem! :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
toyota Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Czy ktoś mógłby umieścić dziadka na tablicy i na fb ? Ja jestem ułomna i nie umiem :roll:. Najważniejsze informacje: Pies znaleziony 31.12 w Grudziądzu, przy ul. Jana Pawła II, miał obrożę. Kontakt- tel. 605060617. Quote
toyota Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Dzięki Energy, jak Ci się uda, to daj linka, będziemy go udostępniać na fb ! Quote
Energy Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 toyota napisał(a):Dzięki Energy, jak Ci się uda, to daj linka, będziemy go udostępniać na fb ! To ja Ci bardzo dziękuję za taką decyzję :loveu: no i oczywiście za uratowanie małego! Quote
Energy Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 http://tablica.pl/oferta/znaleziony-piesek-grudziadz-ID4ClMb.html?action=show&id=68245519 Toyota jest na mnie bo mam konto jakby na swoje imię ;) Więc jakby ktoś dzwonił do Magdy to się nie zdziw ;) zerknij proszę czy może być Quote
toyota Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Super, krótko i konkretnie ! Bardzo Ci dziękuję. Quote
Maron86 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Fajny cudak, futerko wygląda jak mojej suki po 2,5latach w schronisku - nie wiem czy tak samo śmierdziało + czy miał takie 'rzeczy' w futerku jak ona. Mam nadzieję że sprawa szybko zostanie rozwiązana :) PS miałam ostatnio sunie na DT po starszej kobiecie, zapasiona, niewyczesana, z tendencją do kołtunienia się. Trzeba było trymować inaczej dzień w dzień szczotkować bo kołtuny masakrycznie szybko się robiły... Quote
toyota Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Dziadek nie śmierdzi. Wiem jak śmierdzą psy ze schroniska :roll:. Trochę jest brudny, jak się go głaszcze, to ręka robi się szarawa. Nie mogę go wykąpać, bo w tym starym mieszkaniu mam tylko zimną wodę. Pójdę z nim do fryzjera, może zostanie ostrzyżony, jeśli fryzjerka tak zdecyduje, więc na razie nie chcę kombinować, żeby go właściciel mógł rozpoznać ;). Wczoraj dostał ostatni antybiotyk w zastrzyku (chyba Synergal), ale poprawy nie ma żadnej. Dziadek "dychra" dosyć mocno. Chyba trzeba będzie zrobić EKG. Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 o fcuk, faktycznie diabeł tasmański! Quote
toyota Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Odkryłam dzisiaj, że dziadek umie podawać łapkę :lol:. Wrzasnęłam na Dianę i się wystraszył i sam podał. Potem jeszcze wypróbowałam polecenie "daj łapę" i działa :). Quote
Korenia Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Hoho, to ktoś mu kiedyś trochę czasu poświęcił... Quote
arnold Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nie dosyć, że śliczny to jeszcze uczony "Diabełek? Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 toyota, a jak sprawa z włascicelami? Quote
Hope2 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 zaglądam...jak to możliwe,że nikt go nie szuka? toyota, uważaj-Zocha na początku też idealnym aniołkiem była-znaczy się-dobrze ukrywała swoje prawdziwe JA ;) Quote
Energy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 sleepingbyday napisał(a):toyota, a jak sprawa z włascicelami? Toyota sprawdzałaś czy nie ma chipa? Schron na strone go nie wstawił :shake: może są ogłoszenia o zaginięciu gdzieś w okolicy znaleznienia, bo jeśli starszym ludziom zginął to internet nie wchodzi raczej w grę :( Quote
arnold Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zągladam zapytać jak tam chłopak się czuje? Quote
toyota Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Nie ma czipa, to od razu sprawdziłam u weta. Quote
Recommended Posts