polubek Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 no ja też z mężem nie raz rozmawialiśmy o drugim psiaku, wynajmujemy nieduże mieszkanko. no ale nasze rozmowy o kolejnym czetrołapnym musimy odłożyć na później. musimy mierzyć siły na zamiary, bo niedługo przybędzie nam nowy lokator dwunożny, a to pochłonie trochę czasu i zasobów finansowych. no nic poczekamy jak trochę podrośnie i będzie już rozumiał niektóre sprawy. Quote
Jasza Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='AlfaLS']I teraz to ja się bedę zastanawiała - czy to jest pochwała czy nie :hmmmm:.[/QUOTE] POCHWAŁA!!!! :loveu: Quote
Elisabeta Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Polubek, cudnie! :iloveyou: Czas szybko leci i nowe Dogomaniaciątko (? ;)) szybko podrośnie. Quote
polubek Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 no musi być mały dogomaniak, nie ma innej możliwości :D Quote
Jasza Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Pozdrawiamy zlani deszczem :roll: Trzy razy. Quote
polubek Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Jasza']Pozdrawiamy zlani deszczem :roll: Trzy razy.[/QUOTE] to u was pada deszcz? u nas wieje niemiłosiernie, w nocy popadało śniegu z deszczem a teraz na ulicach szklanka masakra czyżby zima znów zaskoczyła drogowców? zresztą jak co roku :D Quote
AlfaLS Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='kaja555']zapisuję się u Tinki :)[/QUOTE] Witamy serdecznie! U nas niby ciepło... ale wieje bardzo... Quote
Elisabeta Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Zaglądam do Tiny. :-) Zazdroszczę ciepła, deszczu i szarości. U nas wieje strasznie, trzyma lekki mróz i z rana też była szklanka. :p Quote
Handzia55 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Dziękuję za zaproszenie, mogę tylko kibicować suni:-( Quote
AlfaLS Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Handzia55']Dziękuję za zaproszenie, mogę tylko kibicować suni:-([/QUOTE] Witamy! Bądź z nami i z Tinką! W grupie raźniej :lol:. Quote
UBOCZE Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Zaznaczam, Alfa, zrób może wydarzenie Tince na FB, ja rozpowszechnię... Quote
Poprawna Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Jestem na zaproszenie Lidki. Też na FB będę sunię udostępniała. Quote
AlfaLS Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='UBOCZE']Zaznaczam, Alfa, zrób może wydarzenie Tince na FB, ja rozpowszechnię...[/QUOTE] UBOCZE ja jestem szczęśliwa, że potrafię na FB odebrać wiadomość i ewent. coś do kogoś npisać - całą reszta do dla mnie czarna magia :oops:. Poza tym ja mam na razie za mało wiadomości o Tinie żeby z nią iść na FB... Bardzo się cieszymy, że do Tinki zajrzałeś :lol:. Quote
AtaO Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 (edited) Witam, dzięki za zaproszenie. Niestety finansowo nie mogę pomóc.... Mogłabym korzystając z zamieszczonego już tekstu opisu i fotek zrobić wydarzenie na fb. Kogo mogę dopisać do admina wydarzenia na fb? Mam na myśli kogoś kto mógłby tam w miarę często zaglądać i wie na czym to polega:razz:. A to przecież nic trudnego;)... Edited January 21, 2014 by AtaO Quote
teresaa118 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Jestem totalnie zapsiona- 11 psow pod opieka i od czasu do czasu bazarki. Musze pasowac. Szkoda Tinki, fajna psica. Oby wam udalo sie wydostac ja ze schroniska Quote
paula_t Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Jestem na zaproszenie. Uwielbiam czarnuszki, a już psiaki, które tyle lat spędzają za kratami powodują, że serducho mi mięknie:( Mogę dołożyć 5 złociszy co miesiąc, niestety więcej nie dam rady, przepraszam :( Widzę, że Tinka miałaby jechać do Kasi Przystał. Bardzo się cieszę, jest tam Lidercio, którego udało się wyciągnąć ze schroniska po 9 latach i paróweczka ma się u Kasi doskonale :) I w razie czego zgłaszam gotowość do robienia ogłoszeń! Quote
Beat2010 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 jestem z zaproszenia, trzymam kciuki za wyjazd do hoteliku Quote
Elisabeta Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Tinka... :-( Cioteczki o dobrych sercach Cię odwiedzają, ale takie już zapsione...:sad: Musimy sobie poradzić...:roll: Quote
Recommended Posts