Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale CUUUUUUUDO!!!! sama bym zabrala go, ale niestety mam juz dwa duze rozrabiaki i ten moglby tego nie ogarnac. jakbym miala meza to nie byloby sprawy :D a na zdjecia widac, ze on jest radosny, ze ktos sie nim zajmuje i uwielbia czlowieka...

Posted

john_rambo_tymek napisał(a):
no trudno Sabinko wiem że jesteś dobrą duszką a diabełek pewnie znajdzie albo były albo nowy dom bo jest kochaniutki

Dzieki Tymus za mile slowa... Mam nadzieje ze maly znajdzie szybko domek. A dla mnie sie szykuje 9 letnia sunia, ktora byla bita, glodzona i przetrzymywana w ciemnosciach. :( Jest tylko obawa czy sie zmiesci w wadze do 8 kg, ma byc wkrotce wazona.

PS. A tak wogole to pytalam dziewczyn z Zabrza czy nie maja takiej suni do 8 kg i powiedzialy ze takiej malej nie maja, tak ze nie wiem czy Loli juz tam nie ma, czy zdecydowali jej nie wydawac. :niewiem:

Posted

toyota napisał(a):
Kadet jeszcze męża nie ma i dlatego wierzy, że mąż jest pomocny :diabloti:.

Hahaha!!!! Ale sie usmialam!!! Dobre to, nie powiem! :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Czy ktoś mógłby umieścić dziadka na tablicy i na fb ? Ja jestem ułomna i nie umiem :roll:.

Najważniejsze informacje:

Pies znaleziony 31.12 w Grudziądzu, przy ul. Jana Pawła II, miał obrożę. Kontakt- tel. 605060617.

Posted

toyota napisał(a):
Dzięki Energy, jak Ci się uda, to daj linka, będziemy go udostępniać na fb !

To ja Ci bardzo dziękuję za taką decyzję :loveu: no i oczywiście za uratowanie małego!

Posted

Fajny cudak, futerko wygląda jak mojej suki po 2,5latach w schronisku - nie wiem czy tak samo śmierdziało + czy miał takie 'rzeczy' w futerku jak ona.
Mam nadzieję że sprawa szybko zostanie rozwiązana :)

PS miałam ostatnio sunie na DT po starszej kobiecie, zapasiona, niewyczesana, z tendencją do kołtunienia się. Trzeba było trymować inaczej dzień w dzień szczotkować bo kołtuny masakrycznie szybko się robiły...

Posted

Dziadek nie śmierdzi. Wiem jak śmierdzą psy ze schroniska :roll:. Trochę jest brudny, jak się go głaszcze, to ręka robi się szarawa. Nie mogę go wykąpać, bo w tym starym mieszkaniu mam tylko zimną wodę. Pójdę z nim do fryzjera, może zostanie ostrzyżony, jeśli fryzjerka tak zdecyduje, więc na razie nie chcę kombinować, żeby go właściciel mógł rozpoznać ;).

Wczoraj dostał ostatni antybiotyk w zastrzyku (chyba Synergal), ale poprawy nie ma żadnej. Dziadek "dychra" dosyć mocno. Chyba trzeba będzie zrobić EKG.

Posted

Odkryłam dzisiaj, że dziadek umie podawać łapkę :lol:. Wrzasnęłam na Dianę i się wystraszył i sam podał. Potem jeszcze wypróbowałam polecenie "daj łapę" i działa :).

Posted

zaglądam...jak to możliwe,że nikt go nie szuka?
toyota, uważaj-Zocha na początku też idealnym aniołkiem była-znaczy się-dobrze ukrywała swoje prawdziwe JA ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
toyota, a jak sprawa z włascicelami?

Toyota sprawdzałaś czy nie ma chipa?

Schron na strone go nie wstawił :shake: może są ogłoszenia o zaginięciu gdzieś w okolicy znaleznienia, bo jeśli starszym ludziom zginął to internet nie wchodzi raczej w grę :(